şimdi guardlar geldi size soru sordu, söyleyecek bir şeyiniz varsa yazın. ben her durumda yarın turu döndürüyorum. oyun için kısa bir süre sonra (yaklaşık 1 dk) yeni gelişmeler olacak
4th Edition Level 13 Macera - Tanıtım ve yorum başlÃ
düzeltildi.Androner wrote:arkadaşlar başlattım oyunu hayırlı olsun. Aegron da karakter hazırlayabilirse bugün o da katılacak.
şimdi guardlar geldi size soru sordu, söyleyecek bir şeyiniz varsa yazın. ben her durumda yarın turu döndürüyorum. oyun içi kısa bir süre sonra (yaklaşık 1 dk) yeni gelişmeler olacak

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

yazılanları okursan kimin nerede olduğunu görebilirsin Aegron. karakteri de tamamlamışsın eline sağlık uğraştın.
şimdi geçelim karakter sheetine
Guardian might olduğun için AC'ne dex değil, Con bonusunu ekliyorsun. yani AC'in 28 oldu.
ref defansının toplamı 22
terror weapon'un ne olduğunu yazmamışsın (mızrak mı, balta mı, kılıç mı?)
skill listenden 1 skill daha seçebilirsin (warden class'ı nature+3 skill veriyor)
heavy shield'a prof için feat almana gerek yok. wardenlar zaten biliyor.
şimdi geçelim karakter sheetine
Guardian might olduğun için AC'ne dex değil, Con bonusunu ekliyorsun. yani AC'in 28 oldu.
ref defansının toplamı 22
terror weapon'un ne olduğunu yazmamışsın (mızrak mı, balta mı, kılıç mı?)
skill listenden 1 skill daha seçebilirsin (warden class'ı nature+3 skill veriyor)
heavy shield'a prof için feat almana gerek yok. wardenlar zaten biliyor.

evet arkadaşlar hepiniz bu işin içinde bir sıkıntı olduğunu anladınız, bir skill challange yapacağız.
Skill Challenge!!
Anladığınız üzere bilmediğiniz birtakım durumlar oluyor madende. Kaybolan Madenciler hakkında detaylı bilgiyi buradakilerden öğrenebbilirsiniz. 4 başarılı skill check size muhabbeti kazandıracak ama 4’ü tamamlamadan 3 başarısız atarsanız kaybedersiniz.
Kullanabileceğiniz skiller: Bluff, Diplomacy, Insight, intimidate, Religion vs. Role Play’iniz kullandığınız skill check’e uygun olmazsa -4 ceza alırsınız.
İnitiative zarlarına göre oynama sıranız şöyledir:
1- Aegron
2- Peren
3- Bombadur
4- Kragan
5- Faelha
6- Liero
siz istediğiniz sırada yazın arkadaşlar düzenlemeyi ben yaparım.
yarın 22'de tur tekrar dönüyor. kolay gelsin.
Skill Challenge!!
Anladığınız üzere bilmediğiniz birtakım durumlar oluyor madende. Kaybolan Madenciler hakkında detaylı bilgiyi buradakilerden öğrenebbilirsiniz. 4 başarılı skill check size muhabbeti kazandıracak ama 4’ü tamamlamadan 3 başarısız atarsanız kaybedersiniz.
Kullanabileceğiniz skiller: Bluff, Diplomacy, Insight, intimidate, Religion vs. Role Play’iniz kullandığınız skill check’e uygun olmazsa -4 ceza alırsınız.
İnitiative zarlarına göre oynama sıranız şöyledir:
1- Aegron
2- Peren
3- Bombadur
4- Kragan
5- Faelha
6- Liero
siz istediğiniz sırada yazın arkadaşlar düzenlemeyi ben yaparım.
yarın 22'de tur tekrar dönüyor. kolay gelsin.