Ankara'ya gitmek!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

ASlında örgütlenmek sorun değil.Ben Norticus ve Scythe ile yüz yüze konuştum.Onlar kesin bir şey diyemiyorli bir örgütlenme olsun.

Flint saolsun benim ankaraya gitmem kesinleşti :)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

pyros wrote:ya bu konuda bir türlü örgütlenemedik
aslında bence underworld filmi için buluştuğuumuzda ankara konusunu da konuşuruz enine boyuna
Hadi bakalım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Flint saolsun benim ankaraya gitmem kesinleşti
bu iyi oldu tabi ki,ankarada garda kırmızı halı olayını nasıl hallederiz yoksa :D
bu arada ankaraya gelem işini kesinleştirmek isteyenler flintle konuşsun da ,herkesin olayını kesinleştirsin.galiba şeytan tüyü var ve insanları hipnotize ediyor,hata vampirleri etmiş bile :D
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

WarlorD wrote:eheh tmm biz davul zurna ayarlarız ya olmazsa kendimiz çalarız :roll: :roll:
kızılayda coplarlar bizi eer öle bişeye kalkışırsak muhtemelen :roll:
Arkadaşlar iyi niyetli olduğunuzu ve geyik yaptığınızı biliyoruz ancak site politamız gereği yanlış anlamaya mahal verecek siyasi içerikli mesajlara karşıyız. Bu konuda sitemizin iyiliği için tabi biraz daha hassas davranmanızı rica ediyoruz.
Nature protects me, cause I serve her.
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

Ne zaman gelceğinizi bir an önce bildirin ki ben de -tahminen İngilizce kursumu asmak için babişe tonla yalan uydurmak suretiyle- gelicem Ankaraya. Yani bi sene hak mahrumiyeti cezası alıp siteyi tribünden izlemek zorunda bırakılmış olabilirim ama bu buluşmayı hayatta kaçırmam.
Nature protects me, cause I serve her.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Yani bi sene hak mahrumiyeti cezası alıp siteyi tribünden izlemek zorunda bırakılmış olabilirim ama bu buluşmayı hayatta kaçırmam.
babanın telefon numarası kaçtı serina :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Arkadaşlar Ankaraya gelmek isteyenler bana en kısa zamanda haber verisn. Gerçi vermesenizde ben İstanbul'a gelince sizi kulağınızdan tutup getiririm. Gerçi hepinizin boyu benden uzun ama bende topuklu ayakkabı giyerim :P

Bu arada ben bayramdan sonra İstanbul'dayım ve hepinizle tanışmak istiyorum. Quel, Pyros, Raistlin - buraya not düşmezsem çatlarım Raistlin o çok övdüğün kılıcını merak ediyorum. buluştuğumuzda getirsene- Yeminer, Norticus, Scythe ve adını şu anda hatırlayamadığım herkesle tanışmak istiyorum. Gerçi Squva ile tanıştım ama buluştuğumuzda o da gelsin. Umarım isteklerim çok fazla olmamıştır. Ayrıca Pyors bana sözün var ve unuttuğumu sanma sakın :D

Buluştuğumuz zamanda Ankara'ya gelişiniz hakkında konuşuruz. Büyük ihtmalle beraber geliriz buraya.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

arkadaşlar flinte kanmayın,o sizi ankaraya gelmeden önce ortaya kaldıracak,bunun için plan yapıyor :D emin olun birilerini halı yapıp,diğerlerininde kanıyla o halıyı kırmızıya boyayacak ve garda inerken o halıyı kendi ayaklarının altına serip,eseriyle övünecek :D
gerçi bu hiçte kötü olmaz sanırım :wink: yok beyler ben yalan söyledim sanırım,siz benim söylediklerimi kaale almayın :D flint sizi çok seviyor :wink: bana sonuna kadar inanabilirsiniz beyler :D
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

flintim ben kesin gelecem
eğer sağlık sorunu gibi bir engel çıkmazsa tabii
beni yazın diyorum
yeri şekli şemali her türlüsüne de uyarım alimallah
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

flintfireforge wrote:- buraya not düşmezsem çatlarım Raistlin o çok övdüğün kılıcını merak ediyorum. buluştuğumuzda getirsene -
Kılıca ihtiyacım yok ama sen baltanı alıp gelebilirsin. Corax'a polymorph olsam yeter :P
flintfireforge wrote:Buluştuğumuz zamanda Ankara'ya gelişiniz hakkında konuşuruz. Büyük ihtmalle beraber geliriz buraya.
Müthiş bir fikir sonuna kadar destekliyorum :mrgreen:
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü

ben simdi napiyim yaaa
ne ankaraya gidebiliyorum ne de sinemaya

ühü ühü ühü ühü ühü ühü
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kader utansın. Eden bulurmuş. Anlayana...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ben simdi napiyim yaaa
ne ankaraya gidebiliyorum ne de sinemaya
sende yerine bir temsilci yolluyorsun ya :D sen olmasan bile biz senin yerine geyiğin dibine vururuz merak etme :D ama sen olsan o kadar güzel olacaktı ki,ne muhabbetler çıkaracaktım,elim uzundur bilirsiniz :D ama yakınımda olduğunuz zaman daha tehlikeli olduğuma emin olabilirsiniz :D
Kader utansın. Eden bulurmuş. Anlayana...
herkes anladı sanırım,ama şunuda bil ki raist bizler için herkesi gelmesi daha iyi olur,çünkü ne olursa olsun,biz herkesi seviyoruz ve herkesin burda olmasını istiyoruz.sen veya squva arasındaki bu soğuk savaşıda çözümlerdik ama o gelemiyor ne yazık ki :( peki sen gelecekmisin raist,senide davet ettiğimizi unutma,senide aramızda görmek istiyoruz, bakalım bu corax tigerheart nasıl bişi :D ve övündüğü o kılıcı nasıl,ama sen flintin baltasınıda merak ediyon ama o baltanın yerine daha büyük bir dert var başımızda oda flintin baltasından daha etkili olan dili :D baltasının altına boyun uzatmak dilinden çıkanlardan daha iyidir,buna emin olabilirsin :wink:
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Benim dilime millet dayanacak mı merak ediyorum valla. Raistlin mesela bunu senin üstünde bir deneyeyim. Eminim kulaklarını balmumuyla tıkamak isteyeceksin.

İstanbul dönüşünde trenle dönelim ya. Benim ders çalışmam gerekecek ve siz eğlenirken ben ders çalışacağım. Ayrıca bilet işini siz halledersiniz. Ã?ünkü ben İstanbulu pek bilmiyorum. :oops:
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Bunu yazmadan geçemeyeceğim Squva sen de gel ne olur. Ama ben İstanbul'a geldiğimde seni ikna ederim.

Bu arada son zamanlarda havalar berbatlaştı ve yollar açılır umarım. Bir şeyi 40 kere söyleyince olur derlermiş, o kadar konuştuk yollar buz tutarsa vs diye....
Post Reply