Selam

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Bence örneğin kitapgah forumuna girince topicler kitap sayfası şeklinde , tapınak topic'inde mermerden sayfalar vb şeyler kullanılabilirse ki bu olayın zorluk derecesini bilmiyorum , çok güzel olur.Font fikri benim aklıma iyice yatmaya başladı.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Böyle bir şey siteye daha çok resim yükü getireceğinden sayfalarda gözle görülebilir bir yavaşlama olabilir.
Bu durumda ortaya görsellik mi hız mı diye bir soru çıkar...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

kesinlikle hız derim

eninde sonunda, forum yazılardan oluşan bir hadise ve görsel olacağız diye, otuz saatte açılmayan sayfalar hazırlayıp insanların tartışma hevesini kırmamız yersiz olur
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Birincisi, sayfanın en altında gayet güzsel ve şirin hızlı cevap düğmemiz var. Kullanmanız için hazır ve nazır sizleri bekliyor. Böylece yazı yazarken daha az yorulursun arkadaşım.
İkincisi, sayfanın tepesinde diyar haritası diye bir şey var, çok faydalı
Üçüncüsü, isteğin linke shift'e baslı olarak tıklarsan yeni sayfada açılır.
Dördüncüsü, ben bu temayı çok seviyorum ve bize özgü. Temama laf söyleyen baltamın tadına bakar.
Beşincisi, font çok okunmaz yapabilir.
Altıncısı resimi biz de düşündük ama çok yavaşlatıyor ve ben her zaman hızı tercih ederim. Sayfayı göremedikten sonra görselliğin ne anlamı kalır.
Başka kıllık yapmak isteyen arkadaşlar bana başvurabilirler ve itinayla gerekli cevapları kendilerine veririm. Bunu yaparken büyük bir zevk duyacağımdan emin olabilirsiniz. :twisted:
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

değerli arkadaşım,
şimdi explorer pencerenin üstündeki araçlar düğmesine bir güzel tıkla ardından internet seçeneklerini tıkla,orada güzel mi güzel şirin mi şirin bir yazı tipleri butonu bulacaksın.seç,beğen,al.......yetmezse netten istediğin fantastik fontu bilgisayara indir.hafif ateş'te pişir ve istediğin gibi servise sun :D
umarım sorunada böylelikle cevap vermiş olmuşumdur :D
sana iyi eğlenceler.
Post Reply