Arena - D&D 4 Edition (yorumlar, konuşmalar)
Illyra - Aegron maçının galibi Illyra oldu. Zarlar iyi geldi. Tabi power kullanımı da akıllıcaydı. Barbara hamle sırası gelmedi. Sanırım action point kullanımını sınırlamak gerekecek.
İlk tur sonunda galipler CLİCKs - Dwaxer - Devrimk - Illyra. Hemen kura çekeyim.
.
.
.
.
Evet ikinci tur maçları şöyle. Daha doğrusu yarı final maçları.
CLİCKs vs Devrimk
Illyra vs Dwaxer
Maçları birazdan başlatırım. Herkese başarılar. Temiz maçlar bekliyorum sizden
.
İlk tur sonunda galipler CLİCKs - Dwaxer - Devrimk - Illyra. Hemen kura çekeyim.
.
.
.
.
Evet ikinci tur maçları şöyle. Daha doğrusu yarı final maçları.
CLİCKs vs Devrimk
Illyra vs Dwaxer
Maçları birazdan başlatırım. Herkese başarılar. Temiz maçlar bekliyorum sizden
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

aslında o öneriyi ben getirmiştim ama öyle bir konuşuldu karara bağlanmamıştı.Aegron wrote:Ben Arena da Action Point kullanılmıyor diye bildiğim için kullanmadımliero wrote:Illyra - Aegron maçının galibi Illyra oldu. Zarlar iyi geldi. Tabi power kullanımı da akıllıcaydı. Barbara hamle sırası gelmedi. Sanırım action point kullanımını sınırlamak gerekecek. .

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bende herhalde orayı gordum yoksa çok saglam bir vuruş yapabilirdim..Androner wrote:aslında o öneriyi ben getirmiştim ama öyle bir konuşuldu karara bağlanmamıştı.Aegron wrote:Ben Arena da Action Point kullanılmıyor diye bildiğim için kullanmadımliero wrote:Illyra - Aegron maçının galibi Illyra oldu. Zarlar iyi geldi. Tabi power kullanımı da akıllıcaydı. Barbara hamle sırası gelmedi. Sanırım action point kullanımını sınırlamak gerekecek. .
Androner wrote:Kendisine tekrar saldırmasını beklediği düşmanının her hareketini kollayan Kolcu hemen tepkisini verdi.
Immediate Reaction
Distruptive Strike
Dex vs AC: 1d20+7 vs 16
Dmg: 1d10+3 ve ilgili attack'ına -4 penaltı alır
Bu poweri inceledim;
Disruptive Strike Ranger Attack 3
You thwart an enemy’s attack with a timely thrust of your blade
or a quick shot from your bow.
Encounter ✦ Martial,Weapon
Immediate Interrupt Melee or Ranged weapon
Trigger: You or an ally is attacked by a creature
Target: The attacking creature
Attack: Strength vs. AC (melee) or Dexterity vs. AC (ranged)
Hit: 1[W] + Strength modifier damage (melee) or 1[W] +
Dexterity modifier damage (ranged). The target takes a
penalty to its attack roll for the triggering attack equal to 3
+ your Wisdom modifier.
Bu bir "weapon" poweri ve elindeki kılıçlarla benim adamıma vurabileceğini sanmıyorum. Ã?ünkü aramızda mesafe var. (2 kare öteye uzanmıyor sanırım) Two-blade ranger olduğuna göre ancak ben melee bir saldırı yaparsam (ki benim konseptimde yok böyle bir şey) bu powerini uygulayabilirsin (bence)
.