Liero rica etsem yazılarında bordo rengini kullanmazmısın okuyamıyorum. Kırmızı kullan yeşil kullan bordo olunca çok koyu oluyor. benim arkaplanla aynı renkte hemen hemen.
Gelmez miyim, hiç. Bende, 4th Dm si olmak istiyorum. Arada çalışıyorum. 3 kitap çektim. Player Handbook 2 çıkıcakmış. Martta falan, galiba.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
8,10,10,10,10,10 başlangıç skorlarına 22 puanı dağıtacaksın. Sanırım sen 10'lardan birisini 8'e düşürüp oradan iki puan daha gelmiş gibi düşündün. Başta 8 olanı 10'a yükseltirken 2 puan harcıyorsun ama başta 10 olanı 8'e düşürürsen puan kazanmıyorsun.
Ben phbde ve dwaxer verdiği bilgiler arasında bulunan tablodan yaptım. Onları ırksal bonuslarımı ekledim. Ama küçük bir değişiklik konusunda haklısın. Tabloda 2 çeşit dizilim gördüm 10dan 8e düşürüpte neden 2 point verdiğimi belirticem şimdi.
Ã?nce gözüme takılan 16 16 12 10 10 10 olmuştu. Ama sonra alttakini gördüm: 16 16 12 11 11 8. Burada tabloda 10dan 8e düşürerek iki tane 10u 2 tane 11'e çevirmiş. Yani yapılabileceğini düşündüm. Ama tabii en son sana kalmış. Olmazsa;
oluyor abilitylerim. Ve ayrıca tuşlara yanlış bastığım bir an olmuş 3d8 yerin 3d9 yazmışım şimdi öğrendikten sonra dark spirali featide toughness yapıp istediğin doğrultuda atarım. şimdilik statları sana açıkladığım için değiştirmiyorum olur mu?
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond ile dwaxer'ın karakter kağıtları eksiksiz olarak hazır. Yarın sabah başlıyoruz o zaman. Umarım çıkartacağım rakipler fazla zor veya fazla kolay olmaz. Ölen/kalan oranına göre ilerki leveller daha iyi olur heralde.
CLiCKs wrote:Ã?nce gözüme takılan 16 16 12 10 10 10 olmuştu. Ama sonra alttakini gördüm: 16 16 12 11 11 8. Burada tabloda 10dan 8e düşürerek iki tane 10u 2 tane 11'e çevirmiş. Yani yapılabileceğini düşündüm. Ama tabii en son sana kalmış.
başlangıçta bir ability'in 8 olarak geliyor zaten. İlk durumda hesap şöyle :
8 => 10 (2 puan)
10 => 10
10 => 10
10 => 12 (2 puan)
10 => 16 (9 puan)
10 => 16 (9 puan)
Arena ve düellolar bu kısmın vazgeçilmezi oldu neredeyse. Dwaxer'ın turlarına bakınca 4e'yi forum üzerinden oynatmak bayağı meşakkatli gözüküyor. Kolay gelsin Liero, zor bir yükün altına girmişsin.
Teşekkür ederim devrimk. 4e'de oldukça ayrıntı var. Arenada teke tek dövüşler olacağı için hesaplamalar grup karşılaşmalarına göre bayağı az olacak. Mümkün oldukça hata yapmamaya çalışacağım. şu sıralar boş vaktim olduğu için böyle bir işe giriştim. Umarım elime yüzüme bulaştırmam.
.
Arena dövüşleri gerçekten de hasret kaldığımız, sevdiğimiz bir şey; teşekkürler Liero.
Yalnız Liero, bilmiyorum yeni başladık diye alıştırmak için mi yaptın ama rakipler çok zayıf olmuş. (tabii modifiye ettiysen bilemem) En az 2 kobold olmalıydı bana karşı.