Aylardan sonra geri döndüm bende Gerçi kimse özlememiş, bu Nocturnal nerdedir dememiş ama olsun, ne yapalım. Aylardır siteye bakmayınca bende kimseyi özlememiş sayılmıyorumuyum zaten
catboy wrote:Bogus da ortalardan kayboldu, possessed de hiç girmez oldu artık. Sacokhan da nadir girmeye başladı... Ne oluyor, gitgide sitenin nüfusu azalıyor mu ne?
Geri geldim Kusura bakmayın, birkaç şey üst üste geldi. Sınavlar, projeler derken pek giremedim, ardından internetim bitti komple giremez oldum. Neyse okul tatile girdi, evime döndüm, daha sık gireceğim.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Elbette hayat bu gideceğiz geleceğiz tekrar gidip geleceğiz... Bak esinlendim şimdi böyle deyince. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Uzun zamandan beri aramızda olmayan Hükümlü'yü sitede gördüm ve şu anda görmeye de devam ediyorum. Kendisine attığım mesaja cevap vererek hala yaşadığını ispat etmiş bulunmaktadır. FRPWORLD tarihinde en iyi rol yapan oyuncu olarak kendisini görmekteyim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka