Beyler, FRP'ciler olarak piyasanın en iyi votkasını neden seçmeyelim ki?
Alkol bize uzun gecelerde ve oyunlardz eşlik eden dost değil mi?
Romantikler Tekel votkası diyecektir
Babalar ise Binboğa
Ağzının tadını bilenler ise Absolut diyebilirler
Bazı antik kuntikler ise Finlandia, Smirnoff filan diyeceklerdir.
Ben her zaman için tüm zamanların en iyi votkası Finlandia'dor derim..
Ama kafayı kısa yoldan bulam kiçin de Absolut bir numara
Siz de dersiniz?
Votkaya gelince Türkmen votkası deneyen oldu mu aranızda süper hakkaten. Votkalrından daha iyi ve ünlüsü (rusyada özellikle) kanyaklarıymış gerçi. O da sok güzel hakaten.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes wrote:Alkol tüm kötülüklerin anasıdır...
Bende babası olmak istiyorum o zaman
Votkaya gelince Türkmen votkası deneyen oldu mu aranızda süper hakkaten. Votkalrından daha iyi ve ünlüsü (rusyada özellikle) kanyaklarıymış gerçi. O da sok güzel hakaten.
Antimodes, spelling'ine bakıyorum da sanırım türkmen votkası etkisini çabuk gösteriyor
kanyaklarından içtim ben, "atrome" gibi bi ismi vardı, gerçekten de güzeldi çok...
eryaman hehe. pek ankara sayılmaz di mi? e ben de ona güvenerek çağırıyorum zaten. kim gelir ki bu allahın unuttuğu muhite? Gelmez di mi? Gelmezsin di mi?! (Votka şişesini kucaklar ve çabuk hareketlerle saklayacağı bi yer arar)
Bu arada fin votkalarının ününü duydum ama hiç içmek kısmet olmadı
bende de zulada iki şişe finlandia var, sade ve lime... olum votka dedin ya,araba var, ister eryamanda ol ister cehennemin dibinde ben yine de bulurum.. ehehehh... bu arada, ankara'dakilerle birleşip bir oyun filan gecesi yapalım diye onbin tane emsaj attım, bas bas bağırıyorum. alkol+oyun olayına girsek mi?
abi alkollü frp olayına ben izmirde çok girdim. adamını bulursan süpper oluyo, rp tavana vuruyo; ama ben oyun oyanayabilecek durumda diilim zaten. hem iş var hem de haftasonu bi gün oynuyorum zaten. e bi gün de hatuna ayırmalı di mi, üzülür yoksa kızcağız (Yalaaan! lime lime eder beni)