(6 ile kendine koruyucu bir yaratık çağırabilirdin halbuki)
E3 karesine geldiğinde tuzağı harekete geçirdin; bir sonraki turda C3’teki boyut kapısından labirentin koruyucu canavarlarından biri gelecek.
Ben zarımı atıyorum: 2d6: 2+2= 4 geldi.
Ben de O17’ye gidiyorum ve tıpkı senin gibi tuzağı harekete geçiriyorum; R17’deki boyut kapısı hareketlenmeye başladı, yakında koruyucu bir canavar geliyor.
Ben Orman Büyücüsü’nün 4 numaralı gücü olan “Hızlı Yürüyüş” özelliğini kullanarak +1 hareket ediyorum ve O16’ya geliyorum.
Yeni Tur:
1d6= 1 tek geldi! Kırmızı kapılar açıldı, mavi kapılar kapandı!
Aegron sen zarları salladın; 2d6: 5+1= 6 geldi, sıra sende!
Aegron wrote:E9 a gidiyorum ve Yaratık Ã?ağırma Büyüsünü kullanıyorum.(Kapı Kapanmaz insallah)
Eğer çagırdıgım yaratıgın yerini belirleyebiliyorsam E8 de olmasını istiyorum
Aegron, büyüyle çağırdığın yaratıkları zaten kendi bitişiğine çağırabiliyorsun. Tabii önce geçtiğin bir karenin bitişiğine çağırıp, sen ardından yoluna devam edebilirsin. Ã?ağırdığın yaratık hemen gelecek ama bu turda bekleyerek, senin bir dahaki turunda oynayabilecek. Yaratığını sen oynatacaksın. Kendi hamlenle birlikte, önce ya da sonra oynatabileceksin. (oynatmaktan kastım; gideceği yeri ve saldıracağı hedefi seçebileceksin) Yaratık 2 tur kalacak, yani iki kere oynatabileceksin yaratığını. Gelen yaratığı kartların arasından tamamen tesadüfi olarak çekiyoruz ama ya 1. ya da 2. seviye olmak zorunda! Diğer yaratıklar gibi hızı 4 olacaktır.
ZEHİRLİ Ãƒ?RÃ?MCEK
1.Seviye, Can Puanı:10
Özelliği: Zehirli ve yapışkan ağı
2-) DUR!
3-6) Isırık: Hsr:1z6
7-10) Zehirli Isırık: Hsr:1z6+1 ve %50 ihtimalle yavaşlatır
11-) Aşırı Doz: Hsr:2z6+1 ve yavaşlatır
12-) Ağ Tuzağı: Hsr:2z6+3 ve ağıyla hedefini bulunduğu yere yapıştırır
Sıra bende; zarlarım 2d6: 6+4= 10 geldi
Ã?nce O11’e kadar piyonumu ilerletiyorum, sonra da 10 numaralı gücümü kullanarak bir “Geçit Büyüsü” yapıyorum ve duvardan geçerek N11’e gidiyorum.
Canavarlar:
Aegron senin bastığın tuzağa, C3’teki boyut kapısına gelen canavar: Kara şövalye! (özellikleri aşağıda)
KARA şÃƒ?VALYE
4.Seviye, Can Puanı:40
Özelliği: Asla sersemlemez. +2 hareket ihtimali vardır.
2-) DUR!
3-6) Ã?ift-El Kılıç: Hsr:2z6+10
7-11) şarjlı Saldırı: Hsr:3z6+10 (+2 hareket eder)
12-) İnfaz Vuruşu: Hsr:3z6+15 ve yavaşlatır
Kara şovalye’nin zarları: 2z6: 3+3= 6 geldi
C7’ye kadar ilerledi (7 ve üstü atsaydı +2 daha hareket ederek size yetişecekti)
Aegron wrote:E10 a geliyorum ve;
8-)Kapı Açma özeliiği mi kullanıyorum.(bunu yaptıktan sonra tekrar 5 kare devam edebiliyorsam hazinenin yanına kadar ilerliyorum.)
Bu sırada örümcek için de;
C8 e gidiyor ve 7-10) Zehirli Isırık: Hsr:1z6+1 ve %50 ihtimalle yavaşlatır özelliğini kullanıyor.
Aegron kapıyı büyülü bir şekilde açtın ve hazinenin yanına kadar giderek, hatta sandığı açıp, içindeki servet değerinde kadim zamanlardan kalma değerli taşlarla süslü kral tacını alarak kafana geçirdin.
Ã?rümceğin ısırığı 1d6+1= 3 hasar verdi ve (1d6: 4,5,6 gelirse yavaşlatacak) 1d6= 2 yavaşlatamadı.
Sıra bende: 2d6: 1+6= 7 atıyorum
J11’e kadar gelip “3-)Sopa Hamlesi” ile sana vuruyorum!
Hasar:1z6+2= 3 .... (37 canın kaldı)
Ve senden Kral tacını alarak kendi başıma takıyorum. (dikkat: rakipten tacı alabilmek için önce hasar vermen gerekir!)
Canavarlar:
Kara şovalye: (can:37) 2d6: 3+2= 5
Ã?ift-El Kılıç: Hsr:2z6+10= 18
Ã?rümceği ortadan ikiye ve sonra dörde bölüyor!
İskelet: O15’e gidiyor.
Yeni Tur:
1z6= 6 çift geldi! Mavi kapılar açık! (Aegron demin büyüyle açtığın kapı tekrar kapandı, bu tür şeyler 1 tur sürer)
Aegron (can:37) zarları salladın 2d6: 2+1= 3 geldi. (tüh çok üzüldüm yaa )
Oyna bakalım.
Sana vuramaycağım için koruyucu tılsım büyümü aktif ediyorum.
Soru:
şimdi aldıgın tacı geri 2 nolu çıkış yerine götürmen gerekiyor değil mi? Eğer iki nolu yere götürmen gerekiyorsa tılsım büyümden sonra J13 e gidiyorum..
Aegron wrote:Sana vuramaycağım için koruyucu tılsım büyümü aktif ediyorum.
Soru:şimdi aldıgın tacı geri 2 nolu çıkış yerine götürmen gerekiyor değil mi? Eğer iki nolu yere götürmen gerekiyorsa tılsım büyümden sonra J13 e gidiyorum.
J13’e giderken tekrar tuzağın üzerinden geçtin; gelecek turda F4’deki boyut deliğinden bir canavar girecek içeri!
Ben de sallıyorum zarlarımı... 2d6: 1+2= 3 geldi.
Ben de L8’e giderek diğer tuzağı harekete geçiriyorum. Gelecek turda N6’dan da bir canavar geliyor!
Canavarlar:
Kara şovalye: (can:37)
2d6: 6+5= 11 (+2 hareket edecek) G5’e yürüdü.
İskelet Savaşçı:
K15’e geldi.
Yeni Tur:
1z6=1 tek geldi! Kırmızı kapılar açıldı, Maviler kapandı!
Aegron wrote:L9 a geliyorum ve Yıldırım Ã?akma büyümü kullanıyorum sana karşı.
Yıldırım Ã?akma: Hasar:2z6+1
(Herhalde tacı da alacaksın; çünkü sadece yıldırım çaktırmak için yanıma gelmene gerek yoktu)
Yıldırım hasarı: 2d6+1= 8 (72 canım kaldı)
Ben sallıyorum zarlarımı: 2d6: 1+3= 4 geldi
3-) Sopa Hamlesi: ile sırtına geçiriyorum bir tane; Hasar:1z6+2= 7 (37 canın vardı 30 canın kaldı)
Ardından senden tacı tekrar geri alıp P10’a gidiyorum.
Canavarlar:
2d6: 3+2=5 K5’e yürüdü.
İskelet Savaşçı:
O15’e geldi.
N6’daki boyut kapısından gelen yaratık: Zombi!
(özellikleri aşağıda)
ZOMBİ
ZOMBİ
2.Seviye, Can Puanı:20
Özelliği: Asla sersemlemez. Darbelerden -5 az hasar alır
2-) DUR!
3-6) Zombi Tokadı: Hsr:2z6+4
7-11) şaplak Oturtma: Hsr:2z6+8
12-) Sarsıcı Vuruş: Hsr:2z6+15 ve sersemletir
Zombinin zarı: 2d6: 6+6= 12 (Düşeş attı, tüh ya Aegron şanssızsın diyeceğim ama bile bile gittin oraya)
Zombi M8’e gelerek sana elindeki koca kütükle ve var gücüyle bir tane yapıştırdı!
Sarsıcı Vuruş: Hsr:2z6+15= 25
Bu vuruş senin adeta pestilini çıkarmış gibidir; gözlerin karardı, önce ayakların yerden kesildi sonra da labirentin taş tabanına kemik torbası gibi yapışıp kaldın. Sersemleyip bayıldın. Bir sonraki turda hiçbir şey yapamayacaksın. (30 canın vardı 5 kaldı)
Yeni Tur:
1d6=1 tek geldi! Kırmızı kapılar açık!
Aegron senin turun ama sersemlediğin için bu tur hiçbir şey yapamıyorsun.
Ben zarlarımı atıyorum: 2d6: 2+4= 6
P14’e gelerek... (bile bile geldim iskeletin yanına, artık riske gireceğim o kadar)
6-) şifalı Otlar: Canını:2z6+2 iyileştirme gücümü kullanıyorum
72 kalmıştı Canım:2z6+2= 9 iyileşti ve ful hali olan 80’e geldi.
Canavarlar:
2d6: 3+2= 5 O5’e yürüdü.
İskelet Savaşçı: (can:20)
Zarları: 6+2= 8; Kılıcıyla bana saldırıyor; Kılıç: Hsr:2z6= 3 (hafif bir kesik, canım 77’ye düşer)
Zombi: (can:20)
Zarları 2d6: 1+6= 7; Sen baygın durumdayken sana acımadan bir tane daha yerleştirir
şaplak Oturtma: Hsr:2z6+8 Zetan 5 canın kalmıştı, bu vuruşla beynin lapa gibi koridora saçıldı ve büyüsel bir mucizeyle duman olup kendi başlangıç noktana döndün. 2 tur ceza olarak bekleyeceksin girmeden evvel.
Yeni Tur:
1d6= 3 tek geldi! Kırmızı kapılar açık!
Aegron sen 1.ölü turun olduğundan bir şey yapamıyorsun.
Ben zarlarımı atıyorum: 2d6: 1+5= 6
4-) Hızlı Yürüyüş: +1 hareket gücümü kullanarak S18’e kadar gidiyorum.
Artık bu noktadan sonra beni durduracak hiç bir şey yok, ancak üst üste birkaç kere 1+1 atmam lazım (1 kerede bile bir şey olmaz) onu da atayım bakalım 2d6: 6+2 evet bu oyunu ben kazandım. Aegron hem şanssızdın, hem de pek iyi stratejiler yapamadın, acemilik çektin belki. Ã?abuk bitti bu oyun. Teşekkürler katıldığın için.