Mark; Dwaxer Hellish Rebuke ile sana vurmuştu. Power'ın açıklamasında bir sonraki turundan önce yara alırsan, hedefe ekstra hasar verirsin yazıyor. Sen de magic missile ile dwaxera vurduğun için ekstra hasar aldın.
CLİCKs - Edmond maçının galibi CLİCKs oldu. Son ana kadar kimin kazanacağı belli değildi. Bence güzel bir maçtı.
Bir sonraki tur için diğer maçların bitmesini bekliyeceğiz.
liero wrote:Mark; Dwaxer Hellish Rebuke ile sana vurmuştu. Power'ın açıklamasında bir sonraki turundan önce yara alırsan, hedefe ekstra hasar verirsin yazıyor. Sen de magic missile ile dwaxera vurduğun için ekstra hasar aldın.
Sayın hakem; bu Mark kendisi de Musibet Ã?etesi oyununda infernal pact warlock oynatıyor, çok iyi bilir bu mevzuatları, bakma sen onun saf ayaklarına yattığına.
. Heyoo! şimdi level-5 mi yapacağım karakterimi?
Diğer maçların bitmesini bekleyeceğiz ve kura çekilecek değil mi? (yalnız kuralar çekilmeden karakterler hazırlansın da rakibe göre modifikasyonlar olmasın ha)
Yoksa direk iki warlock mu birbiriyle karşılaşacak?
Androner wrote:tebrik ederim dwaxer, clicks warlockları severim ben de. ama roguelara karşı şansınız olduğu pek zannetmem
Bak seeen?
Liero, bir şey daha sorup emin olmak istiyorum; level atladığımızda, örneğin level-5 olduğumuzda;
Magic itemleri Level:1,2,3,4 olmak üzere, istediğimiz gibi yeniden seçebiliyor muyduk?
Yani eldeki eskilerin hepsini de değiştirebiliyor muyduk?
Dwaxer, şimdi level atlatmayalım karakterlere. Aynı karakterlerle devam. Bu turnuva biterse level 5 karakterlerle yeni bir turnuva yapabiliriz.
Level atlayınca istediğin itemları aynı level başka bir itemla değiştirebilirsin.
Androner - Devrimk maçının bitmesini bekliyeceğiz. Aslında iki kişi daha olsaydı daha iyi olurdu ama Aegron karakter kağıdı yollıcaktı henüz yollamadığı için sizleri bekletmek istemem.
Finali şöyle yapsak; CLİCKS, dwaxer ve Androner - Devrimk maçının galibi arenaya çıkar. 3 kişi arasında son ayakta kalan turnuvayı kazanmış olur. Değişik bir maç olur diye düşünüyorum.