Başlangıç için Feat
ehem..
featler konusuna geri dönelim. ben en çok rahip sınıfına feat seçmekte zorlanıyorum. dövüşen sınıflar için silah uzmanlığı, impr. crit. felan tamam. büyücüler için de spell focus, penetration, greater... felan.
e thiefler zaten dodge-mobility-spring diye gidiyo. ama rahipler için böyle geniş kullanım alanına sahip feat pek yok. undeadlerle ilgili featler hoş ama adı üstünde undead varsa işe yarar. eninde sonunda rahiplere de spell focus veya penetration almak gerekiyo gibi
featler konusuna geri dönelim. ben en çok rahip sınıfına feat seçmekte zorlanıyorum. dövüşen sınıflar için silah uzmanlığı, impr. crit. felan tamam. büyücüler için de spell focus, penetration, greater... felan.
e thiefler zaten dodge-mobility-spring diye gidiyo. ama rahipler için böyle geniş kullanım alanına sahip feat pek yok. undeadlerle ilgili featler hoş ama adı üstünde undead varsa işe yarar. eninde sonunda rahiplere de spell focus veya penetration almak gerekiyo gibi
War, war never changes...
bence bu kimin ruhbanı olduğuna göre değşir
yani savaşçı bir tanrıysa power attack, cleave falan olabilir
mask ruhbanı yine sinsilikle ilgili featler alır
mystra rtuhbanı büyüsel featler alır...
yani savaşçı bir tanrıysa power attack, cleave falan olabilir
mask ruhbanı yine sinsilikle ilgili featler alır
mystra rtuhbanı büyüsel featler alır...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Ench. üstüne spell focus ve lightning reflexes. Zırhı taşımak için str. ye büyüler için wis., hp. için con., skill için int. ye derken dex.e iyi bir skor kalmıyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka