.
Liero, level-4 olduğundan karakterin Dex ve Cha ability skorlarına +1'er ekledim. Level/2 bonusları 1'er arttı ayrıca Cha primi Will defansı etkiledi.
Feat olarak aldığım Human Presens sayesinde saving throwlarım +1 haberin olsun. Hazırım yeni rakibe.
Liero, şimdi benim aldığım "magic wand +1"i level 3'e geçtiğimde "+2" ile değiştirebiliyormuyum? Ã?nceden aldığımız eşyaları sonradan değiştirebiliyormuyum? Aynı eşyanın daha iyisi ile mümkün diye de, kural koyabilirsin?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ã?nceden aldığın eşyaları daha sonra değiştirebilirsin. Yani rer seviye atladığında eski eşyaların hepsini bırakıp başka yeni eşyalar alabilirsin. Tek şart her levelden bir tane itemın olması.
Bu arada magic wand +2 level 6 bir item. O yüzden level 3 olunca alamazsın.
dwaxer wrote:.
Liero, level-4 olduğundan karakterin Dex ve Cha ability skorlarına +1'er ekledim. Level/2 bonusları 1'er arttı ayrıca Cha primi Will defansı etkiledi.
Feat olarak aldığım Human Presens sayesinde saving throwlarım +1 haberin olsun. Hazırım yeni rakibe.
.
Sanırım charismayı yanlışlıkla 13'ten 15'e çıkarmışsın. ben tuttuğum notlara 14 olarak geçiyorum charismayı.
Aegron karakterlere bir kere bakarken farkettim. Sen skillerinle insiyatife levelden gelen+1'ide eklemişsin Onu 2 levelde yapabilirsin (level/2 olduğundan).
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein