arena 2. versiyon 3vs3 4th edition
Abi 3 adam aynı anda bir kişiye saldırırsa çok kötü olur, çünkü geriye kalan 2 adam 3 kişiye karşı bir şey yapamaz ve oyunu doğrudan insiyatifi alan alır, bence adam adam yapmak daha mantıklı.devrimk wrote:Güzel düşünmüşsün Androner. Katılıma ihtiyaç olursa bende katılırım.
İnsiyatif biraz problem olabilir onu hızlandırmak için tek tek yerine grup insiyatifi atılabilir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

son rütuşları yapıyorum. dragonborn yerine drow sorcerer hazırlıyorum.Androner wrote:tabii ki katılmanı isterimdevrimk wrote:Güzel düşünmüşsün Androner. Katılıma ihtiyaç olursa bende katılırım.
İnsiyatif biraz problem olabilir onu hızlandırmak için tek tek yerine grup insiyatifi atılabilir.
bu arada ben grubu hazırladım yok mu bana kaşı çıkabilecek bir yiğit!
arkadaşlar,
karakter yaratırken kolaylık için player's handbook'ta yazan aşağıdaki sırayı takip edebilirsiniz. Liero bitirdi sayılır zaten, onun için söylemiyorum.
1- Choose Race
2- Choose Class
3- Determine Ability Scores
4- Choose Skills
5- Select Feats
6- Choose Powers
7- Choose Equipment
8- Fill in the Numbers
9- Roleplaying Character Details
karakter yaratırken kolaylık için player's handbook'ta yazan aşağıdaki sırayı takip edebilirsiniz. Liero bitirdi sayılır zaten, onun için söylemiyorum.
1- Choose Race
2- Choose Class
3- Determine Ability Scores
4- Choose Skills
5- Select Feats
6- Choose Powers
7- Choose Equipment
8- Fill in the Numbers
9- Roleplaying Character Details

eline sağlık liero güzel hazırlamışsın şimdiye kadar sadece paladin'i inceledim.
bir kaç notum var, onları yazayım. çok büyük şeyler değil ama.
stat dağılımını doğru yapmışsın fakat yanına açıklamaları yanlış yapmışsın.
str 11
con 13 +2 ırktan geliyor
dex 12
ınt 10
wis 14 +2 leveldan geliyor
cha 16 +2 level, +2 ırktan geliyor.
amulet of protection'da ben defencelardan birini seçiyoruz diye biliyordum ama yanlış biliyor muşum. bu doğrultuda benim de kendi karakterlerimde değişikliğe gitmem lazım (cloak of resistance'ı olan karakterlerim var)
bir de avenging paladin mi protector paladin mi olduğunu yazmamışsın. çünkü power kullanımlarına ek özellikler gelebiliyor (gerçi paladine şöyle göz attım göremedim o yönde bir şey ama) tercih doğrultusunda. gördüğüm kadarıyla avengersın ama gene de yazmak lazım diye düşünüyorum.
bir kaç notum var, onları yazayım. çok büyük şeyler değil ama.
stat dağılımını doğru yapmışsın fakat yanına açıklamaları yanlış yapmışsın.
str 11
con 13 +2 ırktan geliyor
dex 12
ınt 10
wis 14 +2 leveldan geliyor
cha 16 +2 level, +2 ırktan geliyor.
amulet of protection'da ben defencelardan birini seçiyoruz diye biliyordum ama yanlış biliyor muşum. bu doğrultuda benim de kendi karakterlerimde değişikliğe gitmem lazım (cloak of resistance'ı olan karakterlerim var)
bir de avenging paladin mi protector paladin mi olduğunu yazmamışsın. çünkü power kullanımlarına ek özellikler gelebiliyor (gerçi paladine şöyle göz attım göremedim o yönde bir şey ama) tercih doğrultusunda. gördüğüm kadarıyla avengersın ama gene de yazmak lazım diye düşünüyorum.