Oyunlar Nerede....

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyunlar Nerede....

Post by FreyaImplorer »

Slm.Ben yine bir adet soru soracağım.Bu D&D oyunları nerede satılıyor?(İnternette)Bir arkadaşım yurtdışına gidecek,orada 5-6 kişilik grubu ile oynamak için türkçesini bulamayacağından burada hemen bulmak istiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...Saygı ve Sevgiler

----------------------------------------------------

İyi Yada Kötü Yoktur,Sadece Güç Vardır....
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

masaüstü oyunlar mı pc mi? masaüstü oyunları aradığını varsayar isek, türkiye bazlı site olarak gerekli şeyler'in sitesinden bulabilirsin, ama onun dışında bu tip aparatları alacağın yegane yer www.amazon.com'duri olmalıdır...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Masaüstü oyunlardan bahsediyorum.Ayrıca türkçe olması gerekiyor.Ava türkte Oyuncunun El Kitabını buldum ama,şimdi adam gibi bir oyun oynamak istiyorum.3.Edition olursa sevinirim.

------------------------------------------------

Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa,Orada Güneş Batıyor Demektir
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

türkçe olarak şu an piyasada sadece oyuncunun el kitabı ve başlangıç seti var, aslına bakarsan gereken tek şey oyuncunun el kitabı ama başlangıç dönemlerinde olduğunuz için diğer kitaplarada ihtiyacınız var. Sırada fitne ficürün el kitabı varmış diye duydum, ama ne zaman çıkar bilmiyorum...kolay gele, eğlenceli oyunlar dilerim...
Post Reply