Tanrıların ölümlülüğü

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dediklerin belli bir seviyeden sonra kesmiyor. Ondan sonra karnını ancak tanrılar doyurur. Biz ne zaman görecez bakalım o günleri.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi kendimi bildim bileli yüksek seviye oynamaktan hoşlanmamışımdır
çünkü genelde (ben dahil) çoğu oyuncu bir 17. bir 20. seviye karakterin hakkını vererek oynatamıyo
buyüzden 5-10 arası favorimdir
daha realistik questler bana daha cazip gelio
al raist uğraştı o kadar noldu sonunda?
bir de dalamar a bak. öyle uğraşları olmadı şimdi dünyanın kaymağını yiyor
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

Norticus wrote:abi kendimi bildim bileli yüksek seviye oynamaktan hoşlanmamışımdır
çünkü genelde (ben dahil) çoğu oyuncu bir 17. bir 20. seviye karakterin hakkını vererek oynatamıyo
buyüzden 5-10 arası favorimdir
daha realistik questler bana daha cazip gelio
al raist uğraştı o kadar noldu sonunda?
bir de dalamar a bak. öyle uğraşları olmadı şimdi dünyanın kaymağını yiyor
haaaa bak bu dedigin doru çünkü çok fazla bilgi sahibi deyil dm ler yüksek leveller tanrilar hakkinda bence de 5-10 baya zevkli ama büyük düsnmek lazim söle iyi bir dm ile
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

büyük başın belası da büyük olur
In our life, there is if
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ee dogru tabii!!!!!!!!!
yaw ne güzeldi bir zamanlar level 1 barabar half-orc
pasa pasa ne büyü derdi ne düsünme fln bütün olay dalmak
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

dimi ya?
abi bu arada bütün bu fikirler büyücülerin başının altından çıkıo
siz hiç gidip tanrı yaracam diyen savaşçı gördünüz mü?
In our life, there is if
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ya da ben tanrının güçlerini çalacam diyen bir thief?
In our life, there is if
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

niye olasin abi
adam barbar onu sinirlenidren bisey olmusur biri de ona tanri yapti demistir oda kesec em lan o iti nerde oturuyo diye gider?? :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Zten her seferinde seviye atladım güçlendim diyorsun sonra DM kendi yarattığı yaratığı getirip eziyor ardındanda bi tarafınız kalkmasın en güçlü hep benim diyor. :evil: Bide seviyen yükseldikçe daha beter eziliyorsun :evil: :cry: :evil: .

Sanırım en iyisi öyle yıllarca uğraşıpta tanrı olmaya çalışmak değil oyun yazıp DM olmak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

heheh buda güzel ama dogru

*adam red dragonu keser we aldigi haz diyarin eçlü olmasindan dir ama bir adna gökten red dragonun black dragondan olma blackred dragon gelir adama deathfire atar ve adam ölür :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Veya üstüne tam plaka zırh giymiş devlerin ardından tam plaka zırh giymiş üç metre boyunda zihin emiciler. Bu yaratıklar bizim karşımıza gerçektende çıktı ve DM'nin yüzünde anlattığım sırıtış vardı.
Eskisi ka
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

evet haklisin galiba
en iyisi ben kendim yazip kendim oyniyim :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

19 sayfa öncesine döndüm ve forumun konusunu öğrendim;
Hükümlü wrote:Ben hala kuralların gereksiz, yani bu kadar içine girilmesini sevmiyorum; ama Corax söyleyecek söz bulamıyorum doğrusu.
Bu arada bir tanrının zayıf yönünün olması bana ilginç geldi. Yani bir tanrı nasıl zayıf olabilir? Nasıl? Ben anlam veremiyorum...yani bir tanrının gözünden nasıl kaçılır? Lütfen kuralla açıklamayın.... :)
Belkide diğer tanrılar bu zayıf noktaları yaratmışlardır veya onun bu zayıflığını görmemesini sağlamıştır.

Hadi arkadaşlar inanılmazı başaralım ve forumun konusunu 19. sayfada devam ettirelim. Konuyu dağıtacağımıza toparlayalım. Yeni katıla arkadaşların bu konudaki fikirlerinide alalım. (Duyanda beni yıllardır bu sitede sanacak :racha )
Eskisi ka
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

Darkgnome haksız değil hani...Hükümlü sormuş,ben aklıma geleni yazayım;

Tanrılar okadar büyük ve güçlü ki,Dünyaların halkları da o kadar küçük ve zayıf kalıyor ki yanlarında;sen onlara karışmazsan,onlarda sana karışmazlar istemedikleri sürece...E AZACAK İTİ DÃ?RTÃ?P DURMANIN ALEMİ NE?(Kızmayın Tanrılar bu bir özlü söz...)

Hem Tanrı olup da ne yapaksın ki?Macera yok,araştırma yok...Ya gidip başka bir tanrıya bulaşacan."Naaaber LAAN Brighmantle!...O ne O Aganigi Dergisi mi?(Moradin)...Yaa abi bırak allaseen bi rahat bırak da okuyak.(Brighmantle)... gibi.

Zaten aşmışsın,"DAHA DAHA GÃ?Ã?LÃ? OLCAM"(Ejder Topu-Dragon Ball Efsanesi :P ) demenin alemi ne?...Git sana inananları mutlu et,AO'nun gözünde SEVABA gir... :wink: :-P
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Peki neden tanrıların zayıflıkları olsun ki? yani bunu neden istesinler?

neden bilemiyorum; ama bir Hektor'un Ares'i sakatlaması bana oldukça hoş gelirken aynı hoşgörüyü frp alemleri için gsöteremiyorum; ama bu konu hakkındaki görüşlerim bir nebze olsun değişti. bunu söyleyebilirm
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply