Fakat ben yaratık olayını anlamadım, bir de yaratıklardan bahsetmiştin.Nerede bunlar? Eğer yaratık çıkarsa ben GÃ?Ã?LÃ? VURUş özelliğimi yapacağım..[quote][/quote]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
C5’e geldiğinde tuzaklı alana basmış oldun. C3’teki boyut kapısında büyüsel bir hareket başladı. Birazdan orada labirentin koruyucularından biri peyda olacak! Ancak henüz gelenin “ne” olduğu belli değil! (sen bir sonraki turunu oynadıktan sonra giriş yapacak canavar)
Ben de piyonumu, seni taklit eder gibi R15’e götürerek tuzaklı bölgeye basıyorum. Ancak benim karakterin tuzağa yakalanmama olasılığı var. (1d6: 5 ya da 6 atabilirsem tuzak çalışmaz)
Atıyorum; 1d6=4 başarısız! Benim bastığım tuzak da harekete geçti ve birazdan R17’deki boyut kapısından da bir bekçi canavar çıkacak ortaya!
Yeni Tur:
1d6 (tek gelirse kırmızı kapılar açık, çift gelirse mavi kapılar açık)
1d6=5; Kırmızı kapılar açık!
Ben 2d6: 3+6= 9 attım; 5’lik powerim “Kamuflaj”ı kullanıyorum, gölgelere siniyorum, sıra bana gelene kadar %50 ihtimalle görülmeyebilirim.
Seni taklit eder gibi P10’a kadar yürüttüm piyonumu.
Canavarlar:
Edmond senin bastığın tuzağa bağlı C3 boyut kapısından bir İskelet savaşçı peyda oldu ve sana doğru 4 adım, C7’ye kadar yürüdü. (iskeletin özellikleri aşağıda)
İSKELET SAVAşÃƒ?I
2.Seviye, Can Puanı:20
Özelliği: Asla sersemlemez
2-) DUR!
3-8 ) Kılıç: Hsr:2z6
9-11) Ã?rkütücü Hamle: Hsr:2z6+3 ve %50 ihtimalle sersemletir
12-) Dehşetli Vuruş: Hsr:2z6+5 ve sersemletir
Benim bastığım tuzaktan, R17’den de bir zombi peyda oldu.
Bakalım beni görebildi mi, çünkü kamufle etmiştim kendimi. (1d6: 4,5,6 atarsam görünmem) 1d6=2 başarısız! Ancak iyi gizlenememişim ki zombi beni gördü ve benim peşimden 4 adım, R13’e kadar yürüdü. (bu gizlenme zarı, görüş alanına giren herkes için ayrı ayrı atılır) (zombinin özellikleri aşağıda)
ZOMBİ
2.Seviye, Can Puanı:20
Özelliği: Asla sersemlemez. Darbelerden -5 az hasar alır
2-) DUR!
3-6) Zombi Tokadı: Hsr:2z6+4
7-11) şaplak Oturtma: Hsr:2z6+8
12-) Sarsıcı Vuruş: Hsr:2z6+15 ve sersemletir
Yeni tur:
1d6=2; çift geldi Mavi kapılar açıldı! Kırmızılar da kapandı!
Edmond sen 2d6: 4+6= 10 attın buyur bakalım sıra sende!
Diğer kapılara koşmak aptalca çünkü yeni tuzaklar var.Kasmanın lüzumu yok
Ã?yleyse ben de iskelet böcüğe saldırıyorum.Yalnız ben yürüme olayını çözemedim.Mesela ben 10 attım, şimdi buradan iskelete kadar yürüyüp 10'luk bir vuruş yapabilir miyim?Yoksa yanına gidince bu 10 düşecek mi?
Eğer bu 10 onun yanına gidene kadar azalmıyorsa "def ol lan!" dercesine yanına gidip
10-) şok Darbesi: Hasar:3z6+4 ve hedef 3 kare geriye gider
Yapıyorum.eğer azalıyorsa bu tur:
8- ) Zırh Ustası: Alacağı hasarlar -10 azalır
Yapıp bir sonraki tur onun bana saldırmasını bekliyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
Edmon D9’a gelip şok Darbesi vuruşunu yaptın; Hasar:3d6+4=12
(20-12=8 ) canı kalan İskelet, kılıç ve kalkanın etkili darbesiyle C4’e kadar savruldu.
Sen ardından piyonunu E10’a sürerek kapının önünde beklemeye başladın.
Ben zarları sallıyorum; 2d6: 2+5= 7 geldi!
O10’a gelerek maymuncuğumu çıkarıyorum ve 3 numaralı yeteneğim olan kilitli kapıyı açmayı deniyorum. %50 ihtimal kapıyı açabilirim; 1d6: 4,5,6 atarsam açılacak...
1d6=1 geldi; başarısız! Kapı açılmadı; ben de o6’ya gidiyorum.
Canavarlar:
İskelet (canı: 8 )
C8’e ilerleyerek seni takip ediyor Edmond.
Zombi (canı: 20)
Benim peşimden R9’a kadar ilerledi.
Canavarlar hakkında not: Tuzağa basanları değil, en yakınlarındaki düşmanı takip ederler dikkat!
Yeni tur!
Kapılar; 1d6=6 çift geldi; mavi kapılar açık!
Edmon sen salladın, zarların 2d6: 3+6= 9 geldi, sıra sende...
"Lan deli midir nedir, canına mı susadın lan yürü git!"
Der fakat gitmesine pek izin vermek istemezcesine D9'a gider ve yaratığa silahını gömer!
9-) Kalkan Darbesi: Hasar:2z6+4 ve %50 ihtimalle hedefi sersemletir
Hedefinin sersemlemeyeceğinden emindir ama yine de kalkan kafatasını kaburgalarından ayırabilecek güçtetir (deyimin aslı kafasını gövdesinden şeklindeydi di mi )
Edmond kalkan darbesiyle verdiğin hasar: 2d6+4= 9
Vuruşunun etkisiyle iskelet kemiklerine ayrıldı, parçaları yerde takırdayarak dans ettikten sonra tılsımlı bir şekilde yok olarak geriye hiçbir iz kalmadı.
Sıra bende, zarları sallıyorum; 2d6: 6+3= 9 geldi
9 numaralı gücümü kullanıyorum: “Suikastçı” Uzaktan arbaletimi zombinin kritik noktasına nişanlıyarak tek atışta işini bitiriyorum! (bu power 2. seviyeye kadar yaratıkları kesinkes öldürür o yüzden hasar kontrolü yapmaya gerek yok)
-Ardından O5 noktasına geliyorum. Burası tuzak bölgesi ama belki tuzağı etkisiz hâle getirebilirim (1d6= 5 veya 6 atarsam tuzak çalışmayacak)
1d6=1 başarısız! Tuzak çalıştı ve bir sonraki turda R3 noktasından bir canavar girecek labirente!
Yeni tur:
1d6= 3 tek geldi! Kırmızı kapılar açıldı, mavi kapılar kapandı!
Edmond sen zarları salladın ve 2d6: 1+1= 2 geldi! Ah, amanın ne talihsizlik!! :schemes: şansına küs Edmond 1 tur hiçbir şey oynayamazsın!
Neyse madem sen bekliyorsun, ben devam edeyim. Zarları sallıyorum; 2d6: 1+4= 5 geldi.
Ã?nce N10’a gidiyorum. (dikkat ettin mi bilmiyorum ama öyle bir yerde durmuştum ki, hangi kapı açılırsa açılsın, bir içteki koridora geçebilecektim; bu bir strateji oyunu, laylaylom değil yani )
Ardından Hırsız öelliği olan 2-Ã?ilingir Ustası özelliğimi kullanıyorum (%50 ihtimalle kapıyı kilitleyebilir) (1d6: 4,5,6 atabilirsem kapıyı arkamdan kapatıp kilitleyebilirim; tabii 1 tur geçerli)
1d6= 1 başarısız, kapı kilitlenmedi (ulen ne şanssızım ya, ne güzel yeni gelen canavarı Edmond sana yönlendirecektim )
Canavarlar:
R3 boyut kapısında bir canavar peyda olur: Yarasa!
(özellikleri aşağıda)
YARASA
1.Seviye, Can Puanı:10
Özelliği: Asla kör olmaz, görünmezlik ve kamuflajdan etkilenmez
2-) DUR!
3-8 ) Isırık: Hsr:1z6
9-11) Kan Emici Isırık: Hsr:1z6+3 ve verdiği hasar kadar kendi canı iyileşir
12-) Kuduz Isırığı: Hsr:2z6+5 ve yavaşlatır
Yarasa R7’ye kadar benim peşimden uçtu. (şansımıza hep düşük seviyeli yaratıklar çıkıyor)
Yeni Tur:
1d6= 3 tek geldi; kırmızı kapılar açık!
Edmond sen tekrar salladın zarları ve 2d6: 3+4= 7 geldi, sıra sende.
Edmond wrote:Edmond H11'e kadar gider, ardından
3-) Kalkan Savunması: Alacağı hasarlar -5 azalır
Gücünü kullanır.
(İlave olarak ben de tuzağa basmamak ve geri dönmemek için orada beklemiştim.)
Ben de zarımı atıyorum: 2d6: 2+2= 4 geldi
L10’a gidiyorum ve 3-) Ã?ilingir Ustası gücümü kullanıyorum. (%50 ihtimalle kapıyı açabilir ya da kapatıp kilitleyebilir) (1d6: 4,5,6 gelirse kapı açılacak...)
1d6= 2 geldi, başarısız (ne talihsizim yahu!)
Son olarak L9’a geliyorum.
Canavarlar:
Yarasa (canı:10)
Ã?nce yukarı sonra sola doğru P9’a kadar ilerledi.
Yeni Tur:
1d6= 4 çift geldi! Mavi kapılar açıldı, kırmızı kapılar kapandı!
(Edmond, sandığın üzerinden geçemezsin. Sandıktaki hazineyi almak için; sandığın bitişiğine gelip 1 adımlık hareketini harcaman gerekir. Yani hazineyi aldığın tur 6 adım değil de 5 adım yürüyebileceksin. Hazine dediğim de altından yapılma değerli taşlarla süslü bir kral tacıdır, kafana takıyorsun doğal olarak. )
Edmond zarları salladın ve... 2z6: 2+6= 8 geldi, sıra sende.
Edmond wrote:Tacı alıp G9'a kadar ilerliyorum.
(Edmond bayaa iyi oynamaya başladın teprik ederim)
Ben da zar atıyorum; 2d6: 2+2= 4
Ortalığı biraz karıştıralım... Ã?nce L8’e basarak tuzağı bilerek harekete geçiriyorum. (tuzağı etkisiz hâle getirmeye çalışmıyorum yani) Sonra da L13’e piyonumu yürüterek diğer tuzağı da harekete geçiriyorum. N6 ve N14’teki boyut kapılarından iki canavar bir dahaki turda giriş yapacak.
Canavarlar:
Yarasa: P14’e geldi
Yeni Tur:
1d6= 4 çift geldi! Mavi kapılar açık!
Edmond sen zarlarını salladın ve 2d6: 4+6= 10 geldi, sıra sende.
Edmond az sonra kuşatma altına alınacağını hissetti.Daha sonra eğer J6'ya koşarsa kapı kapandığında hapı yutacağını düşündü.Dolayısıyla bir sonraki tur hangi kapı açık olursa olsun çıkabilmek için H9'a kadar yürüdü ve düşmanlarından kurtulmak için
Gücünü kullandı!
Edmond wrote:Edmond az sonra kuşatma altına alınacağını hissetti.Daha sonra eğer J6'ya koşarsa kapı kapandığında hapı yutacağını düşündü.Dolayısıyla bir sonraki tur hangi kapı açık olursa olsun çıkabilmek için H9'a kadar yürüdü ve düşmanlarından kurtulmak için
Gücünü kullandı!
Ben sallıyorum zarları; (hadi yavrum kemik! ) 2d6: 3+4= 7 “ulenn!”
J15’e giderek olası kaçış yollarından birini tıkamayı deniyorum.
“5-) Kamuflaj: %50 ihtimalle görünmez” gücümü kullanmaya çalışacağım. (bu gücü her rakibe ayrı ayrı atılır demişsem bile şimdi değiştiriyorum sadece 1 kere atılıp karar verilecek bundan sonra)
1d6= 4,5,6 atabilirsem görünmez olacağım: 1d6=4 başarılı! (oh be sonunda...) öyle iyi saklandım ki kimse beni göremez artık. (Edmond bunun oyuncular için anlamı: tabii ki piyonumun yerini biliyorsun ama bana yönelik bir saldırı yapman yasaktır!)
Canavarlar:
Yarasa:
M15’e geldi; nalet yarasadan saklanmak mümkün değil!
N6’daki boyut kapısından gelen yaratık!.. Zehirli Ã?rümcek!
(özellikleri aşağıda)
ZEHİRLİ Ãƒ?RÃ?MCEK
1.Seviye, Can Puanı:10
Özelliği: Zehirli ve yapışkan ağı
2-) DUR!
3-6) Isırık: Hsr:1z6
7-10) Zehirli Isırık: Hsr:1z6+1 ve %50 ihtimalle yavaşlatır
11-) Aşırı Doz: Hsr:2z6+1 ve yavaşlatır
12-) Ağ Tuzağı: Hsr:2z6+3 ve ağıyla hedefini bulunduğu yere yapıştırır
Zehirli Ã?rümcek “sana” doğru ilerleyerek J14’e kadar geliyor. (tam da dibimde durdu iğrenç yaratık)
N6’daki boyut kapısından gelen yaratık: Üç Başlı Ejder!!.. (opss...)
(özellikleri aşağıda)
Ã?Ã? BAşLI EJDER
5.Seviye, Can Puanı:50
2-) DUR!
3-6) Kuyruk Darbesi: Hsr:3z6+10 ve %50 ihtimalle 3 kare geri iter
7-11) Üçlü Isırma: Hsr:3z6+15 ve %50 ihtimalle yavaşlatır
12-) Dişler ve Pençeler: Hsr:3z6+25 ve avını yakalayarak uzaklaşmasını engeller
3başlı Ejder de J6’ya ilerleyerek kapının önünü tıkadı!
Bu arada Edmond merak ettiysen söyleyeyim; toplam 18 adet değişik canavarımız var, bunlardan sadece 2 tanesi 5.seviye.
Yeni Tur:
1z6=6 çift geldi! Mavi kapılar açık! (:mrgreen: hade bakalım, buyrun cenaze namazına)
Edmond sen zarları salladın; 2z6: 3+1= 4 geldi buyur bakalım!