Anket: Drizzt'in düşmanları...
doğru
vierna chaotic evil
entreri evil neutral
jarlaxle; her ne derseniz deyin bence true neutral
tabii bunlar farazi alignmentlar
wizards kitaplarındaki resmi açıklamalardan haberi olanlar varsa buraya yazsın lütfen
drizztin chaotic good olduğunu tahmin ediyorum (fakat lawfula kayıp tam anlamıyla bir kazma gibi davrandığı zamanlar da olmadı değil hani. bkz mirasta drowu öldürdükten sonra yeminini bozduğu için şok geçirmesi, la etrafında yüzlerce drow, seni arayan bi kiralık katil, bir de drider var, dostlarından ayrı düşmüşsün hala yeminimi bozdum diye zırlıyorsun cık cık cık, te allahım yarabbim ya. . .)
vierna chaotic evil
entreri evil neutral
wizards kitaplarındaki resmi açıklamalardan haberi olanlar varsa buraya yazsın lütfen
drizztin chaotic good olduğunu tahmin ediyorum (fakat lawfula kayıp tam anlamıyla bir kazma gibi davrandığı zamanlar da olmadı değil hani. bkz mirasta drowu öldürdükten sonra yeminini bozduğu için şok geçirmesi, la etrafında yüzlerce drow, seni arayan bi kiralık katil, bir de drider var, dostlarından ayrı düşmüşsün hala yeminimi bozdum diye zırlıyorsun cık cık cık, te allahım yarabbim ya. . .)
pyros wrote:doğru
vierna chaotic evil
entreri evil neutral
Ya drizzt özgür ama onurlu bi karakter aligmentada yazdım aligment kişilk demek degil geçmiş, ırk, class etkiler böyle şeyleri.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
Bu konuda sana katılıyorum kitaptan aligment seçmek zor tabi ama herous lore book ve villans lore book var nette pdf leri de geziyo onlar yardımcı olurlar hemide resmi olarakpyros wrote:roman karakterlerine alignment biçmek hassas bir iş tabii
ama Drizzt'in lawful olduğu yerler de var, chaotic olduğu yerler de
hatta Karanlıkaltı'nda bir avcıyken tamamıyla neutraldı, bir vahşi hayvan gibi yani
Karanlıkaltında drizzt kafayı yiyo aslında ve orda aligment degişimine ugruyo ve kaotik nötüre dönüyo tabi bu benim yorumum yani resmi degil
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
drizztin sınıflarından birisi rangerdir. bildiğiniz gibi rangerler kendilerine favored enemy seçerler ve ancak evil rangerlar kendi ırkını favored enemy olarak seçebilirler. böyle düşündüğümüzde ve de eskiden ettiği yemini de gözönüne aldığımızda bence bu drizztin lawful gibi dawrandığı anlamına gelmiyo.
War, war never changes...
Son derece katılıyorum bu forumu okuyunca düşündüm yoksa la bu adamın aligmenttı nedir diye merakım yoktur kitap okurkenpyros wrote:o zaman kitap kahramanlarına alignment seçmek yerine
kitapların tadını çıkartalım, ne dersiniz?
![]()
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild