Veda Mesajı

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
legacy_user_4

Veda Mesajı

Post by legacy_user_4 »

Selam ola diyar sakinleri!

Söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim. Adminlerle yaşanan bazı anlaşmazlıklar nedeniyle sitenin iyiliğini her zaman olduğu gibi ön planda tutarak adminlikten ayrılıyorum. Diyardakilere daha iyi hizmet edilebilmesi için gereken buydu ve yapıldı. Sizlerden bunun nedenleri konusunda size yakışmayan şekilde uzun uzadıya spekülasyonlar, fısıltılar, dedikodular yapmayarak gözümüz gibi baktığımız sitemize iyilik yapmanızı rica ediyorum.

Yeni gelecek olan taze kan adminlerimizle site içinde herhangi bir aksama söz konusu olmayacaktır. Yeni seçilecek adminlerin diyarın iyiliğini düşünen ve yetenekli kişiler olacağına şüphem yok, bu Saray"ın sağduyusu kadar kesin bir şey.

O açıdan ayrılırken diyarın gün be gün gelişimini sürdürmeye devam edeceğini bildiğimden sevinçliyim. Diyarı bu kadar seveni görürken ve bu nedenle sırtının yere gelmeyeceğini bilirken nasıl üzüntülü olabilirim ki? Tek ufak üzüntüm bu diyar için hissettiğim, kelimelerle "hele bu kısa mesajla- hiç anlatılamayacak olan duygularımı anlatamayacak olmam.

şükrediyorum ki diyarı bu güzel günlerinde görebildim ve daha da güzel günlerinde görebileceğim. şu noktada ortak hazinemizi tüm diyar dostlarına emanet ederken daha azını düşünemiyorum bile!

Ayrıca hazır fırsatım varken diyarın içindeki samimiyeti, saf duygu ve idealleri, umutu gören ve bunlara kendi sahip olduklarını katarak daha da büyüten herkese teşekkür ediyorum. Sizlere ve yaratılan diyara her baktığımda harcanan tüm emeğe, ortaya konan özveriye gerçekten değdi diyorum ve içime sevinç doluyor. Diyarı var eden, bu hale getiren sizlersiniz, hepinizsiniz! Müthişsiniz!

Diyarın o kadar çok anısı var ki bende... Kurulurken Endonezyalı ressam Navetsea"nin bu kadar az bildiği bir siteye logo yapıp göndermesi, Işık Ã?niversitesinden Cihan arkadaşımı beni frp"ye başlatan ama uzun süredir görmediğim ilk dm"im sanıp mektup yollamam, Hırsız Loncası"nda raini"nin ilk tartışmayı başlatması, Estebin"in ona katılması, MASK ile Corax arasında sonu ancak sonu ancak şimdi gelebilen hırsız-savaşçı tartışmaları, sitenin yedeğini geri yüklemem gerektiğinde Corax ile geceyarısı başlayıp güneş doğana kadar süren konuşmamız, Wuroldar"ın beni duygulandıran moderatörlük başvurusu, METUCON sonrası sitede 3-4 kişiyi aynı anda gördüğümde coşkuya kapılmam "o zamanlar siteye girdiğimde genelde MASK ile ben oluyorduk-, MUSSY"nin eline katanayı verip tutmasını gösterip resmini çektikten sonra resmine "katanayı iğreti tutmuş" diye yorum atmam, 4. kattaki bir terasta bulunan bilgisayarda MUSSY ve MASK ile sitenin iskeletini yüklememiz, sitenin kodunda ilk defa değişiklik yaptığımda kendimi bir şey yapmış sanmam, sitenin resim galerisini oluşturmak için peş peşe ressamların galerilerini ziyaret ederken bilgisayar laboratuarı görevlisinin beni erotik sitelere girmemem için uyarması, MaNiak"ın Kulaktan Kulağa"da başlattığı ilk lonca hikayesinin nerdeyse hırsızlık teknikleri üzerine hikayeleştirilmiş bir söyleşi havasına dönmesi, Raistlin"in diyarın ustalarına ilk giren kişi olması, Hükümlü"nün Raistlin ile duellosu, Raistlin"in tapınakta verdiği vaazlar ve itirazlara hiç pes etmeden cevaplar vermesi, Oren"in ilk komplo denemesi, Yeorda"nın muazzam bir performansla nutkumuz tutularak seyrettiğimiz Kutsal Mabet"e girişi, Yüzüklerin Efendisi filmine toplu gidiş, ilk toplu buluşma, Quel-Shin"in frp ile tanışmak isteyen herkese bıkmadan frpworld"ü önermesi, Ailinora"nın makalesi hakkında konuşanlara eşlik etmesi, KiRath ile forum saldırganlarına karşı savunma stratejisi konuşmamız, Quel-Shin"in gözüne takılan her konuda mantıklı ve uygulanabilir çözümler sunması, yeminer"in okul sınavına 5-10 dakika kalana kadar sitede kalması, Dilbao"nun sitenin gördüğü eksiklerini bize pek çok defa iletmesi, Norticus"un saygı duyduğum ölçülü tavırlarına şahit olmak, scythe ile yeminer"in savaşta işbirliği yapması ve inanmakta zorlandığım şekilde tüm insanların birden forumun içinde, dışında, özel mesajda, chat odasında, pastane kenarlarında savaş stratejileri kurmak ve istihbarat toplamak için çalışmaları ve daha nicesi...

Çok defa bu sitenin tarihinden ve şahit olduklarından kitaplar yazılabileceğini düşünmüşümdür. O kitaplar içlerinde neler barındırırdı neler! Özveri, ibret, azim, dostluk, samimiyet, aşk, öfke, dinginlik, sevinç ve bir insanın yaşayabileceği her türlü duyguya şahit oldu bu site.

Ve de umuda sahne oldu bu diyar... şimdi bunu daha farkediyorum. Site ile içli dışılı geçen bir günün sonunda eve gidip yatağa girdiğimde hayallerimde bir diyar canlanıyordu. Hayalimdeki diyara ulaşmak için çalışmaya devam etme adına yarının daha çabuk gelmesi için gözümü kapatır kendimi uyumaya zorlardım. Uykularımda da hayaller beni bulurdu, rüyalarımda görmek istediğim diyarı görürdüm. O diyara ulaşmak için beni durmaksızın çalışmaya iten bir güç vardı. şimdi daha iyi farkediyorum ki bu güç ortak hayallerimizden ve umutlarımızdan geliyordu. O sadece benim değil, hepimizin zaman zaman gördüğü bir rüyaydı.

Ulaşmak istediğimiz diyarın umudu içimizde...

Ben o diyara bir gün tam anlamıyla ulaşacağımıza tüm kalbimle inanıyorum, umudumuzun trenidir bizi o diyara götürecek. Ortak paylaşılan hayallerin gücüdür bu trenin yakıtı. Hayallerimizi paylaşmaktan çekinmeyelim ki diyara daha çok yaklaşabilelim ve umudumuzu hep taze hep yeşil tutalım.

BAşKA BİR DÃ?NYA VAR, UMUT FİLİZLERİNİN YEşERDİğİ...

O dünyaya ulaşmak elimizde!
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Seni hiç tanımadım Malovan ama forumda pek çok mesajını okudum, sne de beni tanımazsın ama hoşcakal... Umarım herşey senin için güzel olur.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Bu forumda en saygı duyduğum admindin. Forumda yerinin doldurulması zor olacak. Umarım geri dönebilirsin.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

malovan sana veda etmek istemiyorum
bu siteyi kırmızı ejderhasız düşünmek de zor geliyor

kendince sebeplerin olduğundan eminim ve her ne sebebin varsa saygı duyuyorum. Umarım bir gün aramıza dönersin.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

re:

Post by occultsearcher »

Yazık...

Ama belli olmaz. Seninle tekrar karşılaşacağımıza eminim...

Belki METUCON?

Eh, toptan kopmadın herhalde siteden?..
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

umarım ayrılmayacaksın siteden malovan seni kaybetmeyi hiçbirimiz istemeyiz. ah keşke bu sorunlar olmasaydı da böle bi şeyle karşı karşıya kalmasaydık.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hoşçakal Malovan. Sizlerin ayrılması gerçekten çok üzücü. Gerçekten. Çok güzel şeyler başardınız hep beraber ve başarmaya devam edecektiniz. umarım arada sırada uğramam şansınız olur. Sizler önemlisiniz bizler içiniz. Her biriniz....

Hoşçakalın...

*şövalye Ulu Malovan'ın önünde diz çöker ve kılıcını ona sunar. Gözlerinden yavaş yavaş yaşlar süzülmektedir...*

Bu karara uymakla hükümlüyüm ne yazık ki....
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

seni özliycez (snıff) aman allahımhiç tanımadığım biri için ağlıyorum ama önemli olan onu tanımam değil onun bu diyardan ayrılması bir ferdimizi daha kaybettik ama gönlünüzü ferah tutun yeni bir nesil yetişiyor UMUT FİLİZLERİNİN YEşERDİğİ bu dünyadan haberi olan bi nesil hoşçakal Malovan ve bizi unutma biz seni unutmayacağız(snıff)
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Hah okurmusun bilmiyorum ama Moldovan denen sahsiyet.. Abi ne kadar kizmis olabilirsinki.. Hem bu kadar sey yap hem de birak git... Ben buna cesaret demem.. Sitenin iyiligi için mi? Bu kadar adam sana falan saygi duymus... Ben olsam çok daha fazla düsünürdüm..

Üstat yasin kaç bilmiyorum ama benim kadar falandir.. Umarim ukalalik olarak algilamazsin ama böyle arkadas arasi kavgalar yüzünden ayrilmalar falan bana fazla amatör geliyor..

Böyle bir site yapmissiniz, ugrasiyorsunuz.. Iki parça daha ugrasin, az buz para falan da kazanirsiniz.. Profesyonelce yaparsiniz...

Aman neyse, son nidami yaptim gidiyorum diyorsan, bize de susmak düserdi ama... neyse.. iste forum falan olayi ya.. takiliyoruz.. Kendine iyi bak birader.. Kolay gele... :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Post Reply