özür dilerim arkadaşım. benim anlatmak istediğim şuydu: BU TARTIşMA HOş OLMUYOR. tartışmanın haklı ya da haksız olması hiç önemli değil. önemli olan bu foruların kırıcı tartışmalarla kesilmemesi. Eğer rahatsız oluyorsan görevli kişilere başvurabilir ve rahatsızlığını anlatabilirsin. Bu konunun anlaşıldığını düşünüyorum. Lütfen bu konuda hassas davranın arkadaşlar. Burası bilgimizi paylaşmamız için kurulmuş bir forum. Birbirimizi kırıp ortamı germek için değil.zulkarneyn wrote: Sayın Yeminer,
Bazı şeylerin nasıl göründüğünden çok, neyi anlattığı önemli. İngilizce anlatılan bazı şeyler "güzel", "hissettirici" (artık neyse!) görünebilir. Abesle iştigal olup olmadığını, hakaret içerip içermediğini nasıl anlayacağız?.
İkinci olarak bahsttiğin gibi burada ingilizce yazı yazılmaz diye bir kural yok. şimdiye kadar birçok arkadaş yazılarının açıklamalarını ing vermişler ve bu hiçbir soruna sebep olmamıştır. Eğer illa bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazan arkadaştan <b>rica</b> edersiniz ve o da size çevirir. olmadı bilen bir arkadaş çevirir. Bu yazıda da görüldüğü gibi arkadaşımız çevirmiş.
Yazıların içeriğine gelince o konuda şüpheniz olmasın. Eğitim dilinin ing olduğu bir üniversitede okuyorum. Yazıların içeriğini anlayıp gerekli uyarıları yapabilirim. Olmadı bilmediğim bir dilse yazandan tercümesini isterim, lütfen bu konuda şüpheniz olmasın.
bu konuya gelince forum kuralları zaten var ve genel kurallar sitede yazıyor. Buraya özel kurallarsa forumun tepesinde. Ama bu kurallar konusunda itiraz ettiğiniz birşey var sa bana iletin.zulkarneyn wrote: Ã?slupların "kırıcı"lığından önce, bu tür tartışmalara mahal vermek istemiyorsanız, madem bu alanın yöneticisisiniz, bazı ilkeler belirleyin.
lütfen arkadaşlar bir kez daha sizden rica ediyorum kırıcı olmayalım. Eğer istemeden seni kırmışsam senden de özür dilerim.