Zamanında aldığım fakat başka sistemlere merak sarmam nedeniyle artık gereksiz hale gelen 3rd Ed. kural kitaplarımı satıyorum.
+Player's Handbook
+Dm's Guide
+Monster Manual
+3rd Ed. Character Sheets (Bu da Bonus
Ben kendi kitaplarımı tanedi 20$ üzerinden satıyorum. Almayacaksınız elbette. Ben de başka bir öneri sunacam sizlere. Bir arkadaşın sat diyerek bana verdiği kendi kitaplarını ise tanesi 30 mil şeklinde satıyorum.
Kitaplar cillop gibi. Bal dök yala yani.
İlgilenen ulaşsın bana...
abi öncelikle elinde neler var, orijinal mi, hepsi 3rd ed mi ve tümüne ne kadar istediğini bi yazarsan ii olur. onda bi anlaşalım, sonra buluşur durumlarına bakarız, ok? Bak hepsini alıcam ona göre
Yukarda yazdıklarım var.
Yukarda yazdığım gibi hepsi 3rd Ed. kitaplar.
Yine yukarda yazığım gibi tanesini 30milyon dan satıyorum.
Ve elbette hepsi orjinal.
girip bi bak. burayı ben hep takip ederim. aradığın bişiy olursa burdan al.
özellikle PHB fiyatına dikkat çekerim. benim sanal kredi kartım olmadığından netten alışveriş yapmaya çekiniyorum. ama çıkartıcam yakında.
Bu sitelerden ben de haberdarım fakat hiçbirinin türkiyeye yolayacağına inanmıyorum. Genel tümü kendi ülkesine yolluyorlar.
Bu konuda yapılabilecek en mantıklı çözüm amazon olacaktır. Ayrıca tespitlerime göre amazon neredeyse tüm sitelerden daha fazla indirim yapıyor. Üç kitaba birden %45 indirim yapıyolardı.
Benim dediğim şey hala geçerliliğini korumakta. Türkiye içinde 36Euro dan ucuza bulabildiğin bi yer varmı? Galiba yok...
internet üzerinden satış yapan hemen tüm firmalar artık türkiyeye yollama hizmeti veriyorlar. o eskidendi. hem de türkiyeyi avrupa ülkesi sayıp, asyaya nazaran daha düşük bi ücretle gönderiyolar. bu sana gönderdiim linkteki adamlar da türkiyeye yolluyorlar.
türkiyede bulma hususuna gelince, türkçe kitap piyasaya sürüldüğünden beri orijinal kitaba talep düştüğünden fiyatların yükseldiği doğru. Bu durumda benim yapçaam olay da şu:
1) İzmire gittiğmde ordaki tanıdık elemanlardan -Excalibur- 3ünü birden yeni alıcam.
2) sana verdiğim siteyi takip edip stokta kitap oldukça ordan getirticem.
ha bi de amazonda sağlam bi 2. el piyasası var. Mesela PHB 3rd ed 13 küsür $ a bulunabiliyo. Tabi güven meselesi.
artık 3,5 ed çıktığından dolayı 3rd ed kitaplarının değeri düştü. O fiyata o kitapları satman bence zor. Bende biraz koleksiyonculuk hastalığı olduğundan edinmek istiyordum ama bu fiyatı vermem mümkün diil