CLiCKs wrote:Ehem ehem! Ee anlaşma yapıyoruz aslında ama bu 'DEV' common bildiği için artık anlaşma değil ittifak kurmuş sayılırız forum üzerinde
İttifak sayılmaz, nasıl olsa arenadan sadece 1 kişi sağ kurtulacak. Anlaşmayı gizli yapsaydık ayıp olurdu; eminim kendisi de anlayacaktır durumumuzu. II.kitaptan takviyeli ırk ve classlarla gelip dengeyi bozanların suçudur bu!
Buna başladığımızda daha PHB-II çıkmamıştı; ben, "warlock en güçlü classtır!" demiştim ve bunu ispat için warlock oynatıyorum. Ama PHB-II çıktı mertlik bozuldu! Goliath (dev) diye bir ırk çıkmış, açıklamasını henüz okumadım ama resmini gördüm; arenada karşına çıksa sırf görüntüsünden altına zıçırtır adamı. Zaten bu D&D'de sonradan çıkan kitaplarda her şeyin hep güçlü, daha güçlüsünü sunarlar.
Neyse, anlaştık mı, söz veriyor musun Clicks; yoksa ilk sana saldırırım haberin olsun! (intimidate) :schemes:
liero wrote:Hadi ya, bayağı kritik bir hata yapmışım. Hak geçsin de istemem. Napsak, o turu doğru oynatıp ordan devam mı etsek?
Androner beni slow yaptığı için durum değişiyor. Son turu Androner kaçmış gibi yapalım, bende Healing Surge ve Cloak of Resistance (phb sf 250) kullanıp ayağa kalkayım.
liero wrote:Dwaxer, burada anlaşıp arenada arkandan bıçaklanabilirsin. Bunu da hesaba kat
Farketmez; şimdi inceledim biraz; "Barbarian" karşısında hiç şansımız yok. Günde 2 kere "Rage Strike (3[W]+Str) yapabilen birini yenmemiz 2 kişi birlikte bile olsak imkansız.
Barbarın görüntüsünden ufak bir bluffi bile yapamayan hultar korkudan hem bayılıp hem kusarak yere yapışmıştır.
Faint Damage:4564d10.....
İşin dalgasını boşveriyorum(aslında daha da uzatabilirdim ) Ciddi ciddi anlaştık dwaxer. Ama benim bir iddiam var! Devrimki biz daha altedemeden o bizim tepemize biner
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero wrote:Dwaxer, burada anlaşıp arenada arkandan bıçaklanabilirsin. Bunu da hesaba kat
Farketmez; şimdi inceledim biraz; "Barbarian" karşısında hiç şansımız yok. Günde 2 kere "Rage Strike (3[W]+Str) yapabilen birini yenmemiz 2 kişi birlikte bile olsak imkansız.
.
Rage Strike Rage Strike Barbarian Feature
You channel your primal rage into a devastating attack.
Daily (Special) ✦ Primal, Weapon
Standard Action Melee weapon
Requirement: You must be raging and have at least one
unused barbarian rage power.
Target: One creature
Attack: Strength vs. AC. To make this attack, you expend an
unused barbarian rage power.
Hit: You deal damage based on the level of the rage power
you expend:
1st level 3[W] + Strength modifier
5th level 4[W] + Strength modifier
9th level 5[W] + Strength modifier
15th level 6[W] + Strength modifier
19th level 7[W] + Strength modifier
25th level 8[W] + Strength modifier
29th level 9[W] + Strength modifier
Miss: Half damage.
Special: You can use this power twice per day.
şimdi burdaki olay da ilginç. lvl 5'te alabiliyorsun diyor neden lvl 1 dmg'ını koyuyor anlamadım.
ayrıca rage strike'ı kullanırken hali hazırda rage'e girmiş olması lazım. 1 rage öyle gidiyor, öbür rage'i de (lvl 5'te 2 daily power var, ikisi de rage diyelim) ilk rage strike'a harcayınca, 2. rage strike gibi bir opsiyonu kalmaz.
Bir kişi daha olsa iyi olurdu aslında. Sen bu akşam hazırlayabilceksen koy karakterini, yarına kadar bir kişi daha gelcek olursa ikiniz karşılaşırsınız. Gelen olmazsa benim hazırladığım bir yedek karakter var, onunla karşılaşırsın.