herkese duyurulur

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ayıp ettib be burock,seninlede en kısa sürede buluşuruz.bunu özel olarak konuşuruz :D
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

ketchup wrote:ya aslında sizler için iyi olur,çünkü biz ankara tayfası olarak bu işi zaten yapıyoruz,
gerçi siz biraz şanssızsınız bu konuda çünkü biz flintle buluşuyoruz gandalfla buluşuyoruz,peki istanbul tayfası kimle buluşacak Quel-shin le scythe la :D
yani sizler adına üzüldüm :D
ama katlanabileceğinize inanıyorsanız bence sizde buplanı yapın ve buluşun muhteşem muhabbet çıkıyor...
bu arada flint'e yaptığım bu iltifatada dikkat çekmek istiyorum :D sanırım ben hasta falan oldum :D
buluşuruz tabi, hem de ketcup tehlikesi olmadan gönül rahatlığıyla buluşuruz...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet buluşmak kolay yani en azından benim için.
Ã?ünkü sürekli siteden birileriyle buluşuyorum ama ne yazıkki buluştuklarım hep zaten tanıdığım insanlar oluyor.Keşke tanışmadığımız insanlar da gelse bulumalara?...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

yakın tarihte bir organizasyon olsa madem...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Madem istek var bizdeherkese uyacak bir zamanda br buluşma ayarlarız ama bu hafta olmaz sanırım.En iyi ihtimal gelecek cumartesi...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ya fingolfin biz senin istanbul da olduğunu bile bilmiyoduk ki? insan biraz ses çıkarır... yada ankarayı falan kötüler :) sen ne zaman uygunsun... nasıl gelebilirsin... başka istanbullu tanıdığın kullanıcı var mı... çok mu soru sordum :)
bize ulaşabilirsen tanışmaktan çok çok memnun oluruz...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

abi geldiğimdenb beri bangır bangır bağırdım ist. diye :D:D!! siteden tanıştığım kimse yok.. ya da en azından bilmiyorum... aslına bakarsan ben pzts. salı çarş. 5ten sonra; diğer günler de tam gün boşum :D:D
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

biz neciyiz burda yediğin tavuğu beğenmedinde böyle yapıyosun değilmi kırdın kalbimi tüm saveleri hazırla fireball atıcam
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

erethan wrote:biz neciyiz burda yediğin tavuğu beğenmedinde böyle yapıyosun değilmi kırdın kalbimi tüm saveleri hazırla fireball atıcam
pardon??
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

abi ekşi sözlükte, zibidi sözlükte filan bissürü adam(ben de dahilim) yıllardır bunu yapıyor...üç ayda bir, yada ayda bir toplaşıyolar, saklıkent'e filan gidiolar, önceden grupları oyunları dmleri bleirleyip günübirlik oyunlar oynuyolar, ben zibidi sözlükte her ay frp oynayanlar, bilenler, öğrenmek isteyenler için zirve düzenliyorum, insnalara öğretip yeni gruplar oluşturuyoruz filan...sizde böyle bişeyler yapsanıza...benim boş vaktim çok hem, haftada 4 gün total boşum, istanbul organizasyonları ile ilgilenedebilirim
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

quel istanbuldaki buluşmaya beni de say abi!

bilirsin kaçırmam, hasta olmazsam tabii :)
Post Reply