Ankara'ya gitmek!
ama sen istanbula geldiginde ben istanbulda olmicam ki Flint. beni ikna edemiceksin sanirim.
aslinda ikna olmaya merakliyim ama denk gelmiyo ki???
aslinda ikna olmaya merakliyim ama denk gelmiyo ki???
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ankara'ya gelip gelmemem şu anda tam olarak belli değil ama gelmeyi çok istiyorum. Yine de şimdilik beni de sayın ne de olsa 12'sine daha çok var.
Buzlanma ihtimali kafası çalışan her insanın aklına gelirdi nitekim bizim de aklımıza gelmesi bir tesadüf değil.
Bu arada inanın bana eğer ben Corax olsaydım benim Ankara'ya gelmemi kesinlikle istemezdiniz
Ama kendi kimliğimle gelebilirim böylece herkes mutlu olur (aynı zamanda canlı) ama sakatlanma şansınız hala devam ediyor merak etmeyin

Buzlanma ihtimali kafası çalışan her insanın aklına gelirdi nitekim bizim de aklımıza gelmesi bir tesadüf değil.
Bu arada inanın bana eğer ben Corax olsaydım benim Ankara'ya gelmemi kesinlikle istemezdiniz
Ama kendi kimliğimle gelebilirim böylece herkes mutlu olur (aynı zamanda canlı) ama sakatlanma şansınız hala devam ediyor merak etmeyin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ne yani bu saydıklarından mı korkacaktı koca efsanevi Corax TigerheartOren_Dautry wrote:OH ne ala ben de o zaman oren dautry olsaydım
Ã?mit Malovan olsaydı
Ahmet Gandalf
Kerem Mask olsaydı?? haa?? yaaa işte öle
zehra zaten zehra olarak yeter...
hiç böe bakmışmıydın???![]()
![]()
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı