Arena - D&D 4 Edition (yorumlar, konuşmalar)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

androner; karakter kağıdında bazı hatalar var.
Level 2 utility power seçmemişsin sanırım. Ayrıca totem of bear +1 için kaynak ve sayfa numarası verebilir misin?
Hesaplamalar da şu şekilde olacak
Initiative : 5 ( +2 (level/2) + 3 (feat) )
AC : 18 ( +2 (level/2) +2 (Int) +4 (Armor) )
Ref : 14 ( +2 (level/2) +2 (Int) )
Fort : 16 ( +2 (level/2) +3 (Con) +1 (Class) )
Will : 17 ( +2 (level/2) +4 (Wis) +1 (Class) )
HP : 43 ( 12 + 16(Con score) + 5 + 5 + 5)
Healing Surge : 10 ( 7 + 3 (Con mod) )
Level 2 utility power seçmemişsin sanırım. Ayrıca totem of bear +1 için kaynak ve sayfa numarası verebilir misin?
Hesaplamalar da şu şekilde olacak
Initiative : 5 ( +2 (level/2) + 3 (feat) )
AC : 18 ( +2 (level/2) +2 (Int) +4 (Armor) )
Ref : 14 ( +2 (level/2) +2 (Int) )
Fort : 16 ( +2 (level/2) +3 (Con) +1 (Class) )
Will : 17 ( +2 (level/2) +4 (Wis) +1 (Class) )
HP : 43 ( 12 + 16(Con score) + 5 + 5 + 5)
Healing Surge : 10 ( 7 + 3 (Con mod) )
Mark, wand of swarming force'un +1 damage'i force ve implement keywordlü powerlarda işe yarıyor diye anladım ben. açıklamada force and implement diyor çünkü.Damage: 2d6 + ınt +1 (wand +1) +1 (wand of swarming force-ADV s112)
Critic: 19 lightning damage + 2d8 force damage.
Bir de kritik vurursa neden +2d8 yazdın. +1d8 olması gerekmiyor mu?
Karşılıklı dövüşlerde insiyatifi elinde tutan önce yazar.Mantıken.liero wrote:Edmond, CLİCKs arenada oynamayacak mısınız?
Ayrıca Androner ve Aegron'un da karakter kağıtlarını bekliyorum.
En azından dört kişi olsa turnuva tadı çıkar.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Hayır. Enchanmentler her attack ve damage a eklenir. Bu wand'ın özelliği, eğer power force ya da implement ise ayrıca +1 damage ekliyor.liero wrote:Mark, wand of swarming force'un +1 damage'i force ve implement keywordlü powerlarda işe yarıyor diye anladım ben. açıklamada force and implement diyor çünkü.Damage: 2d6 + ınt +1 (wand +1) +1 (wand of swarming force-ADV s112)
Critic: 19 lightning damage + 2d8 force damage.
Bir de kritik vurursa neden +2d8 yazdın. +1d8 olması gerekmiyor mu?
Critic de, +1d8 per plus bazen de die yazar. Yani power diyelim, 3d6 damage vuruyor. O zaman her zar başına 8'lik zar atıyorsun. Yani kritiği; 18+ınt+enchantment artısı+3d8. Eğer benim ki gibi bir asa ise force yada implement yazarsa, +1 damage daha eklenir; 18+5+1+3d8+1.
Her implement d8 kritik vurmaz bu arada, ben özellikle bu asayı seçtim.
İlk vuruşum ile son vuruşuma +1 'er puan eklemen lazım. Warlock karşısında, zor durumdayım. Her puan işime yarar.
Kendinden çok eminsin, dimi? Ã?yle olmalısın. Warlocklar gerçekten güçlüymüş.dwaxer wrote:.
Bir de ben çok merak ettim; Mark eğer Zebella uyuyakalsaydı ne yapacaktın?
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.

itemın özelliğinde yada ifadesi yok ki? force and implement olarak belirtilmiş.
Critical için de +1d8 force damage per plus diyor. per plus dediği, wand'ın plus'ı olarak anlıyorum ben. wand+1 olduğu için 1d8 ekleniyor. wand +2 olsaydı 2d8, +3 için de 3d8 olurdu.
Yoksa yanlış mı anlıyorum. Deneyimli DM'miz Dwaxer'a danışmak lazım.
Hayır, kendimden emin olduğumdan değil; cidden soruyorum. Eğer uyusaydım helpless kalacaktım. Sen ne yapacaktın merak ettim gerçekten de?Mark wrote:Kendinden çok eminsin, dimi? Ã?yle olmalısın. Warlocklar gerçekten güçlüymüş.dwaxer wrote:.
Bir de ben çok merak ettim; Mark eğer Zebella uyuyakalsaydı ne yapacaktın?
.
.
Bence de kritik vurduğunda, itemin artısı kadar d8liero wrote:
itemın özelliğinde yada ifadesi yok ki? force and implement olarak belirtilmiş.
Critical için de +1d8 force damage per plus diyor. per plus dediği, wand'ın plus'ı olarak anlıyorum ben. wand+1 olduğu için 1d8 ekleniyor. wand +2 olsaydı 2d8, +3 için de 3d8 olurdu.
Yoksa yanlış mı anlıyorum. Deneyimli DM'miz Dwaxer'a danışmak lazım.
(deneyimle alakası yok da tercümeyi ben böyle yapıyorum. "Per plus" her bir artı demek.
Hem de mantıken +1 item ile +6 arasındaki farkı vurguluyor. +6 item 2 milyon küsur altın!
.