Ankara'ya gitmek!
arkadaşlar istanbul Buzyeli Vadisi gibi
sokağa bir çıktım yüz felci oluyordum neredeyse
bu hava koşullarında tren garına bile gidebileceğimizi sanmıyorum
gelmem zaten sallantıdaydı
babam dün son noktayı koydu
"bu havada nereye gidiyorsun? otur oturduğun yerde!" gibisinden bir böğürük yedim ve cevap veremedim . . .
adam haklıydı
sokağa bir çıktım yüz felci oluyordum neredeyse
bu hava koşullarında tren garına bile gidebileceğimizi sanmıyorum
gelmem zaten sallantıdaydı
babam dün son noktayı koydu
"bu havada nereye gidiyorsun? otur oturduğun yerde!" gibisinden bir böğürük yedim ve cevap veremedim . . .
adam haklıydı
havalar hafta başında açılacak,bunu bu kadar problem etmeyin ya,kardeşim erzurumdan gelecek ve yollar biraz karlı diye duydum ama çocuk gelecek
siz bir kar yağdı diye hemen koyverdiniz 
bu arada bir şey daha söyleyeyim
ey yüce tanrım,ben sevgili kulunu çok seviyormuşsun,flinti ve istanbul tayfasını buralara gelmelerini engelledin ya çok teşekkür ediyorum
istanbul tayfası gelsin de flintin istanbulda kalması muhteşşem oldu..
flint seni çok seviyorum
bu arada bir şey daha söyleyeyim
ey yüce tanrım,ben sevgili kulunu çok seviyormuşsun,flinti ve istanbul tayfasını buralara gelmelerini engelledin ya çok teşekkür ediyorum
istanbul tayfası gelsin de flintin istanbulda kalması muhteşşem oldu..
flint seni çok seviyorum
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

sevgili gandalf ben haber aldım şimdi, belki senin için kötü haber olabilir bütün ulaşım şirketleri 3 yıl boyunca istanbuldan ankaraya taşımacılık işlemlerini iptal etmişler
çünkü henüz flinti ankaraya geeri göndermeye yürekleri el vermiyormuş
ama diğer arkadaşları en kısa sürede getirebileceklerini söylediler
sadece havaların düzelmesini ve kar yağışının durmasını bekliyorlarmış,gerçi bizde sizlerin ankaraya gelmesini ve bunun kar yağışı olmayan bir günde gerçekleşmesini istiyoruz.ve bunun en kısa sürede olmasıda en büyük arzumuz....
bu arada sevgili flint sanırım 20 gündür falan nete girrremiyor,yoksa bunların altında kalmazdı
üzülme be flintim hepsini birden okursun ve hepsi için bir kerede beni öldürürsün 
ama şunuda bil ki özledik be seni,şerrini bile özledim,artık gelde başımın etini yemeye başla veya ben senin başının etini yiyeyim
bu arada sevgili flint sanırım 20 gündür falan nete girrremiyor,yoksa bunların altında kalmazdı
ama şunuda bil ki özledik be seni,şerrini bile özledim,artık gelde başımın etini yemeye başla veya ben senin başının etini yiyeyim