Nıhıhıhı çok sevdim bu işi ne söylesem copy paste ediliyor.
Bu yaptığına pligiarism derler, telif hakları bana ait cümleleri kullanırken Raistlin demişki ifadesini kullanmaya dikkat et yoksa yanarsın
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
abi ben de ankaraya gelicem ama gurupla değil. tek kişi olarak. bu yüzden nerede buluşacağımızı kararlaştırsak iyi olur.
demek sende bir vampirle veya bir barbarla yolculuk yapmak gibi bir hataya düşmeyeceksin bu akıllıca hareketini takdir ettim sen ankaraya gel,sana bir telefon numarası veririz,sende müsait olunca ararsın,bizlerden biride gelip seni alır...
yani tek problem ankaraya gelmek senin için,gerisini merak etme
işin aslı ayın 8 i bana uygun değil ama yinede ankarda olacak çok arkadaş var ve bunlarda seninle ilgilenir,ve flint ayın 8-9 gibi istanbula gidecek ve bir hafta sonra diğer arkadaşlarla ankaraya geri dönecek.yani flint yok bende o sırada ankarada olmayacağım ama gelmeye çalışacagım.ama gandalf veya oren veya malovan veya the kirath anakrada olurlar,ama ayın 14 ünden sonra hemen hemen herkes burda olur,umarım sen burda 1 haftadan fazla kalırsında o zaman herkesle beraber oluruz.ama gerçi se auel veya scythe ile zaten tanışıyon,bu senin şanssızlığını bunun için birşey yapamam ama yinede ankaradada beraber olma gafletine düşebilirsin buda senin hakkın tabi ki
Ya Yeminer aşkolsun biraz daha beklesen de beraber dönsek buraya. Benim söylemek istediğim şey ise benimle fazla uğraşmayın valla dilie maruz kalırsınız. Tabi İstanbul'dakiler beni çok fazla tanımadıkları için rahatça konuşuyorlar. İsterseniz beni Ankara'dakilere iyice sorun, onlar size gerekli bilgileri verirler.
flintfireforge wrote:Ya Yeminer aşkolsun biraz daha beklesen de beraber dönsek buraya. Benim söylemek istediğim şey ise benimle fazla uğraşmayın valla dilie maruz kalırsınız. Tabi İstanbul'dakiler beni çok fazla tanımadıkları için rahatça konuşuyorlar. İsterseniz beni Ankara'dakilere iyice sorun, onlar size gerekli bilgileri verirler.
aslında kafaya koydum mu hiçbirşey beni durduramaz.
yani demek istediğin şu:eğer kafaya konursa flintin diline bile bağışıklık kazanılınabilir.Zaten bu tür vakalara alışığım lakin ablam farksız değil
aslında kafaya koydum mu hiçbirşey beni durduramaz.
yani demek istediğin şu:eğer kafaya konursa flintin diline bile bağışıklık kazanılınabilir.Zaten bu tür vakalara alışığım lakin ablam farksız değil
Arkadaşım sen kaşınmaya başladın galiba ama Raistline verdiğim tavsiyeyi sana sa vereceğim, ben gelmeden kendine biraz balmumu bul tamam mı....
yeminer sen gel ankaraya merak etme sen son gelişmeler ışıgında bende artık ayın 9'undan itibaren ankarada olma mecburiyetim ortaya çıktı,bu grup olarak gelenlerden önce seni ağırlayayım da oondan sonrada kaybolurum
bu arada gördüğüm kadarıyla artık cüce ve vampir dayanışması bayağı bir gelişmiş.bunada bir önlem almakta fayda görüyorum ben
arkadaşlar ne bu ya.. burada flint terör estiriyor burada... kimse de çıtını çıkaramıyor ... oren , quel ... hepsi suspus... bi raist war direnen ... yürü raist ben de yanındayım....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
daha raist flintle tanışammış cesareti o yüzden abi bak hepimize boyumuzun ölçüsünü verdi. bu ara vampir cüce dayanışması derken sanırım bu biraz korku. flint istanbula geliyo valla keser. dişlerini quelin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k