Yıkımdan Sonra (Fallout oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Peşinizden koşarak mı gelicem yani? En azından beni taşıyacak bir 'döküntü' bile olur." Bilen var mı diye bakıyordu. En son gözleri cabal'a takıldı. Belki o biliyordur diye düşünüyordu.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Cabal ve Albert arka tarafa bindi, Billy'de ön koltuğu iyice geri iterek (bunu yaparken Albert'in ayaklarını kıstırmıştı) yerleşti.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Albert kendi tarafındaki cama bir bez bağladı ki güneşin gelişi engellensin. Sonra camı sonuna kadar açtı ki fazla terlemesin. Sonra bagaja baktı ki hiç bir şeyi koymayı unutmmaış olsunlar. Sonra ceplerini kontrol ettiki parasını unutmuş olmasın. Sonra dostuna baktı ki mutluluğuna ortak olsun.

Artık yola çıkmaya hazırdı.

"Gitmeden önce son bir kez şu benim dükkana uğrayalım. Patrona... Jack'e bir hoşçakal demek isterim. Ehehehehehehe ıhhhhhh."
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

New Reno arms'a gidip alışveriş yaptılar. Albert işten ayrılacağını söyledi Jack'te her zaman gelip işe başlayabileceğini belirtti.

Arabaya doluşup yola koyuldular, bagaja fazladan benzin de almışlardı. (200$)

Yola koyuldular, tam öğlen sıcağında arkalarında toz bulutu bırakarak ilerlerken vahşi bir çığlık duydular.

Dean dikiz aynasına baktığında iki böcük ve çok sayıda motosikletin onları takip etmekte olduğunu gördü.

"Kahretsin yağmacılar!" dedi Cabal.

Oyun Sırası:
Billy: 105
Cabal: 102
Dean: 92
Albert: 81
Motor1-4: 76
Böcük1-2: 72
Motor5-8: 60
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dikiz aynasından bakar."şu mototrluları bir düşüreyim. Sonra motorlarını almak için geri geliriz. Hardal gazını atabilirdim ama garanti değil." silahını öpüp sırıtır. "Sen iyi bir dostsun!"der silahına. Sol elinde tuttuğu intikamcıyla camdan geriye dönerek Motorluları kurşun yağmuruna tutar.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
"Billy ne gazı delirdin mi! pencereden uzanıp vurmaya çalışın adileri, kim kimi yağmalayacakmış görelim!" Ã?iftesini çekerek kucağına koyar, kendi tarafına gelecek ilk yağmacıya sıkacaktır. "Fazla gaza basmıyorum, kaçmayacağız değil mi bu çapulculardan?"

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Aksine üstlerine süreceğiz ki bir kaçını ezebilecin. Eheheheheeh..."

Albert 01'ini olabildiğince çok motorluyu hedef alarak ateşledi. Bu sırada Billy'nin kurşunlarına denk gelmemk için özen gösteriyordu.

Albert (Koruma ateşi, Taramalı)
Saldırı: +43, +40 hasar
Savunma: 29+20(Siper)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Billy
Dikiz aynasından bakar."şu mototrluları bir düşüreyim. Sonra motorlarını almak için geri geliriz. Hardal gazını atabilirdim ama garanti değil." silahını öpüp sırıtır. "Sen iyi bir dostsun!"der silahına. Sol elinde tuttuğu intikamcıyla camdan geriye dönerek Motorluları kurşun yağmuruna tutar.
Saldırı 108, Motor8 savunma 68= 140 hasar
Saldırı 88, Motor2 savunma 109= ıska

Motorlulardan biri motorunu hızla yana yatırarak mermilerden kurtulmuştur, diğerinin motoru ise infilak etmiş yanarak yolun dışına fırlamıştır.

Cabal
"Arabanın havalandırma sorununa çözüm bulacağım kusura bakma Dean!"
Burnuna jet çeker sonrasında arka camı tüfeğin dipçiğiyle vurarak dışarı fırlatır.

Dean:
"Billy ne gazı delirdin mi! pencereden uzanıp vurmaya çalışın adileri, kim kimi yağmalayacakmış görelim!" Ã?iftesini çekerek kucağına koyar, kendi tarafına gelecek ilk yağmacıya sıkacaktır. "Fazla gaza basmıyorum, kaçmayacağız değil mi bu çapulculardan?"
Saldırı 108, Motor3 savunma 124= ıska
Dean çiftesini ateşlediği anda motorlu frene basarak saldırıyı savuşturur. Bir yandan da gülüp, bağırmaktadır.

Albert:
"Aksine üstlerine süreceğiz ki bir kaçını ezebilecin. Eheheheheeh..."
Albert 01'ini olabildiğince çok motorluyu hedef alarak ateşledi. Cabal'ın açtığı arka pencereden ateş ediyordu.
Saldırı 61, Motor1 savunma 115= 140 hasar
Saldırı 104, Motor3 savunma 163= ıska

Motorlardan biri Billy'nin tarafından yaklaştı, arkasındaki adam zincirli gürzüyle arabanın ön camına vurdu. Ã?atlayan can Dean'in görüşünü fazla bozmamıştı.
Saldırı 123, Dean araba savunma 92= 61 hasar arabaya

Arabalardan biri gaza basıp Dean'in önüne geçti bir yandan onları yavaşlatmaya çalışırken arabanın tepesinde eli bazukalı biri gözüktü.
Saldırı 85, Dean araba savunma 117= ıska

Dean'in bazukayı görünce gözleri fal taşı gibi açıldı ani bir hareketle frene basıp saldırıyı savuşturdu. Mermi hemen önlerinde patlayıp etrafı toz dumana kattı. Duramayan bir motorlu arkadan Falcon'a bindirip sürücüsünü öne fırlattı.
Motora hasar 100, Arabaya hasar 50
Dean tekrar gaza basarak arabanın üzerinden aşıp önüne düşmüş yağmacıyı ezdi.

Diğer böcük'in üzerinde kurulmuş ağır makinalı vardı, arabaya doğru ateş etti fakat isabet kaydedemedi.
Saldırı 54, Dean araba savunma 98= ıska

Oyun Sırası:
Billy: 105 (80 7.62mm.)
Cabal: 102
Dean: 92 (1 fişek)
Albert: 81 (10 9x19mm)
Böcük1-2: 72
Motor5-6: 60
Ford Falcon: 389hp
Last edited by devrimk on Fri Sep 11, 2009 5:43 am, edited 1 time in total.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dean:
"Ulan arabanın ağzına..." gazı kökler; öndeki aracın solundan geçerken çiftelisini sağa Billy'nin önünden diğer arabanın şoförüne doğru uzatarak ateşler ve aynı anda hafifçe sağa kırarak araca çarparak yoldan çıkarmaya çalışır. "Billy tarasana şunları!"

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Albert 01'in namlusu bu sefer Böcekteki sürücüye çevrildi.

Albert (Böcüğün sürücüsü) Keskin nişan
Saldırı: +89-50(Noktasal ateş), +40 hasar
Savunma: 29+20 siper
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Hay lanet..."

Dean'in dediklerini dunuca fikrini değiştirir. Eğer arabalar çarparsa nişan alabileceğini sanmıyordur. Bu sebeple böceği diğerlerine bırakarak arkadaki motorsikletlilerden birine ateş eder.

Albert (Motosiklet) hızlı nişan tek atış
Saldırı: +53, Hasar:+40
Savunma: 29+20
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu sefer çifteliyi de olayın içine sokacaktı. "Bak ama motorun teki gitti o benimdi. Hrrr!" der ve arabaların üstündeki bazukalı ve makinalının başındaki adamların tekine çiftelisiyle tekine minigunla saldırır. Camdan kendini çıkararak. (eğer tek bir hedefe saldırılınıyorsa bazukalıya.)

Not: Eğer bazuka arabayı vuracak olursa, patlayacağımıza şans meleklerimizin harcanmasını öneriyorum. Ya da herhangi kötü bir hasarda.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Billy
Bu sefer çifteliyi de olayın içine sokacaktı. "Bak ama motorun teki gitti o benimdi. Hrrr!" der ve arabaların üstündeki bazukalı ve makinalının başındaki adamların tekine çiftelisiyle tekine minigunla saldırır.
Saldırı 137-20=117, Bazukalı adam 75= 142 hasar
Saldırı 87-20=67, Ağır makineli adam 116= ıska

Elinde bazuka olan yağmacının gövdesinin yarısı paramparça olur, vücuduna yapışık kalan kolunda bazuka hala durmaktadır, diğer atışı ise hedefini bulamamıştır.

Cabal
"Sanırım kendime yeni bir araba alacağım!" Cabal bacağına sikko basar ve arka camdan çıkarak takip eden Böcük'ün üzerine atlar. Üst kafesi tutarak şöförün karnını mermiyle doldurur. Kontrolsüz kalan araç yoldan sapıp farklı bir yönde ilerlemeye başlar.
Atletizm = 132, Böcük savunma= 108 başarılı
Saldırı 148-50= 98, Savunma 51= 127 hasar

Dean:
"Ulan arabanın ağzına..." gazı kökler; öndeki aracın solundan geçerken çiftelisini sağa Billy'nin önünden diğer arabanın şoförüne doğru uzatarak ateşler ve aynı anda hafifçe sağa kırarak araca çarparak yoldan çıkarmaya çalışır. "Billy tarasana şunları!"
Dean Ã?ifte saldırı 116, Böcük savunma 135= ıska
Falcon saldırı 142, Böcük savunma, 135= 107 hasar

Dean çiftesiyle adamı vuramamıştır fakat şöförlüğü sayesinde arabayı kısa süreliğine de olsa yoldan çıkartmıştır.

Albert:
"Hay lanet..."
Dean'in dediklerini duyunca fikrini değiştirir. Eğer arabalar çarparsa nişan alabileceğini sanmıyordur. Bu sebeple böceği diğerlerine bırakarak arkadaki motorsikletlilerden birine ateş eder.
Saldırı 84, Motor1 savunma 110= ıska

Gürzlü adam bu sefer Billy'yi gözüne kestirmiştir, savurduğu gürzü devin kolunu parçalar adeta, yerinde bir insan olsaydı minigun'u koluyla birlikte asfalta düşerdi bu darbeyle.
Motor3 Saldırı 143, Billy savunma 47+20= 116 hasar

Dean'in yoldan çıkardığı araba hızla geri geldi, şöförün yanındaki adam elindeki keleş ile arabayı tarıyordu.
Saldırı 101, Falcon savunma 142= ıska

Uzakta iyice ufalmış diğer böcük'ün üzerindeki ağır makinalının sesini duyarlar, Cabal'ı belki de son görüşleri bu şekilde olacaktı.

Albert'in saldırdığı motorlu bir anda gaza basıp Albert'in yanında biter, kesik namlulu çiftesiyle ateş eder. Kaportaya gömülen saçmalar Albert'e kadar ulaşamaz.
Motor1 Saldırı 105, Albert savunma 103+20=123 ıska

Image

Dean'in yanına yetişen bir motorlunun arkasındaki punk kadın palasıyla vurmaya çalışmaktadır.
Motor2 Saldırı 88, Falcon savunma 142= ıska

Diğer motorluların ardındakiler ellerindeki balta ve sopalarla arabaya zarar vermeye çalışmaktaydılar.
Motor4 Saldırı 97, Falcon savunma 142= ıska
Motor5 Saldırı 83, Falcon savunma 142= ıska

Oyun Sırası:
Billy: 105 (84 hp), (160 7.62mm., 1 fişek)
Cabal: 102 (1 Jet, 1 Sikko, 10 7.62mm.)
Dean: 92 (2 fişek)
Albert: 81 (11 9x19mm)
Böcük1: 72 (193 hp)
Böcük2: 72 (Menzil dışı)
Motor5-6: 60
Ford Falcon: (389hp)
Last edited by devrimk on Fri Sep 11, 2009 4:19 pm, edited 1 time in total.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Hasssi...k.." diye çıkmıştı küfür ağzından Billy'nin acısından dolayı tamamlayamamıştı bile. Sinirden ve acıdan mosmor olmuştur adeta. Sonrasında camdan tekrar çıkıp çifteliyle arabanın üstündeki makinalıya ve minigunıyla kendisine vuran motorluya ateş açar.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yanında boşalan alanı doldurarak adamdan biraz daha uzaklaşmaya çalışırken

"Atom bombasından kurtulup..."

diye bağırır ve elindeki silahın kurşunlarını Billy ve kendine saldıran adamların üstüne boşalttıktan sonra nefes nefese

"...orta çağdan kalma bir silahla mı öleceğim?!"

Dean'in onu duyabilmesi için gırtlağını yırtarcasına bağırır.

"Dean. Cabal geride kaldı. Ihhhhhhhhh, Ã?höhöhö!"
Eskisi ka
Post Reply