Aligment???
Uzgunum ama en coks abir gerektiren konulardan biridir bu konu...
Devamlı bir yaratma süreci ve konsantrasyon gerektirir ve ilhamın ne zaman geleceği belli olmaz. Derme çama bir yazı yazmak yerine üzerinde kafa yormayı tercih ederim her zaman...
Devamlı bir yaratma süreci ve konsantrasyon gerektirir ve ilhamın ne zaman geleceği belli olmaz. Derme çama bir yazı yazmak yerine üzerinde kafa yormayı tercih ederim her zaman...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ama ben bir kere chaotic evil bir manyağı oynamıştım çok eğlenmiştik. Üstelik hiç de yüzüma sık gezmiodum gayet herşeyle eğleniyordum deli olduğumdan...Wuroldar wrote:Öle Chaotic evillar gibi manyaq manyaq yüzü asık modda dolaşmam...
Chaotic Evil daha çok dengesizliği gösterir...
Yo yo aslında neutral evil bu işi ciddiye alan adamdır. İflah olmaz kötülük yapmak için her fırsatı kollayan katil cani adamlardır.
Chaotic evil gerçekten tam uç bir noktadır ve zevk için kötülük yapar. Kötülükten cinayetten insanların hayatını söndürmekten zevk alan sapık ruhlu adamlardır. Neutral Evil'lar bu olayı biraz daha "iş icabı" filan yaparlar...
Chaotic evil gerçekten tam uç bir noktadır ve zevk için kötülük yapar. Kötülükten cinayetten insanların hayatını söndürmekten zevk alan sapık ruhlu adamlardır. Neutral Evil'lar bu olayı biraz daha "iş icabı" filan yaparlar...
Ne biliyim olabilir aslında Lawful evil'da enteresan aslında yani. Hem lawful hem evil deyince çok enteresan karakter geliyo aklıma. Eğer bilirseniz örümcek adamın düşmanlarında Venom bu tanıma tam uyan bir tip. Tam lawful evil eleman haa...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Evet işte aslında güzel bir allingment ama bana onur, monur çok ters be baba. Ben kuralları çiğneyecem ki yaptığım işten zevk alalyım. Günümüzde memurumuz mu yoksa bir hırsızımız mı yaptıı işten zevk alıyo sizce. Aslında ikiside sayılmaz ama hırsızın daha çok zevk aldığı düşünülebilir...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Yarıldım...Wuroldar wrote:Evet işte aslında güzel bir allingment ama bana onur, monur çok ters be baba. Ben kuralları çiğneyecem ki yaptığım işten zevk alalyım. Günümüzde memurumuz mu yoksa bir hırsızımız mı yaptıı işten zevk alıyo sizce. Aslında ikiside sayılmaz ama hırsızın daha çok zevk aldığı düşünülebilir...
Memur tabiiki soru mu bu da (nası ya?)