Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu meyveden çok daha iyi gibi. Meyve sadece +2 verirken bu +5 veriyor. Kaçıncı seviyede alabiliyoruz peki?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

1. seviye olabilir, meyveyi de +5 yaparız üzülme.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Bu Cyborglaşma olayını da marifete bağlayacağım.

Cyborg: Vücudunuzun bir parçası mekanik olarak yenilendi, Güç, Ã?eviklik ya da Zeka özelliklerinizden birine +5 alın.

Ooo, o zaman ben cyborg oluyorum herhalde? Kol terminatör çünkü. :-P

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Bu Cyborglaşma olayını da marifete bağlayacağım.

Cyborg: Vücudunuzun bir parçası mekanik olarak yenilendi, Güç, Ã?eviklik ya da Zeka özelliklerinizden birine +5 alın.

Ooo, o zaman ben cyborg oluyorum herhalde? Kol terminatör çünkü. :-P

.
Sana bazı şeyleri görüntü olarak verdik ama pek işlevini koymadık.

Cyborg marifeti sayesinde +5 str alabilirsin.
Sadık yardımcı sayesinde köpeğine +20 izcilik verecek şekilde geliştirebilirsin. (Koku alma, izleme olaylarını gerçekleştirmek istersen.)
Bu hayvanların aktif savaşabilmesi için bir marifet daha:
Can yoldaşı: Yardımcınızın savaşma yetenekleri sizinle birlikte seviye atlar.

Bu arada Dean'in köpek, Albert'in bitkisi var, ben oyun içinde onlarla ilgili birşeyler yazmayı unutuyorum, siz oyunu süslemek açısından kullanmakta serbestsiniz.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Cyborg için önce feat alacağım değil mi?

Köpek'i savaşa sokmak istemiyorum ama o da seviye atlasın tabii, izcilik ve arabayı koruma, nöbetçilik, vs birkaç numara bilse fena olmazdı.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ohh, süper yaa, basıyorum gaza, yolların hakimi geldi herkes çekilsin! :mrgreen: :mrgreen:

.....

Arkadaşlar o jet denen meretleri satın, çekmeyin sakın, bağımlı olursunuz bak! :-P piece of shit

Ya bu Billy ve kamp malzemesi vs ne yapacağız; ben alışkınım değilim öyle aile arabası gibi tıka basa yolculuk etmeye; bize bir araba daha lazım. Devrimk şu Fındık'ın arabalarından alacaktık bir tane el koyacaktık? Kamyon, otobüs filan da olur. :mrgreen:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Ohh, süper yaa, basıyorum gaza, yolların hakimi geldi herkes çekilsin! :mrgreen: :mrgreen:
.....
Arkadaşlar o jet denen meretleri satın, çekmeyin sakın, bağımlı olursunuz bak! :-P piece of shit
Ya bu Billy ve kamp malzemesi vs ne yapacağız; ben alışkınım değilim öyle aile arabası gibi tıka basa yolculuk etmeye; bize bir araba daha lazım. Devrimk şu Fındık'ın arabalarından alacaktık bir tane el koyacaktık? Kamyon, otobüs filan da olur. :mrgreen:
.
Senin robot kolun var, ama normal insan kolu gibi: fazladan bir avantajı yok, eğer istersen marifet alıp kolunu güçlendirebilirsin.

Hem senaryo gereği (Albert'in seninle anlaşmaya çalışması), hem de etrafta çok araba olduğunu düşünmememden dolayı Fındık'ın arabası yoktu.

Senin arabanın arkasına takılabilecek bir karavan bulabilirsiniz, (1.000-1.500$) hatta kağnı tipi ahşaptan yapılma bir şey düşünürseniz iyice ucuza gelir. (300-400$)
Hatırlarsanız senin arabayı 7.500$'a karşılık sattığımı söylemiştim.

Ã?te yandan kontrol amaçlı önce gidip sonra bu tip bir yatırıma da gidebilirsiniz.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ee, Billy'i geride mi bırakacağız?

Küçük bir karavan alalım bari, yavaş yavaş gideriz madem; arkadaşlar?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Sığarsınız bir şey olmaz, arabanın üstünü elektrikli testereyle açarız istersen.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Usta senin arabayı modifiyeyle pick-up yapalım. İki de tekerlek takarız. Beni taşıyacak bir şeye dönüşür. Hatta arkaya sabit makinalı bir tüfek bile koyabiliriz :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Arkadaşlar benim vermediğim cezaları niye kendinize veriyorsunuz?

Darkgnome tıknefesim, topallıyorum der.
Cliks arabaya sığamadım der.

Dwaxer sende yapay kolum ağır çekiyor yampiri yürüyorum yazmaya başla tam olsun.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya bu mutantlar (süper mutant değil mi) koskocaman oluyor zannettim ben, eh araba da geniş sayılmaz. Bu arada benim köpeğim ve eşyalaıımız ne olacak; herkes yanına az eşya mı alıyor; silahlar bile sığmaz bagaja. Ve yedek yakıt? Karavan olmasa da küçük vagonlar var arkaya takılan 2 tekerlekli, ondan uydursaydık bari. :mrgreen: Gaza geldim sanki :-P

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Mad Max'de dikkat ettim arka koltuğunda kocaman bir varil var, büyük ihtimal yedek benzini orada bulunduruyor.

S.Mutant arabaya sığar, hatırlayan olursa Fallout 2'de Marcus ve arabayla gezebiliyordunuz.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Valla biz makul davranmaya çalıştık. 3 metrelik bir devin arabaya sığabileceğini söylüyorsan sorun yok :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ã?yle bir şey arabayı yavaşlatır. Arabanın tepesine bir şeyler modifiye ederim ben. Kafesli bir sistem. Ona kocaman variller ve hatta birde ağır makinalı yuvası koyarız. Ã?atını da açarım gerektimi havadar olur ve gerektiğimi biri çıkar oradan etrafa ateş eder. Sabit olduğundan da belki devrimk ateş edenin daha az penaltı almasına izin verir.

Gerektiğinde de Varilleri indirir, yuvayı söker, çatıyı kapatır spor araba haline geri dönderirirz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply