Marlong Tehdidi-Yorum konuşma vs..
Puhaha Darkgnome'da bir erteleme daha kabul etmiyor, son attığın tarih geçerlidir 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Olurmu uav. Ben 2 karakter yaptım sen 2 kere oyun tarihi belirttin. 3. olduğunda sen öne çıkacaksın. şu anda eşitiz.
Avenger mı olsam acaba. Bir erteleme daha olursa 1 ranger, 1 fighter karakter yaratayım.
Avenger mı olsam acaba. Bir erteleme daha olursa 1 ranger, 1 fighter karakter yaratayım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Pazar gününün son 2 saati. Yarın akşama kadar hikaye başlamış olacak. Heyecanla bekliyorum. Ya oyun başlayacak ya da benim diğer 3 karakterimi de kontrol etmek zorununda kalacak. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bir etti.Aegron Linwelin wrote:Yarın akşam baslıyoruz o zaman arkadaşlar
Karakterleri gece kontrol etmeye çalısacagım bakalım...
İki etti.Aegron Linwelin wrote:Arkadaşlar oynumuz pazartesi günü en geç saat 22:00 a kadar baslayacaktır....
Takvimsel olarak 3 etti. Ã?ünkü 27 sinden 2 hafta sonraki günü geçmiş bulunmaktayız. Kısaca Darkgnome yeni karakter yaratabilirsinAegron Linwelin wrote:Posted: Thu Aug 27, 2009 3:52 am
Arkadaşlar kusura bakmayın işe başladım o yüzden bilgisayarımı bile açamıyorum karakterlerimiz hazırda dursun oyuna iki hafta sonra baslayalım... Size de ayıp oldu ama benim elimde olan bişey değil
:schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

CLICK's: Bence Avenger'ın alması kesin olan marifet:
Power attack: -2 saldırı, +6 hasar. Avenger'ın oath of enmity'si, vurma şansına +5 eklermiş gibi. Bu marifet sayesinde avenger ranger kadar hasar vurmaya başlıyor.
Bence wisdom'a +2 verip dex'e -2 versen daha iyi olacak. Striker olduğundan vurman şansının ve hasarının artması, senin AC'nden çok daha değerli bence. Ama seninle takım çalışması yaptığımızda bu dex senin damagelere de eklenebilir. Kötü tarafı ise iki striker'ın da tek kişiye saldırması olacak. Ha ğardon ben defender'ım
(Defend edemeyen defender'ım)
Power attack: -2 saldırı, +6 hasar. Avenger'ın oath of enmity'si, vurma şansına +5 eklermiş gibi. Bu marifet sayesinde avenger ranger kadar hasar vurmaya başlıyor.
Bence wisdom'a +2 verip dex'e -2 versen daha iyi olacak. Striker olduğundan vurman şansının ve hasarının artması, senin AC'nden çok daha değerli bence. Ama seninle takım çalışması yaptığımızda bu dex senin damagelere de eklenebilir. Kötü tarafı ise iki striker'ın da tek kişiye saldırması olacak. Ha ğardon ben defender'ım
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı