Ankara'ya gitmek!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Pazartesi yola çıkmamız benim de işime gelir. Ã?ünkü maaş alımı olan ayın 15i pazar gününe geldiğinden pazar yola çıkarsak aileden yardım alamamış oluyorum. Bu da pek hoş olmuyor. Benim önerim pazartesi gitmek şeklinde...
"Lovefull Evil"
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi benim için farketmez
pyros a bakacaz artık
onun işler yoğun,
cevap beklioz
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

pazartesi yola çıkarsanız bizler içinde çok iyi olacak,hafta sonu burada sınav olduğu için oteller dolu oluyor bu nedenle otellerde yer bulmak oldukça zor olacak ama pazartesi günü her yer boşalır.ama biz yinede bakarız ve elimizden geleni yapıp araştırırız...ve sizleride haberdar ederiz....
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ve sanırım pazartesi sadewce ban uymaz.Ã?ünkü ben aileme pazar günü gidiyoruz dedim.Ve izinim de öyle temiz değil,yani kuşkularla dolu.PAzartesiye ertelenmesi gidememele eşdeğer olabilir.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

arkadaşlar istanbul Buzyeli Vadisi gibi
sokağa bir çıktım yüz felci oluyordum neredeyse

bu hava koşullarında tren garına bile gidebileceğimizi sanmıyorum

gelmem zaten sallantıdaydı
babam dün son noktayı koydu

"bu havada nereye gidiyorsun? otur oturduğun yerde!" gibisinden bir böğürük yedim ve cevap veremedim . . .

adam haklıydı
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ya bilmiorm
izin problemim yok ama yollar falan harbi rezalettir şimdi
acaba bu olayı şööle havalr iyileşinceye bi zamana mı ertelesek?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

havalar hafta başında açılacak,bunu bu kadar problem etmeyin ya,kardeşim erzurumdan gelecek ve yollar biraz karlı diye duydum ama çocuk gelecek :D siz bir kar yağdı diye hemen koyverdiniz :D
bu arada bir şey daha söyleyeyim :D
ey yüce tanrım,ben sevgili kulunu çok seviyormuşsun,flinti ve istanbul tayfasını buralara gelmelerini engelledin ya çok teşekkür ediyorum :D
istanbul tayfası gelsin de flintin istanbulda kalması muhteşşem oldu..
flint seni çok seviyorum :D
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Arkadaşlar İstanbuldan gelme işi birkaç gün ertelendi. Yollar kapalı ve seferler iptal edildi. Kesin tarih belli olunca (umarım birkaç gün gecikme olur en fazla) haber vereceğim görüşmek üzere.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

sevgili gandalf ben haber aldım şimdi, belki senin için kötü haber olabilir bütün ulaşım şirketleri 3 yıl boyunca istanbuldan ankaraya taşımacılık işlemlerini iptal etmişler :D çünkü henüz flinti ankaraya geeri göndermeye yürekleri el vermiyormuş :D ama diğer arkadaşları en kısa sürede getirebileceklerini söylediler :D sadece havaların düzelmesini ve kar yağışının durmasını bekliyorlarmış,gerçi bizde sizlerin ankaraya gelmesini ve bunun kar yağışı olmayan bir günde gerçekleşmesini istiyoruz.ve bunun en kısa sürede olmasıda en büyük arzumuz....
bu arada sevgili flint sanırım 20 gündür falan nete girrremiyor,yoksa bunların altında kalmazdı :D üzülme be flintim hepsini birden okursun ve hepsi için bir kerede beni öldürürsün :D
ama şunuda bil ki özledik be seni,şerrini bile özledim,artık gelde başımın etini yemeye başla veya ben senin başının etini yiyeyim :wink:
Post Reply