Tanrıların ölümlülüğü
scyte demiş ki
yeminer altından kalkamayacağın kelimeler gelince hemen anlamsız sözler etmeye başlıyorsun... belki de ilithilich'i duyunca kafan karışmıştır... yeryüzündeki tek lich sen misin sanıyorsun... tamam en kendini beğenmişi sen olabilirsin ama... gerçek kahraman kendinden söz etmez, onu o seviyeye çıkaran gören işitenlerin sözleridir... bilmem laf menşeine ulaştı mı ?------------------(alıntı yapmayı unuttum nese)
abi bunları sen mi sölüyon ya?
kim sana benim kahraman olduğu mu ya da olmaya çalıştığımı söyledi. evet en kendini beğenmişi benim ve öle de kalacam varsa değiştirmeye gücü yeten denesin.
gerçek kahraman benim tam zıttım oluyo galiba scyte sana hatırlatırım.
çok güldüm ya.
yeminer altından kalkamayacağın kelimeler gelince hemen anlamsız sözler etmeye başlıyorsun... belki de ilithilich'i duyunca kafan karışmıştır... yeryüzündeki tek lich sen misin sanıyorsun... tamam en kendini beğenmişi sen olabilirsin ama... gerçek kahraman kendinden söz etmez, onu o seviyeye çıkaran gören işitenlerin sözleridir... bilmem laf menşeine ulaştı mı ?------------------(alıntı yapmayı unuttum nese)
abi bunları sen mi sölüyon ya?
kim sana benim kahraman olduğu mu ya da olmaya çalıştığımı söyledi. evet en kendini beğenmişi benim ve öle de kalacam varsa değiştirmeye gücü yeten denesin.
gerçek kahraman benim tam zıttım oluyo galiba scyte sana hatırlatırım.
çok güldüm ya.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
bu lafı sen mi söylüyorsun yeminer... kahraman olmadığın zaten bellikim sana benim kahraman olduğu mu ya da olmaya çalıştığımı söyledi
--- bu arada sitede kahraman olmaya çalışmayan bir kişi bile göremedim ya,, neyse
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
abi orada salakla eşdeğer yazıyodu. ama bence bu tür kelimeleri bu şekilde yazmak daha uygun. bu küfür değil fakat bir nevi hakaret. hani ilk okuyan arkadaşım direk kendine hakaret ediliyoo sanmasın biraz düşünsün diye. zaten o zaman kişisel olmadığını anlayacaktır ve benim başım derde girmeyecektir di mi norti cim 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
başın belada yeminer
-kahraman salakla eğdeğer değil bence... belki kahramanlık taslamak salaklıkla eşdeğer olabilir ama ... kahramanlık kesinlikle saygı duyulacak bir mevki...-
(yeminer sakın üzerine alınma kaharamanlık taslamakla seni veya muayyen birisini kastetmedim genel anlamda söledim.. )
-kahraman salakla eğdeğer değil bence... belki kahramanlık taslamak salaklıkla eşdeğer olabilir ama ... kahramanlık kesinlikle saygı duyulacak bir mevki...-
(yeminer sakın üzerine alınma kaharamanlık taslamakla seni veya muayyen birisini kastetmedim genel anlamda söledim.. )
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

daha önce de sölemiştim
bilindiği kadarıyla tanrılar öle biliyor
eger bir tanrı ölüyorsa o nasıl bir tanrı olabilirki
demekki tüme varım yöntemiyle şöyle bir sonuca varabiliriz ki tarı diye birşey yoktur sadece insanlarin gözlerini korkutan tanrıyımdiye geçinen güçlü varlıklar vardır
onlarinda sonu ölümdür
bilindiği kadarıyla tanrılar öle biliyor
eger bir tanrı ölüyorsa o nasıl bir tanrı olabilirki
demekki tüme varım yöntemiyle şöyle bir sonuca varabiliriz ki tarı diye birşey yoktur sadece insanlarin gözlerini korkutan tanrıyımdiye geçinen güçlü varlıklar vardır
onlarinda sonu ölümdür