ketchup wrote:ya aslında sizler için iyi olur,çünkü biz ankara tayfası olarak bu işi zaten yapıyoruz,
gerçi siz biraz şanssızsınız bu konuda çünkü biz flintle buluşuyoruz gandalfla buluşuyoruz,peki istanbul tayfası kimle buluşacak Quel-shin le scythe la
yani sizler adına üzüldüm
ama katlanabileceğinize inanıyorsanız bence sizde buplanı yapın ve buluşun muhteşem muhabbet çıkıyor...
bu arada flint'e yaptığım bu iltifatada dikkat çekmek istiyorum sanırım ben hasta falan oldum
buluşuruz tabi, hem de ketcup tehlikesi olmadan gönül rahatlığıyla buluşuruz...
Evet buluşmak kolay yani en azından benim için.
Ã?ünkü sürekli siteden birileriyle buluşuyorum ama ne yazıkki buluştuklarım hep zaten tanıdığım insanlar oluyor.Keşke tanışmadığımız insanlar da gelse bulumalara?...
ya fingolfin biz senin istanbul da olduğunu bile bilmiyoduk ki? insan biraz ses çıkarır... yada ankarayı falan kötüler sen ne zaman uygunsun... nasıl gelebilirsin... başka istanbullu tanıdığın kullanıcı var mı... çok mu soru sordum
bize ulaşabilirsen tanışmaktan çok çok memnun oluruz...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
abi geldiğimdenb beri bangır bangır bağırdım ist. diye :D!! siteden tanıştığım kimse yok.. ya da en azından bilmiyorum... aslına bakarsan ben pzts. salı çarş. 5ten sonra; diğer günler de tam gün boşum :D
abi ekşi sözlükte, zibidi sözlükte filan bissürü adam(ben de dahilim) yıllardır bunu yapıyor...üç ayda bir, yada ayda bir toplaşıyolar, saklıkent'e filan gidiolar, önceden grupları oyunları dmleri bleirleyip günübirlik oyunlar oynuyolar, ben zibidi sözlükte her ay frp oynayanlar, bilenler, öğrenmek isteyenler için zirve düzenliyorum, insnalara öğretip yeni gruplar oluşturuyoruz filan...sizde böyle bişeyler yapsanıza...benim boş vaktim çok hem, haftada 4 gün total boşum, istanbul organizasyonları ile ilgilenedebilirim