4th Edition Level 13 Macera - Tanıtım ve yorum başlÃ
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dart Edmond Usta Yoda'nın bir potansiyel Sith'i daha yok etmesine izin vermeyecektir.Mark wrote:Usta Yoda ile aegron görüşme ayarlarlar. "Sende karanlık tarafı seziyorum," der yoda.Aegron düşmanına(D7) dogru harekete geçti ve en güçlü vurşunu yaptı.Tüm nefretiyle....
"Güç, karanlık tarafta gizli!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Kahverengi cüppeli yaşlı kadının, suratını örten kapşon yüzünden gözleri görünmüyordur.Edmond wrote:Dart Edmond Usta Yoda'nın bir potansiyel Sith'i daha yok etmesine izin vermeyecektir.Mark wrote:Usta Yoda ile aegron görüşme ayarlarlar. "Sende karanlık tarafı seziyorum," der yoda.Aegron düşmanına(D7) dogru harekete geçti ve en güçlü vurşunu yaptı.Tüm nefretiyle....
"Güç, karanlık tarafta gizli!"
Sakin bir şekilde odada belirir.
"Sen güce ihanet ettin, edmond. Bana ihanet ettiğin gibi." der Üstad Kreia.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond somurtur.
"Ben güce ihanet etmedim, yalanlarınızdan kurtuldum yalnızca.Ben gerçek gücü buldum.Ateş topunun gücünü buldum.Ben sizin yasakladığınız güçlerin gücüyleyim artık.Ben elektrik okunun (bknz. Lord Necros'un oynundaki Lightning bolt) gücünü keşfettim artık.Ben ozanların da güçlü olabileceğini keşfettim.Artık yalanlarınız yok.Siz bize gölgelerde kötülük olduğunu söylüyordunuz.Hâlbuki, gölgelerde, güç gizli!"
Eski üstadına baktı. Kendisine gücü öğrettiğini zanneden kadın, aslında kendisinin güce ulaşmasını engellemişti hep.Gerçek güç, gölgelerde gizlenmişti ve birisinin orayı Fireball veya Lightning Bolt ile aydınlatması gerekiyordu hep.
"Ben güce ihanet etmedim, yalanlarınızdan kurtuldum yalnızca.Ben gerçek gücü buldum.Ateş topunun gücünü buldum.Ben sizin yasakladığınız güçlerin gücüyleyim artık.Ben elektrik okunun (bknz. Lord Necros'un oynundaki Lightning bolt) gücünü keşfettim artık.Ben ozanların da güçlü olabileceğini keşfettim.Artık yalanlarınız yok.Siz bize gölgelerde kötülük olduğunu söylüyordunuz.Hâlbuki, gölgelerde, güç gizli!"
Eski üstadına baktı. Kendisine gücü öğrettiğini zanneden kadın, aslında kendisinin güce ulaşmasını engellemişti hep.Gerçek güç, gölgelerde gizlenmişti ve birisinin orayı Fireball veya Lightning Bolt ile aydınlatması gerekiyordu hep.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bunları oyuna yazmışım yanlışlıkla, hayret ya!dwaxer wrote:.
"Summer Ryhmer Virtue of Cunning Bard" olmak pek de keyifliymiş doğrusu; savaş alanındaki herkesin yerlerini kafama göre değiştirebiliyorum.![]()
![]()
Kasgücü arkadaşlar D7'deki adamdan yukarıya saldırmayın, D7'deki,ne bile saldırırken güneyindeki kareleri kullanın, bırakın adamlar bana yaklaşsın, (bunu oyun içinde söylemem gerekirdi ama çok gevezelik etmiştim ve esprilerimi bozmasın diye yazmadım)![]()
2 ranged ataklı kişi Devrimk'nın yardımına gitse iyi olur. Sonra ben de geleceğim.
.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Androner, yukarda önce "Aegron'a saldırdı" diyor, sonra da birden diğerlerine göre sağlığı çok çok yüksek olduğu hâlde "second wind"e döndürmüş mü? Acaba Eldon'a yaklaşırsa hasar alacağını biliyor muydu bu Ã?ift Katar? (Metagame kokusu mu alıyorum yoksa)Androner wrote: Ã?ift Katar
"Bane'in lanetini tadın!!" diye bağırıp. koşarak aegron'a saldırdı.
Symbol of hope 5 temp hp!
Ayağa kalktı.
Ve içindeki güce dayanarak kendini toplarladı.
Second Wind
32 hp iyileşti
Satire of Bravery Saving throw 1(d20 - 13) +2 = 15 vs 10 Başarılı!
İlk durum
Ã?ift Katar = 129 -7 +5 temp -7 - 17 -15 +32 = 120 hp (5 temp hp) (C3)
Dev Kılıç = Öldü (L13)
Kılıç-Kalkan = 129 - 5 -24 -21 -27 +32 -18 +5 temp +5 temp -7 -19 -23 = 27 hp (bloodied)(warden's mark, aegron turn'unun sonuna kadar)(Satire of bravery (save ends) devam ettiği sürece turunu dawzer'e yakın bitirise 1d6+10 dmg alcak ve daze olacak) (cursed) (quarry)(prone) (D7)
Dev Balta = 156 - 26 -19 -38 +5 temp -13 -25 -14 -10 = 16 hp (prone) (bloodied) (cursed) (quarry) (aegron'un turn'unun sonuna kadar warden's mark) (Illyra'nın turn'unu sonuna kadar tüm düşmanlarına combat advantage veriyor) ( Illyra'nın turn'unun sonuna kadar AC'sine -3 alıyor)(D5)
Cleric = 248 -14 -17 -8 = 209 hp (quarry) (Encounter sonuna kadar cleric'e vuran ya da ıskalayan 5 psychic dmg alaracak!) (fighter's mark, devrimk turn'unun sonuna kadar) (Encounter'ın sonuna kadar cleric'e vuran dostlar 5 hp kazanacak)(P14)
Symbol of hope (H8 ) saldırılamaz (cleric'in turn'unun sonuna kadar kalıyor)
.
aegron'a saldırdığını yanlışlıkla yazmışım 
ilk önce saldırcaktım ama sonra vazgeçip second wind yaptırdım.
ikinci dediğin meta game diye düşünülebilecek cinsten. 3,5 olsaydı "yaptığın meta game" iddiası yerinde bir iddia olurdu.
Ama... phb sayfa 57'de sağ alt kısımda.
Whenever you affect a creature with a power, that
creature knows exactly what you’ve done to it and
what conditions you’ve imposed. For example, when
a paladin uses divine challenge against an enemy, the
enemy knows that it has been marked and that it
will therefore take a penalty to attack rolls and some
damage if it attacks anyone aside from the paladin.
yazıyor dolayısıyla Ã?ift katar sana yaklaşırsa hasar alabileceğini bildiği için yaklaşmamayı tercih etti.
ilk önce saldırcaktım ama sonra vazgeçip second wind yaptırdım.
ikinci dediğin meta game diye düşünülebilecek cinsten. 3,5 olsaydı "yaptığın meta game" iddiası yerinde bir iddia olurdu.
Ama... phb sayfa 57'de sağ alt kısımda.
Whenever you affect a creature with a power, that
creature knows exactly what you’ve done to it and
what conditions you’ve imposed. For example, when
a paladin uses divine challenge against an enemy, the
enemy knows that it has been marked and that it
will therefore take a penalty to attack rolls and some
damage if it attacks anyone aside from the paladin.
yazıyor dolayısıyla Ã?ift katar sana yaklaşırsa hasar alabileceğini bildiği için yaklaşmamayı tercih etti.