--Karanlık Diyar--

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

--Karanlık Diyar--

Post by Cyan Bloodbane »

Karanlık diyarda bütün kötülükleri toplayarak bir güç oluşturmak istiyoruz..Sizde gelin bizim bütün Dünyayı ele geçircek ordumuza katılın...
I cry.when angels deserved to die
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anaaa merak ettim şimdi yahuuu kimsiniz siz? Böyle bir şeyi dirak ilan ettiğinize göre bayağı cesursunuz galiba. Tğm diyarları ele geçirmek mi diyarların uçsuzluğu konusunda fikriniz yok gibi bayım. Bana biraz zor gibi geldi hedefiniz. Ne olursa olsun lordumun da çok olumlu bakacağını sanmıyorum ama şu anda çok ciddi bir tehlike de değilsiniz kimbilir belki bir miktar dengeye de hizmet edersiniz????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

diyarlar da karanlık zaten var ve toplu bulunuyor.
tüm diyarları ele geçirmek sözünü senin uydurduğun açık firble. ve ayrıca lordunun kudreti hangi kötüyü korkutabilmiş merak ediyorum. İnsanlara rüşvet verip kendi tarafına çekmeye çalışmaktan başka yapabildiği başka şeyler de var mı?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

işte karanlığın keşmekeşliği sadece etrafını karalamaktan ibaret..sen deilmisin yeminer the LICH diyarda hiç birşey karşılıksız olamz...diyen ... sen değilmisin ben hep yalan söyleirm diyen... bunu artık diyarda bilmeyen kalmadı...

bırak bu ajitasyon şırıngalarınıda... hiç istemiyorum ama, eğer diyarda sayenizde bir savaş çıkarsa ne yapacaksın onu düşün... seni sonsuz yaşamının içinde zamanın öyle bir köşesine hapsettireceğimki.. yalnızlıktan o çok aşağı gördüğün ölümlülerin hizmetkarı olmak için bile yalvaracaksın....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP DIşI: *Karanlık da rüşvet vererek büyüyen bir organizasyon değil mi zaten, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yeminer kardeş :mrgreen: *
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Raistlin wrote:RP DIşI: *Karanlık da rüşvet vererek büyüyen bir organizasyon değil mi zaten, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yeminer kardeş :mrgreen: *

buda rp dışı: pppuuuhahahhahahahahh....

süpersin corax.........

yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bir evil için rüşvet vermek gayet doğaldır hatta bu bizim işimizdir. ama sorun bu işi, yani kötü kişileri kötü yapan özelliği iyilerin kullanması. siz de rüşvet verirseniz, siz de herkesi kandırırsanız söylermisiniz bana benden farkınız ne ha? Söylermisiniz hem kötülük yapıp, rüşvet verip insanları kandırıyorsunuz hem de biz iyiyiz diyorsunuz. asıl soru bana değil size dostlar: <h2><font color="maroon"> bu ne perhiz bu ne lahana turşusu</font><h2>

Ayrıca sana gelince Azalin, ancak beni o tanrının saçma (olmayan) zamanına hapsedebilirsin o da artık o aciz vücudun sayesinde tekrar görmeye başladığını umduğum rüyalarında.

Sen sanırım şiğmdiden nerelere saklanacağını düşünmüşsündür bile.
güç amacın, k
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ahhhh yeminer eski "ortakla" bu hallere düşmek beni üzmüyor değil aslında...

lord dragonfire ın verdiklerinin rüşvet değilde ne olduğunu üstad firble mütevazi "çadırımızda" vermiş... onun üstüne söylenebilecek pek bişi yok..istersen bi uğra sende minik gnome un bilgeliğinden faydalan ne dersin???

saklanacak yer mi...bak yeminer, artık saklanmama hiç gerek kalmadı artık heryerde kabul görüyorum insanlar elfler, bütün yaşayanlar beni aralarına kabul ediyorlar....ama sen oncak onları zorbalıkla yada büyülerle yanında tutabiliyorsun... yada yanındayken korkup kaçmalarına engel olamıyorsun...

sonsuz yaşam yeminer...zaman senin aleyhine işlediğinde emin ol kötü bir meziyet olabilir...bence bunu iyi düşün.....

ve sen belkide asla saklanamayacaksın...çünkü zaman her yerde var.....

majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Hiçbir zorlama olmadan istedim Lord Dragonfire'ın bağlılığımı kabul etmesini. Ve senin o rüşvet dediğin şeyler konusunda Frian Zalhonan'a katılıyorum.Üstad Firble'ın bilgeliğinden faydalansan iyi olacak gibi...

Bir de senin kabul görme, bağlılık, inanç gibi kavramları aradan ne kadar zaman geçse de unutmayacağını düşünüyorum. Yanılıyor olabilir miyim?
Tozla kaplanmış kemiklerin gibi onlarda mı eskidi?

Zamandan kaçış yoktur yeminer.....Hissetmesen de zaman akıyor ve sadece zamanı geldiğinde zaman senin için akmayacak.... Tamamen yokoluşu yaşadığında.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

yeminer biz lordumuza hizmet etmeye kendi irademizle hizmet etmeye karar verdik. Nedeni Lordumuzun bize sunduğu inanç, mutluluk, ve hatta içimizde dolaşan güç gibi hisleri tekrar farketmemizi sağlaması. bu diyarlarda tutunacak bir dalımızın olmasını sağlaması. tabi sen ölü olduğun için bu tür kavramları çoktan unuttun ama biz hala yaşıyoruz.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yeminer doğrusu bazı gerçekleri görememen beni gerçekten üzüyor özellikle de sadece insanlara yardımcı olmak için kullandığımız güçleri bir rüşvet olarak görmen. Lordumun gerçek amacının yüceliğini görebilmeni bunu sana gösterebilmeyi isterdim. Sadece şunu söyleyeyim burada saygıdeğer Yeminer burada mesaj sadece dünyayı elegeçirmeyi hedefleyen o öngörüsüz fikre karşı idi dünya kelimesi yerine diyarı kullandım. Ama bana Cyan abimin amacı diyarları ele geçirmek gibi göründü bu sözlerden. Ki her halde Yeminer sen de kabul edersin bu.... bunun nasıl bir fikir olduğunu... şimdilik daha fazla şey söylemeyecem...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ah her zaman kigibi bahaneler bahaneler. asla kabuledemiyorsunuz. söyle azalin, lordunun inancı bir anda içini mi ısıttı da yüzlerce yıllık lich bir anda insan olmaya karar verdi. yoksa insanların o aciz duyguları sana cazip mi geldi. lordunun hediyelerinin büyüklüğünden bahsettiğini hatırlıyorum, yanılıyor muyum....

evet benim için zaman geldiğinde sizin zamanınız çoktan geçmiş olacak ve benimiçin biten görev çok daha büyük bir varlık için başlayacak. ben karanlığın şekilalmış haliyim. bakın ve içiniz titresin, mutlak sonun ne olacağını düşünüyorsunuz...

ah azalin yoksa insanlar tarafından hoşkarşılanmayıo dert etmeye mibaşladın... ben bunu hiç dert etmedim ki.. gitmek istediğim yerdeki herkes benim varlığıma katlanır ya da katlanması için onu kendime benzetirim. kimse bu konuda yardımsever olmadığımı idda edemez. :twisted: gayet cömert bir şekilde ölüm bahşederim :twisted:
güç amacın, k
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Yeminer senle biliyorsun kendinin yalanlarla bugüne geldigini ama bu uçsuz bucaksız diyarın her yerini kötülükle bulandıracagımı söylemek istiyorum...Sizde bana katılın...bu diyarda iyilik kalmadıgını bende biliyorum ama Kötülük yok demiyorum ben Kötülügün de kötüsünü yaymak istiyorum iyiler benim dostum olamaz kötülerde...
I cry.when angels deserved to die
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Firble wrote:Cyan abimin amacı diyarları ele geçirmek gibi göründü bu sözlerden.
*Koro gibi öfkeli bir ses duyuldu*
"Kim... bu saçma fikri önesürmeye cüret eder!!!"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ufak gnom Balrog Cyan abisine üzülerek bakar. Onun gerçekten çıldırdığını düşünmektedir bu kadar imkansız düşünceleri - bir tanrı için bile neredeyse imkansız düşünceleri- söylemesi onu üzmektedir. Cyan abi sanırım biraz kendinde değilsin yaa biraz dinlenmeye ihtiayacın var bence der ne dersin dinlen istersen heee....
Yav Yeminer sen de Neden cyan abimi daha da kışkırtıyorsun karanlığın tüm diyarları ele geçirmesinin ne denli zor olduğunu sen de biliyorsun ki ayrıca Yeminer o diğer her şeyi önemsiz bırakan duyguyu sen bilemezsin ne yazık ki o yüreğindeki tanrıyı bulduğun andır ve Azalin de bunu yaşadı umarım bir gün sen de bunu yaşayabilirsin. Sonra Gnom Cyan abisine gel Cyan abi biraz dinlen kendine gel seni etkileyen şu saçma büyü müdür nedir ondan kurtul artık der.
HARBE GİDEN
Post Reply