Birthright

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Birthright

Post by burock »

bundan yaklaşık 3 sene önce ortadünyadan çıkan bi grup arkadaşın elinde BR campaign setting görmüştüm, ondan sonra tc sınırları içinde BRden bahseden kimseye rastlamadım. Var mı BR oynayan, oynamış olan, bilen eden, vs...
War, war never changes...
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Benimde oynayamadıgım tek alem ad&d de ama oynuycaz elemanlar kasıyo nerdeyse her şeyi buldular pdfde çıkartcaklardı en son mart ayı içimde oynaya bilirim yani istersen iletişim saglarım oynatmayı düşünen elemenla kendisi izmirde yanlız
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

aynı şekilde... bi o kaldı.. muhabbetini bizde yapıoz arkadaşlarla... ama oynamak nasip olmadı bi türlü.. biraz okumuşluğum var.. bayağı farklı... bi alem...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Ben çok sevmiom birthrightı. O kan mevzuları çok hoşuma gitmio... Bi de bazen soyluluk bayıyo adamı...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

valla.. ne bilim en başında okyunca regency falan filan güzel gelio kulağa ama.. oynamak lazım tabi... bide bu setting in bir sürü player lara yönelik okunması gereken accessory si var... o da ayrı bi dert tabe... ama yinede denemek isterim...

ama seni dikkate alacağım... kirath... :wink:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

arkadaşlar, aslında bende birtrightın campaign settingi var. hem de kutulu. BRnin ne olduğunu bilmeden AD&D görüp üzerinde almıştım. bi ton para saymıştım. Hemen tüm 2nd kaynaklarını okudum. Geçenlerde nette 3rd ed CS buldum onu da indirip kitap haline getirdim; ama bana oynamasını bilen hatta oynıyan adamlar lazım ki öğreniyim. yoksa kız arkadaşımla birebir bi oyun bile oynadık ama regentların kalkıp questlere gitmesi kulağa pek hoş gelmiyo gibi geldi bana. meydan savaşı olayına ise hiç girmedik. ama rp açısından hoş olabilir. düşünsenize, PClerden birisi land lord, biri danışman büyücü, biri ruhani önder, biri casusçubaşı... İyi olabilir yani.

Yaw ben niye 3rd ed BR CS'yi submit etmiyorum ki?...
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Birthright tın eskide olsa bir bilgisayar oynu var nerdeyse birebir orda ortamın havasını ,azda olsa, soluyabilirsin bir alemle başlıyosun regent nedir trade nedir olay nedir oynanasa nasıl olur biraz anlıyosun. Yanlız birthright ın masa üstünde şöyle bir sorunu var oynatması çok zor belli yardımcı bilgisayar programları vb... lazım dolayısıyla oynayanıda çok az bulman zor yani.

Bu arada izmir alsancak iletişimde tam almaya gittmiştik satıldıgını gördük (bikaç sene oldu) çok içimizde kalmıştı :cry: ama sonunda pdf o bu bi şekil ercez muradımıza. :) Biz kasalım bakalım senide bilgilendirelim nasıl gidiyo neler oluyo babında ama bu dedigimin en az bir ayı var.
Antimodes the Wild
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben o oyunu bayaa bi önce oynamıştım. hatta hala bende mevcut ama düşman ülkelerin bi round içinde ne yaptığı tamamen muğlak. o yüzden anlaşılması zor. 3rd ed. BR CS'yi siteye submit ettim, yakında eklenir heralde download bölümüne.
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Gördüm onu var pdf olarak bizdede tabi biz kulanmayı pek düşünmüyoz ama olsun :) Bu arada setting iniçinden kartlar çıkıyomu ordu birlikleri babında
Antimodes the Wild
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

çıkıyo tabi abi. bissürü bi şey çıkıyo hem de. karton hex fieldlar, güzel bi meydan savaş alanı, bissürü harita, kural, tarih ve coğrafya kitapları ve dahi unique monster ve villainlerin char sheetleri hem de resimlisinden...
janjanlı bi eser yani
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Kitaplar filan var pdf olarak ama kareli kartonlar savaş alanı ve kartlar yok ne yazıkki ama kartlarıda word de bulduk şimdi kart şeklinde bölüp basıp kescez heralde bizde. ne yapalım imkanlar yoksa sen yaratcan arkadaş :)
Antimodes the Wild
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

arkadaşlar, 3rd ed. BR CS indirilecekler bölümüne eklendi. bilginize...
Post Reply