Yeni çizmeye başladığım "Seyfettin Efendi'nin Olağanüstü Maceraları" hikayesinden bir sayfa. Dwaxer'de metinlerde yardımcı oluyor.
Sayfa sayfa burada da yayınlayıp bittiğinde pdf haline getirmeyi düşünüyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
şimdilik hikayenin akışını ve çizimleri çok sevdim.
Bakalım seyfettin efendi de Shalock Holmes gibi doğaüstü görünen olayları bilimin ışığında mı aydınlatacak. Yoksa doğaüstü tehlikeleri daha bilinmeden etkisiz hale mi getirecek merakla bekliyoruz
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Bayıldım devrimk. O kadar çok hoşuma gitti ki, böyle bir projenin içinde olamadığım için gerçekten sizleri çok kıskanıyorum.
Bir kere dönemi çok iyi seçmişsin. 18. yy ve Osmanlı'nın meşrutiyet zamanları çok kullanılmıştı. Bu zaman biraz daha bakir. Ben de Cthulhu oyunlarında bu zamanı tercih ediyorum. Hurafe ve bilimin kafa kafaya gittiği, bazen hurafenin bilim, bazen de bilimin hurafe olduğu alacakaranlık bir devir.
Her türlü yardımcı olmak isterim. Hatta bunun basıldığını da görmek isterim çünkü çizimlerin hem karakterli hem de profesyönel.
Bu kadarcık şey görüp nasıl bu kadar çok heyecanlandın deme, kumaşı kaliteli, bunu anlamamak mümkün değil.
İstanbul ile ilgili araştırmalara ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim eğer istersen. Metin için Dwaxer ile aşık atamam muhtemelen, o eminim 4-4lük yapacaktır.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>