Görmeyeli Neler Oluyor???

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Görmeyeli Neler Oluyor???

Post by DeMRaN »

Selamlar Diyarın sakinleri selamlar eski dostlarım... Uzun süredir ne yazıkki güzel Diyarımızı ziyarete gelemiyorum çeşitli hesaplaşmalarım oldu... şimdi geldim ve eski dostlarımdan pek çoğu yoklar bana biri açıklayabilirmi bunu... Dostlarım hala diyarda olanlar özellikle sizleri şatoma Davet Ediyorum buyrun uzun süredir güzel bir muhabbet edemedik...
Ve Tabi yeni maceralar var, tabi bu sadece eski dostlar için değil herkese açık...
Yeni gelipte diyarda benden daha çok ün salmış olanlar olduğunu görüyorum sanırım bu arayı kapatmanın zamanıdır.
*gülümser* Herkese tekrar selamlar Dostlarım...
Demran Silverblade
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Verdui min mellon... Pek az olan dostlarım
Verdui Il'hares ondanda az olan Lordlarım
Selamlar demin o pis insan şovalye yüzünden konuşamadım... Birkaç kişiyle bitmemiş işlerim var bunu sölemeye geldim... Oren eski dostum sana verdiğim sözü tutmanın zamanıdır. Tabi hala diyardaysan....
Tharivol Ama'kiir the Drow Mystics Master
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

AHAHA slm eski dostum seni görmek Ã?OOOK güzel....
sen yokken çok şeyler oldu..
Diyar başlattığım tanrılar savaşı işe yokolmanın eşiğine geldi..
Eski tanrılar yokoldular ve yerini yenileri geldi...
Ben ise Ölümün ve Kaosun Tanrısı oldum.....

sen ne yaptın güç delisi dostum??
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

hmm.... *sinsice gülümser* Selamlar dostum... Tanrım mı desem... Her nekadar tanrıların dünyaya savaş açmaması için o savaşta yer alsamda TANRILARDAN ne kadar NEFRET ettiğimi bilirsin... Ã?ünkü güçlüler ama ben eskilerden daha güçlüydüm şimdi sen geldin ve gücümüzü karşılaştıramam çünkü dostum diyebileceğim pek az kişiden birisin...
Açıkçası çok zor durumda kaldım sanırım Büyünün Tanrısını bulmalıyım ve onu öldürücem ne gerekirse gereksin bunu yapıcam.... Sonra senin yanına tanrılar arasındaki yerime gelirim...

Lennam ursta Velv The God of Magic
Drow Mystics Master Tharivol Ama'kiir
(New Deity of Mystics )
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

O zaman aradığın kişi Drafonfire eski dostum...
kendisi ZAMANIN ve BÃ?YÃ?NÃ?N tanrılığına yükseldi....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

hmm... Sanırım burada Dragonfire la bir sorunum var...
*gülümser* baştada dediğim gibi bu diyarlarda az dostum ondan da az lordum vardır... Kendim için üzülerek söylüyorum Il'hares yada Shalafi diyebiliceğim pek az kişiden biri de Dragonfire... Kim bilir belki emekli olmak ister bir gün yada belkide benim güce karşı isteğim yine ateş gibi kanımda yanarak beni delirtir, ona karşı çıkarım kim bilir...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hoş geldin demran. uzun süre oldu ama bizim gibiler için değil :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Artık bu diyar kötülerin hakimiyeti altında..Ya bize katılın ya Ölünnn.
Mari
I cry.when angels deserved to die
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Demran bir sövalye degil miydi?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Hükümlü wrote:Demran bir sövalye degil miydi?
valla bende öyle hatırlıyorum..ama.... sanırım..biraz corrupt olmuş.... :P
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yğreğinde inanç taşıyanlar her şaövalye için her zaman bir yol vardır bence.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Elbetteki vardır. Ama bunun için dediğin gibi inanç taşıması lazım. Gerçi nefret sözlerini ve güç hırsdını tüm kulakalr işitti ama yinede önemsiz. Zamanın karşısında herşeyin önemsiz olduğu gibi. Fani yada değil önemsiz...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Lordum bu kardeşimin de günün birinde yolunu bulacağına tüm kalbimle inanmak istiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Sanırım eski dostlarım beni biraz unutmuş... Ben iki karakter birden oynatırım Biri kendi şatosuna şehrine ve ordusuna sahip bir şovalye Lideri Demran Silverblade, Corax Tigerheart ın kan kardeşi, can dostu, ölüme binlerce kes yaklaşmış onlarca kez meydan okumuş tanrısı Paladine ın sevgili kulu....
Diğer karakter ise büyü sanatına ve güce karşı olan inanılmaz isteği ile tam bir güç delisi ama çok güçlü bir büyücü... Bir drow büyücü Tharivol Ama'kiir (Drow Mystics Master)
İlk baştada attığım mesajlarda anlıcaınız gibi Demran ın dedikleri Ve Tharivol un dedikleri farklı
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

yeminer wrote:hoş geldin demran. uzun süre oldu ama bizim gibiler için değil :D
haklısın eski dostum ne kadar geçse de biz buralıyız :) evimiz burası dostum...
Post Reply