Sen bizim Dm'in karşımıza çıkardıklarını görsen ehehe
Bir keresinde 5/5 courage'ı olan 9/10 willpowerlı korkusuz gaddar gangrelim DM'ın çıkardığı adam karşısında bağırarak kaçmaya başlamıştı, cebindeki el bombalarını da geriye fırlatarak
Hmm ever bard classının restrictionlarına bakmamıştım. Sorcerer diyelim o zaman
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
1.Class:
--Monk sonradan alınabilen bir class değildir. İlk level da alınır ve multiclass olduğunda ex-monk olur ve bir daha monk levek alamaz. Bu nedenle karakterin class larını Ex.Monk(18) ve Barbarian(1) oalrak değiştirirsen bu sorun çözümlenmiş olacaktır.
Bonus:
Barbarian: +10 Bonus
Monk: +60 Enchantment Bonus
2. Magical Item:
--Boots of Speed 3.5Ed da değişti. Artık kullanıcının 1 dakikalığına haste büyüsü altında olmasını sağlıyor.
Aynı isimde olan bonuslar stack olmadığından karakter sadece classlardan gelen bonusları alacaktır. Yani +70
Medium size bir karakter içim 30+70 = 100 (Base speed)
Run ile 100*5 = 500 ile koşacaktır
Özetle Flash en fazla 500 feet/round ile koşabilir.
(Bu da 90km/sa hızına denk düşüyor)
Run:
Bir karakter en fazla con skoru kadar round koşabilir, daha sonra deva metmek için DC10 a concentration check atması gerekir. Tutturursa bir sonraki rounda DC bir artar.
Flash ın bir dwarf olduğunu düşünelim (yada +2con veren başka bir ırk). Bu durumda 18 + 2 (dwarf) + 5 (dört lvl da bir gelen artışların toplamı) = 25(+7) con scoru olacaktır.
Flash, 25 round boyunca kesintisiz koşabilir. Sonrası için conc. chech atması gerekir. Flash ın son derece disiplinli bir monk (sonradan barbarian olan monk ne kadar disiplinliyse artık) olmasından dolayı conc. skill ine 23 rank vermi olsun. Bu durumda conc skilli = 23 (rank) + 7 (con mod) +4 (Endurance)=34 olacaktır.
Bu sayede 24 round daha zar atmadan koşmaya devam edecektir.
şanlı ötesi karakter flash, sonraki tüm conc check lerini de tutturdu diyelimki. Bu durumda 19 round daha koşmayı başaracaktır.
Toplamda 25+24+19=68 round yani 6,8dk kadar kesintisiz koşmayı başarabilecektir.
3ed monklarının kıl olduğum yanı ilk levellarda sünük olmaları ve sonra level atladıkça başınıza adam kesilmeleri
böyle ben bedenimden azat oldum falan tripleri atıp uçan okları elle kırmak da neymiş kardeşim alla alla
flash dediğiniz bu adam 6,8 dakika boyunca koşabildiğine göre ellerinde bir bag of holding varsa içlerinden hiçbiri ölmeden epey tüm grubu uzaklara taşıyabilir (10 dakikada ölüyorlar ya;) )
ana ejderha saldırdı naapalım flash taşı bizi (bunu star trekteki spak bizi ışınla edasıyla söylüyorlar tabii)
zavallı flash de "tamam tamam atlayın bakalım torbanın içine keratalar.."
Doğru söze ne denir? Çok kıl oluyorum hepsi ölmeli
Aslında monklar tam bugmış gibi gelmiyor anladığım adarıyla Raist... tüm oyunların bug'u.
Nedir bu ya ?
Ama sonunda buldum evet buldum....
Tremere houseu nasıl vampirlik ixirini bulduysa bende Raist.ı debug edecek programı buldum.
Evet merakla beklenen an geldi...
Aynen şöyle yapıyoruz Raisti alıyorum ve hayatının en ezik karakteri ile Call of cthulhu dark ages oynatıyorum.DA dediğim ortamda öyle 1200ler felan değil direk insanın ateşi ilk kez bulduğu dönem.Sonra karşısına Cthulhu,nyralathotrep v,s, tüm tanrıları getiriyorum. Gerisimi?
...
Bir bug bulunduğu filan yok. Hatta hatalı tasarlanmış bir karakter bu.
49 round sorunsuz koşabileceği süre. Daha sonra 19 round da save tutturursa koşabiliyor. Tutturamazsa 10 round base speed ile hareket etmesi gerekiyor. Daha sonra tekrar koşmaya başlayabilir.
o Adamı sen bile öldüremessin Kardeşim... Bu sefer hem fikirizdir umarım
yakalarsan bir şansın olabilir dicem ama yakalayamassınki ya
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong