kender mazeretleri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

KabakTadi wrote:Bu Kirath denen arkadaşla ben artık muhattab olmuyorum zaten. Burock 'a gelince senin dediklerinin hatta Whitewolf 'un felan yaptıklarından daha iyilerini ben çok yaptım. Yaklaşık 3-4 tane sistemim, bir o kadarda dünyam var. Sürüylede sistem inceledim. Bu nedenle bana kalkıp sen yapsana deme! Ben birşey için emek vermiyorsam, sizin gibi uzaktan zart zart atmam.
Olma zaten sevinirim. Ben seninle bi hata eseri muhatab oldum zaten. Seni de bu sitenin dier kullanıcılarıyla aynı kefeye koydum. Özür, bidaha olmaz.

Abi sen durma o zaman madem o kadar sistemin var (hatta o kadar çok ki tam sayısını kendi bilmior). Sen kimin ne kadar neye emek verdiğini nerden biliorsun bide allah aşkına?

Zaten bütün site biliyor kimin zart zart attığını... O yüzden sadece gülüorum... :lol:
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

"Bu madalyon kutsal mı şimdi, nasıl yapılıyor? Dur ben de vermek isterim, hem arkanızdan dağınıklığınızı toplayayım, hem de kovalanayım. Dur veriyorum, arkasına sakızım yapışmış. Kötü bişey diil, hem gömleğine yapıştırırsın, böylece boynunda sallanmaz...Sen beni dinliyormusun?".

*Kender The_Kirath'ın arkasına saklanır.*
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Post Reply