İsim: Edmond Dantes
Irk: İnsan
Allignment: Chaotic Neutral!
Class: 5 Psychic Warrior / 2 Pyrokineticist
XP: 24816
Strength: 14 (+2)
Dexterity: 18 (+4)
Constitution:10 (+0)
Intelligence:13 (+1)
Wisdom: 14 (+2)
Charisma:12 (+1)
HP: 35 (8+4+5+4+5+5+4)
Fortitude: 7 (7+0+0) (11 Fire'a karşı)
Reflex: 8 (4+4+0) (12 Fire'a karşı)
Will: 3 (1+2+0) (7 Fire'a karşı)
AC: 19 (+4(Dexterity), +5(Breastplate) (23 to AoO)
BAB / Grapple: +4/ +2
Att: +9 (Fire Lash: 1d3(normal)+1d8(fire)+2(normal)+1d6(fire), 20x2, Range: 15 foot (fire damage)
Att: +8 (Unarmed Strike: 1d4(normal)+2d6(fire)+2, 20x2
Racial Traits:
+1 Feat İlk seviyede
Sınıf Bonusları:
Psychic Warrior
1. 2. 5. seviyelerde bonus feat
Pyrokineticist
Fire lash: Ateşten kırbaç!15 foot uzunluğu var.Bir move action'da oluşturulabiliyor.Free olarak yok edilebiliyor.Üstüne Weapon Focus ve Weapon Speci... alınabiliyor.Standart whip gibi feat alınıyor.
Fire Adaptation +4 Fire'a karşı Save için! Fire Resistance/10
Hand Afire: Bir Move aksiyonda ellerden ateş fışkırır ve 2d6 fire vurmaya başlar elceğizlerim. Her unarmed attacks with that hand are treated as armed. demiş, bu da AoO yemeyeceği anlamına geldi benim gözümde
Feats:
Psychic Warrior 1st Bonus Feat (Combat Expertise)
Human Bonus Feat ( Improved Trip)
1st Feat (Dodge)
Psychic Warrior 2nd Bonus Feat (Mobility)
3rd Feat (Combat Reflexes)
Psychic Warrior 5th Bonus Feat (Weapon Finesse)
6rd Feat (Whirlwind Attack) (Bu feati seviyorum ya! Özellikle bir Whip ile kullanıldığında bir Full Round Action kullanarak, 15 foot Range içindeki bütün düşmanlara bir kez vurabiliyorum.)
Exotic Weapon Proficiency (Whip)
Skills: (12+3+3+3+3+3+3+10) =30
Autohypnosis: 6 (6+2+2(sinerji)
Craft (Alchemy): 11 (10+1+0)
Concantration(Psişik

): 10 (10+0+0)
Knowledge (Psionics): 5 (2+1+2(sinerji))
Psicraft(Int'tir kendileri): 4 (2+1+1(Sinerji)
Intimidate: 12 (10+1+1)
Abrasive
You are difficult and demanding in conversation, which tends to oppress those around you.
Benefit
You gain a +1 bonus on Intimidate checks.
Drawback
You take a -1 penalty on Diplomacy checks and Bluff checks.
Psişik Power'lar
1. Seviye
Thicken Skin (AC'ye +1 veriyor, 1 puan harcıyor, enchantment bonus)
Metaphysical Weapon (Attack ve Damage zarlarına +1 veriyor, 1 puan harcıyor)
Force Screen (+4 Shield Bonus, 1 puan yiyor. Ã?nümde görünmez bir kalkan oluşuyor, ayrıca Force bu.)
2. Seviye
Dissolving Weapon (3d6 Asit vuruyorum bir silahla. 3 puan harcıyor bu güç)
Animal Affinity (Seçtiğim bir ability'e +4 veriyorum.
Günlük 12 Power Point
Geçmiş:
Edmond doğduğunda kırmızı gözleri yüzünden, salonun dışından yalnızca annesinin acı çığlıkları değil, ebenin korku çığlıkları da duyulmuştu.Ã?mrü boyunca herkes ondan korkacak, hiçkimse onunla arkadaş olmayacaktı, kaderi böyleydi garibimin.(traiti kazanmış olduk böylece, aslında işime yaramaz ama RP olsun maksat

Nerede powerplay

) Daha sonra ailesi (büyük ölçüde) ve arkadaşları (kısmen) bu duruma alıştılarsa da, onun bir cadı olduğu söylemlerinin çıkması durdurulamadı.Üstelik gençlik çağına gelip bir savaşçı olduğunda, ustası onun etrafındaki absürt kalkanı farkediyordu arasıra.O psişikti işte!
Bir keresinde ailesi piknikte ateş üzerine kuzu çevirirken ateşin üstüne düşmüş ve bütün bedeni alev almıştı.Ama FRP bu ya! 20 atıp kurtulmuş ve Pyrokineticist adlı sınıfı olabilmek için gerekli olan YANIK şartını da sağlamıştı.Daha sonra Autohipnoz skili sayesinde kurtulduğunu öğrenecekti.
İleri seviyelerde yumruk düşünüyordu çünkü Weapon Afire özelliğini hiç bilmiyordu.Fakat bu özellik geldikten sonra Whip ile saldırı yaparken AOO yiyeceği için kullanacağı diğer silah yerine, Pyrokineticist olduktan sonra 4. seviyeye gelip bu özelliği aldıktan sonra seviyesine SOULKNİFE sınıfı ile devam etmeyi düşünüyor.Ve Weapon Afire özelliğini Mind Blade adlı silahına yükleyip, Psychic Strike olan 1d8 bonusunu da hepsinin üstüne yükleyecek.d10 can zarı cabası.
Eşyalar:
7000+250 gp (Craft)
2157,9 gp
ADAMANTINE WHIP +1 FLAMING 11301 GP'LIK
Silver Whip, Masterwork, 391 gp
Masterwork BreastPlate Mithral 4200 gp
Alchemist’s Lab 500 gp
Backpack 2gp
Bedroll 1sp
Özet:
Edmond tarafından yapılmış ve başarıyla uyguılanmış bir karakter. Aslında benim bir ibareyi yani firelash'n ranged touch attack olduğunu görmem ile karakter oldukça çok kan kaybetti. ardından Edmond bu karakterin kendisine göre olmadığını anladı. Belki monk ile dönerken yine bu sınıftan yardımlar alabilir 
Edmond: 7. Seviye (24766 XP)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka