Tika'nın Yeri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hiyaaayt geyik yerinde oyun mu bayılırım beeee.... Gnom clericin kolunda tutup çektirir. Hey nasılsın nasılsın yaaaa... . Gel sana bi şalgam suyu ısmarlayayım. şöyle acı bi şalgam suyu hem de konuşuruz belki şarkı da söylerim sana. Ne dersin hadi gel gel gel....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cleric gnoma sertce bakar we onu uyarır
* kendine gel ozan ben bu kadar sululuğu sewmem hele 5 yoldaşımı kaybettiğim bir muharebeden tek canlı olarak cıktıktan sonra
*eğer tanrıma bu kadar bağlı olmasaydım ben de yaşamazdım der we ardında bara oturarak barmene döner we der ki:
*bana bir ejder sütü wer
çok zaman geçti çok şey değişti...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom başını eğer üzüldüm şimdi bak o beş yoldaşına yaaaa Vallah Niye öldüler acaba.. Merak ettim.. Bi anlatsana
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

İçeri giren Savaşcıya bakar ve çok dalgın oldugunu görür..Yanına gider..
*Ejder sütünüz hemen geliyor*
I cry.when angels deserved to die
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

İçeri Bir grubun girdigini görür Görünüşe kalırsa bunlar elfdir..Sonradan aklına gelir Bi müzik grubu Ã?agırdıgını hatırlar ve yanlarına giderek konu hakkında bilgi verir...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cleric ejder sütünü bir hamlede olmasa da 3 hamlede içer we ağzını silerek gnoma anlatmaya başlar
*5 arkadaşım wardı 2 paladin 1 cleric daha we 2 ranger orcların baskınına uğradık
*beşi de feci şekilde parçalanarak öldü ama ben kanımın son damalasına kadar tanrım uğruna savaştım son saniyemin geldiğini düşündüğüm sırada içimin bir güçle dolduğunu inanılmaz derecede ısındığımı büyüdüğümü güçlendiğimi saqnki hepsini kıymaya çewirecek kadar güçlü hissettiğimi hatırlıyorum wücudum parlamaya başlamıştı öyle ki kendi ışığım bana bile rahatsızlık weriyordu (ki orclar ışığa karşı hassastır) bından yararlanarak onlara saldırdım öyle bir güç patlaması yaşadım ki hepsi paramparça oldu we bunun tanrımın bana bir lutfu olduğunu anladım tanrım beni sewiyor olmalı der we barmenden bir tane daha ister
*barmen bana bir ejder sütü daha
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

gruba bakar we *ne calacaksınız beyler der
*burada elfleri görmek bir güzellik
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

*hancı bunlar ne tür müzik yaparlar
bu arada gnoma bakarak *eee dostum nasıl buldun hikayemi zor bir gün geçirmişim değil mi?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hakkaten öyle yaa üzüldüm şimdi ama doğrusu sen de iyi savaşmışsın orklara karşı yaa. Biraz müzik dinlemek ister misin neşeli bir müzik bu arada Balrog Cyan abim de sana istersen bir acılı şalgam suyu getirsin bence bi dene gerçekten çok güzel yaa. Ben ısmarlıyom.
HARBE GİDEN
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Bu Grup Elf diyarının huzur bulucu müzigini çalarlar..Çok şahaneler..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaaa Cyan abicim benim yaaa bu müziği niye çaldırıyorsun neyse hadi dinlkeyelim sonra da ben çalarım bakalım.
HARBE GİDEN
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Mutfaktan salona girdiginde elflerin yerlerini aldıgını ve müziklerine başladıklarını görür..Onları izleyen han sakinlerine bakar ve elflerden hoşlandıklarını düşünür..han sakinlerinin isteklerini yerine getirir ve onlara iyice kaynaşarak Bu şehir hakkın işine yarıya bilcek bilgileri alır..5 yoldaşını kaybetmiş adamın kendisinin işine yarıyacıgın düşünür ve onun yanına konuşmaya gider..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cyan ın kendisine doğru geldiğini gören cleric ona doğru döner ne istediğini merak ederek....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaaa bu elfler de iyi çalamıyorlar Cyan abi bence bunları kov yaa iş yok bunlarda bence beğenen felan da yok bunları aslında .
HARBE GİDEN
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

firble'ın söylediklerini duyan cleric cwp werdi *aslında herkesin farklı bir sanat anlayışı yok muduronların sanatı da bu...
Locked