NIGHT wrote:Kitap önerebilirmisiniz? Lütfen, zaten bana bi tek burda cevap veriliyor.
Bir gün gelecek ben kitap seçerken insanlar (hayır bunu söyleyenler insan olamaz!) "A bu ufaklık Drizzt mi okurmuş, ha ha ha" diyemeyecek!...
Norticus'un da dediği üzere, Kızıl Gölge gerçekten hoş bir seri, hele Oliver DeBurrows diye bir harami buçukluk var ki mutlaka herkesçe bilinmeli.
Bunun dışında Drizzt kitapları çıkmaya devam edecek, yıldızışığı ve gölgeler serisiyle Liriel'in yeni maceralarını da okuyabilirsin (yani sevmedim diyorsun ama ben söyleyeyim) Ayrıca daha da sabırlı olursan "Norticus'un sürprizi" dediğimiz bir seri geliyor ki takdire şayan!
Ps: *fısıltı fısıltı* karanlığın kuşatmasının pazartesiden itibaren dağıtımına başlanacak kısmetse
Harika bir fısıltı bu!
kitapçı ben daha içeri girmeden gel-me-diii diyor, adamı da fena bunalttım.
Rasitlin (doğru mu yazdım bilemiyorum) kitaplarını okuyorum ama pek tutmadım. Alışmışım mor göze beyaz saça adamcağızın başına bişey gelince çıkar palalarını, nerde senin heykelciğin falan diyorum, sonra hatırlıyorum ki ben kahramanımı şafağın tadını çıkarırken bırakmışım...
Kızıl Gölge Serisi'nin ilk kitabı olan Bedwyr'in Kılıcı'^nı dün akşam bitirdim.. (kitap diyarıma sonucu çarşamba günü kargoyla gelmişti ) Gerçekten çok sürükleyici bir kitap... Salvatore akıcın anlatımıyla yine insanı sürüklemiş. Tabi genel olarak güzel bir de hikayesi var; özellikle kitabın sonu tüylerimi diken diken etti.. Serini devamını en kısa sürede edinip okumayı düşünmekteyim; sana da tavsiye derim Night.[/i]
Neyse, kitaplardan bahsetmek o kadarda kötü değil. Kendimi hazırlamaya devam edeyim ve bir gün karşınıza tam donanımlı olarak çıkayım, tamam mı ve siz de kafa dengim olmuş olursunuz di mi?
The_KiRaTh wrote:Kendi yaşıtın birini bulmak zordur. Onun yerine kendin yaratıcaksın.
napsın abi summon player mı yapsın, golem mi yaratsın ahahaha
NIght, yaşın yüzünden senle oynamak istemeyenleri bize söyle gidip dövelim,
şaka bi yana ben de 15-16 yaşımdan beri bu işlerin içidneyim, kendi arkadaş çevremde başlamış olduğumuz için yaş sıkıntısı çekmedik
aslında daha deneyimli abilerin yanına gidip fırça yediğimiz de oluyordu hani