4th Edition Mosnter Manual 2 resimleri....

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

4th Edition Mosnter Manual 2 resimleri....

Post by Aegron Linwelin »

Demogorgon
Image

Behir
Image

Couatl
Image

Iron Dragon
Image
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Behir ve Demogorgon çok klişe olmuş, açıkçası artık Demogorgon'a güzel bir yorum getirmelerini isterdim, bu çizimle berbat gözüküyor. Couatl gerçekten muazzam olmuş, çok beğendim. Umarım diğer çalışmalar da böyle olur. Iron Dragon da gördüğüm en iron olmayan dragon ne yazık ki
And i still wonder if you ever wonder the same!...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Biz bi monsters manuel de kaliteyi anlamak için ilk Nimph e bakardık :) Eğer o olmuşsa diğerlerine geçerdik :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

yeminer wrote:Biz bi monsters manuel de kaliteyi anlamak için ilk Nimph e bakardık :) Eğer o olmuşsa diğerlerine geçerdik :)
:D :D :D :D :D :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

yeminer wrote:Biz bi monsters manuel de kaliteyi anlamak için ilk Nimph e bakardık :) Eğer o olmuşsa diğerlerine geçerdik :)
Dooru. Ama Dryad, elemental kin ve fey'leri de unutmamak gerek. :-P (Ahh 2E ahh :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Evet evet :) eski kurtlar sizi gidi :-P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Darkgnome wrote:
Dooru. Ama Dryad, elemental kin ve fey'leri de unutmamak gerek. :-P (Ahh 2E ahh :D )
Bir de invisible Stalker vardı. Onun resmi harikaydı 2nd edition kitabnda. Darkgnome göstermişti bana :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Peeeh! Bizim zamanımızda bütün kadın savaşçılar makyajlı, üstüne başına dikkat eden kişilerdi. şimdi öyle mi?

Demigorgon'ların eli yüzü düzgün olurdu. "Ejderha" dedin mi, neler yapabildiğine bakmazdık bile çünkü sadece varlığı bile ölümüze yeterdi. Lich gibi tabirleri ağzımıza almamaya çalışır, resimlerdeki gibi yaratıkları ancak planescape alemine yakıştırır, bururn kıvırırdık.

şimdi yeni yetmeler, 4E yaratıklarını sanki güzelmiş gibi böyle forumlara koyuyorlar. ( :-P ) Ahhhh ah! Neyse ben takma dişlerimi çıkartayın, gargaramı yapayım, ilaçlarımı alayım da yatayım... :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Aman gnome seni uyandırmayalım, bi daha yatamazsın tekrar, ne de olsa yaşşlı adamsın :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Demogorgon çok süper olmuş, Baldur's Gate 2'de Watcher's Keep'te karşılaştığımızın aynısı :D
Post Reply