fantastik edebiyat ve erotizm
Güzel bir noktaya değinmişsin, druidler peki bu tip düğünlerde olsun genelde olsun ne tip süslenmeleri tercih ederler? Sade ağaç oyma kakma motifleri her ne kadar gene ağaçlara zarar veriyor olsa da kurumuş ağaçlardan yapılabilir sanırsam. Belki güzel görünümlü ve pırlanta gibi bulunması için aşırı çaba gerektirmeyen taşlar. Ölmüş hayvanların dişleri kürkleri kullanılıyordur sanırım.
Başka neler var aklınıza gelen?
şu druidleri biraz süsleyelim de biraz medeniyet görsünler.
Başka neler var aklınıza gelen?
şu druidleri biraz süsleyelim de biraz medeniyet görsünler.
Taşlar unutana dek...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
7 sayfadan sonra konunun düğün hadisesine dönüşmesini heyecanla izledim mükemmelsiniz
zira asıl konu ile ilgili görüşlerimi şu dakkada belirtsem sanırım biraz alaturka kalır muhabbetin şu evresinde sanırım ama elfler hakkında yapılan yorumlar hakkında... zerafetleri ve dilleri yeter onların güzelliği bilindik anlayışa ters olsa da..evet gerçekten öyle gerçek bi elf görmedim kelime ile anlatamıorm ama şekilde olmadıgını biliorm
Ya kusura bakmayın 3 gündür nete girremedim.
şimid gelelim şu druid lerin süslenme işine.
Tek bir şey söylim sadelik yerinde oldğu zaman herşeyden daha üstündür...
Takıydı,yüzüktü,amuletti bunlar bir druidin süs anlayısında yoktur...
Ağaç işlerinden süs eşyaları yapabilirler.Alt açıklama olarak yaşayan bir ağacın dalını kesip işlemezler...Aynı et yiyebilecekleri gibi...
şimid gelelim şu druid lerin süslenme işine.
Tek bir şey söylim sadelik yerinde oldğu zaman herşeyden daha üstündür...
Takıydı,yüzüktü,amuletti bunlar bir druidin süs anlayısında yoktur...
Ağaç işlerinden süs eşyaları yapabilirler.Alt açıklama olarak yaşayan bir ağacın dalını kesip işlemezler...Aynı et yiyebilecekleri gibi...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı