Paragon Fight 4e ........ Hakkında yorumlar.

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:( Daunting Light) (Cleric Attack 3) powerını kullanırken, radiant damage vurduğu için, kritik zarım 19-20 hatırlatayım dedim.

Illuminating Attack 11th, Radiant Servant Path Features.
Radiant vuruşlarımın kritiklerini 19-20 yapıyor.
Yeminlen ilk atışta 19 geldi!! :| Tüylerim ürperdi yahu!

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:
Mark wrote:( Daunting Light) (Cleric Attack 3) powerını kullanırken, radiant damage vurduğu için, kritik zarım 19-20 hatırlatayım dedim.

Illuminating Attack 11th, Radiant Servant Path Features.
Radiant vuruşlarımın kritiklerini 19-20 yapıyor.
Yeminlen ilk atışta 19 geldi!! :| Tüylerim ürperdi yahu!

.
:D:D Tanrım yanımda, her zaman. :angel:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk sana karşı attığım zarlar çok pis geliyor; 19-20. :mrgreen: Son anda Shield+4 ve diğer bir arkadaşın yaptığı AC:+2 ile zor kurtardın! Troll4 de sana vurabilseydi (baştan vurdum ama mesafe yetmiyormuş) o da 20 kritik gelmişti.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Devrimk sana karşı attığım zarlar çok pis geliyor; 19-20. :mrgreen: Son anda Shield+4 ve diğer bir arkadaşın yaptığı AC:+2 ile zor kurtardın! Troll4 de sana vurabilseydi (baştan vurdum ama mesafe yetmiyormuş) o da 20 kritik gelmişti.

.
Evet farkettim elin ağırmış.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond, yine "run"lar, "jump"lar, "charge"lar yapmışsın; "slowed" durumdasın farkında değil misin? Hızın max:2 Yeniden at bence mesajını.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.
Edmond, yine "run"lar, "jump"lar, "charge"lar yapmışsın; "slowed" durumdasın farkında değil misin? Hızın max:2 Yeniden at bence mesajını.

.
Fakar Run durumunda hıza ne olursa olsun +2 gelemez mi?

Tamam şimdi gördüm, you can't increase diyor :D

Mecburen yeniden atıcaz :D Bu kez daha esrarengiz bir şey yapıcam çaresizce.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer gerektiğinde kural tanımayız biz, keşişiz icabında :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

haritadaki 3x3 sarı kare ne oluyo ?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:haritadaki 3x3 sarı kare ne oluyo ?

Bunu Thoradin yaptı ve her tur 3 kare kaydırıyor yerini.
(PHB-65)
(Consecrated Ground) (Cleric Attack 5)
Consecrated Ground Cleric Attack 5
With a wave of your hand, jagged lines of radiant light spread
across the ground around you like a crackling web, moving at
your whim. Enemies that stand upon this ground suffer the
wrath of your deity.
Daily ✦ Divine, Healing, Radiant, Zone
Standard Action Close burst 1
Effect: The burst creates a zone of sanctified ground that
lasts until the end of your next turn. You can move the origin
square of the zone 3 squares as a move action. Enemies
that start their turns within the zone take 1d6 + your Charisma
modifier radiant damage. You and any allies who are
bloodied and start their turns within the zone regain hit
points equal to 1 + your Charisma modifier.

Sustain Minor: The zone persists.

Düşman üzerinde turuna başlarsa hasar alıyor
Ayrıca grubun bloodied olmuş elemanları turuna bunun üzerinde başlarsa birazcık iyileşiyorlar.

Bir dahaki turda trollere kadar getirirse iyi olacak sizin için.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Starfell kime saldırdığını yazmamışsın? Healing Surge kullanıyorum derken Second Wind kastediyorsun herhalde?
O pozisyonda charge yapamazsın çünkü yerde yatan bir insan var. Yerdeki insanın karesinde durup savaşabilirsin ama charge olmaz.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Starfell wrote:Ã?nce x:10,y:10 Doğru hareketlendi. Healing surge kullanıyorum bu turnde.

Action point

(x:10,y:6) ya gidip Troll3 powerful charge ile saldıracağım. (+2dmg)
Troll 3'e saldırcam ama öncesinde hem move action hem healing surge kullanılamıyormu bir turn içinde?

Tamam charge'ı iptal ederim mesajı yeniden atarım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:
Starfell wrote:Ã?nce x:10,y:10 Doğru hareketlendi. Healing surge kullanıyorum bu turnde.
Action point
(x:10,y:6) ya gidip Troll3 powerful charge ile saldıracağım. (+2dmg)
Troll 3'e saldırcam ama öncesinde hem move action hem healing surge kullanılamıyormu bir turn içinde? Tamam charge'ı iptal ederim mesajı yeniden atarım.

Yapabilirsin evet.

Sevgili Starfell bir combat encounter bittikten sonra, dinlenme aşamasında istediğin kadar healing surge harcayabilir ve iyileşebilirsin. (hatta ölüm döşeğindeysen bile arkadaşların senin healing surgelerini harcatarak seni tedavi edebilirler vs)

Ancak combat esnasında healing surge kullanmanın kısıtlamaları vardır. Zırt pırt healing surge harcayamazsın! Cleric, paladin vs bazı arkadaşların powerları vardır bu konuda. Ayrıca en bilinen yöntem "Second Wind" yapmaktır. (PHB-291) Satandart Action olarak Second Wind yaptığında hem healing surge harcayarak iyileşirsin hem de bir sonraki tura kadar total defans yapmış gibi bütün defanslarına +2 alırsın. Yalnız Second Wind'i her combat encounterda yalnızca 1 defa yapabilirsin!

Yani combat esnasında "'healing surge' harcıyorum!" denmez. "Second Wind yapıyorum!" demen gerekir. :-P

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

dwaxer wrote:Yalnız Second Wind'i her combat encounterda yalnızca 1 defa yapabilirsin!
Bak ben bunu bilmiyodum. Ã?ğreniyoz yavaş yavaş :roll: Peki bi soru sorayım.

Velev ki ; 4 düşman var 4'ü ile aynı anda kapışıyoz. Düşman 1 öldü. Bu bir encounter sonu mudur? Yani ben her düşmanı öldürdüğümde second wind yapabilirmiyim? Yoksa 4'ünüde öldürüp sadece 1 defa second wind mi yapabilirim?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:
dwaxer wrote:Yalnız Second Wind'i her combat encounterda yalnızca 1 defa yapabilirsin!
Bak ben bunu bilmiyodum. Ã?ğreniyoz yavaş yavaş :roll: Peki bi soru sorayım.
Velev ki ; 4 düşman var 4'ü ile aynı anda kapışıyoz. Düşman 1 öldü. Bu bir encounter sonu mudur? Yani ben her düşmanı öldürdüğümde second wind yapabilirmiyim? Yoksa 4'ünüde öldürüp sadece 1 defa second wind mi yapabilirim?
Hayır Combat Encounter (kapışma) ancak bütün düşmanlar etkisiz hâle getirildiğinde biter.

Belki yan odada başka düşmanlar da vardır ama içeri gelmiyorlarsa, dinlenme fırsatınız varsa encounter arasında sayılırsınız. Ortalama 5 dakikalık bir dinlenme encounter powerlerinizin tazelenmesine yeter.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Liero sendeki, madalyonu kullan. Winter ile Elrohir save end durumunda kaybediyorlar.

şu olan;

Symbol of Hope+1 (680 gp) Critical: +1d6 dmg, Power (Daily): Immediate Reaction. You can use this power when you or an ally within 5 squares of you is hit by an effect that a save can end. You or the ally gains a +5 power bonus to saving throws against the effect
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply