her çeşit orjinal dragonlance ürününe(novel, adventure, setting, sourcebook, calendar vs) talibim, özellikle out-of-print olanlar ile ilgiliyim, elinizde varsa benle temas kurun(icq #49641321) konuşalım.
not: özellikle atlas of the dragonlance, leaves from the inn of the last home, tales of the lance box set arıyorum, elinizde varsa teklifimle ilgileneceğinizden eminim...
dragonlance ürünleri aranıyor
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Out of print ler nette açık artırmayla satılıyo araştır neti bulursu ama şunu deyim istedgim çogu şey sıfırından pahallıya (evet out of printler sıfırından pahallı olabilyo artırmanın sonu nereye giderse) gelir sana o yüzden bastırmak için uygun koşullar ara. Özellikle out of printler için söylüyorum bastırmanın bence ahlaki açıdan hiç bir sakaıncası yok çünkü başka türlü elde etmenin neredeyse imkanı yok.Skylancer wrote:bende de var pdf'ler, hatta bi matbaadan korsan kitap şeklinde bastırmayıda düşündüm lakin yüzü astarından pahalıya geliyo, orjinaline veririm o parayı daha iyi
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
benim takıntım atlas of dragonlance, e-bay'den filan buldum, diğer tales of the lance box set'i filanda buldum ama dediğin gibi pahalı oluyor. heleki terbiyesizin biri $150 istemişti atlas için...amazon'da filan bulunabiliyor lakin param yurt içinden birine gitsin istiyorum, artı netten 2.el alı-verişe pek güvenmiyorum. Yoksa aradığım kitapların çoğu var nette 2.el olarak, yok değil.