Androner ben cumaya kadar özel nedenlerden giremeyeceğim. O zaman kadar encounterlarda hareketlerimi sen yazarsan ya da bir başkası üstlenirse sevinirim. Ama rage strike'ı daha sonraya saklaması akıllıca olur :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Devrimk, karakterini inceledim eline sağlık. güzel karakter olmuş (ben de yaratıkları iki katına çıkaracağım ama ) bir kaç notum var aşağıda yazıyorum.
level 13'te 2 tane encounter power (anvil of doom, appailing crunch) seçmişsin. normalde düşük leveldakilerden birini bırakıp bu leveldan bir tane alman gerekiyordu. retraining olarak düşündüysen, retraining aynı level powerları (7. level yerine 7 gibi) değiştirmeye yarar. extradan lvl 13 power vermez yani.
initiative'e levelinin yarısını ekliyorsun. yani +6 lvl, +2 dex olcak sende. toplam +8
Athletics ve Endurance'a armordan gelen -2 penaltıyı ekleyelim.
bir de level 1 daily powerdan iki tane almışsın lvl 5 yok, istersen knee breaker yerine pinning smash alabilirsin. karar senin tabii sadece öneri.
senin de eline sağlık clicks hata görmedim karakterinde. Yanlız istersen str'yi 20 yapıp con'u 19 yapabilirsin. böylece hp'in 116 olur healing surge değerin de bir artıp 29 olur.
Ã?ncelikle mesaj atamadığım için özür dilerim.
Anvil of Doom yerine Come and Get It aldım 7lvl encounter power.
Insiyatifi düzelttim.
Shield -2 cezası da ekleniyor sanırım -4 ceza ekledim toplamda.
Knee Breaker yerine Bedeviling Assault aldım 5lvl daily power.
Throwing hammer x2
Standart adventurer kit
Healing pot. x2
Eşyalarıma ekledim.
arkadaşlar madene girdiniz, haritaya göre iki grup madenci var içeride, bir grup x işaretli bölmede, diğeri ise x işareti bölmenin hemen güneybatısındaki bölmede.