Van Helsing
Van Helsing
arkadaşlar haftaya cuma gösterime girecek bu filmden açıkçası baya umutluyuz
yine yeni bir organizasyonu açıyorum....
gelin seyredelim, eleştirelim, eğlenelim, coşalım...
gelenler listesi:
Dragonfly, Drizzt, Galadrilim, Yeminer, Darko, Aeron...
yine yeni bir organizasyonu açıyorum....
gelin seyredelim, eleştirelim, eğlenelim, coşalım...
gelenler listesi:
Dragonfly, Drizzt, Galadrilim, Yeminer, Darko, Aeron...
Last edited by Norticus on Thu May 06, 2004 3:51 pm, edited 9 times in total.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
vampir filmi, daha doğrusu van helsing bir vampir avcısı...
Last edited by Norticus on Tue Apr 27, 2004 12:04 am, edited 2 times in total.
In our life, there is if
başka bi filmin öncesinde trailerini görüp görsel efektlerine hasta kalmıştım van Helsingin. draculasından frankensteinine bissürü evil monsterı bi araya koyup güzel efeklerle van helsing amcaya kestircekler sanırım. Görsel açıdan ii olcaa kesin bence ama konusunu bilmiyorum.
ayrıca bu van helsing abi sağlam bi karaktermiş literatürde, ööle bu film için yapılmış bi karakter diil yani. sanırım draculayla bi ilgisi var bu abinin.
ayrıca bu van helsing abi sağlam bi karaktermiş literatürde, ööle bu film için yapılmış bi karakter diil yani. sanırım draculayla bi ilgisi var bu abinin.
War, war never changes...
işte filmin süppeeer afişi.... http://www.beyazperde.com/images/haber/ ... c_byk2.jpg
film hakknıda bilgi:
Bram Stroker'in ünlü canacvar avcısı Van Helsing, Mumya serisinin yönetmen/senaristi Stephan Sommers tarafından bir kez daha sinemaya taşınıyor.
Van Helsing Doğu Avrupa'ya bir kez daha şeytanla mücadele için gelmiştir. Bu kez karşısında Dracula, Frankenstein ve Kurtadam gibi üç zorlu rakibi aynı anda bulacaktır.
van helsing rolünü hugh jackman diye biri oynicakmış
bekliorz bakalımm....
film hakknıda bilgi:
Bram Stroker'in ünlü canacvar avcısı Van Helsing, Mumya serisinin yönetmen/senaristi Stephan Sommers tarafından bir kez daha sinemaya taşınıyor.
Van Helsing Doğu Avrupa'ya bir kez daha şeytanla mücadele için gelmiştir. Bu kez karşısında Dracula, Frankenstein ve Kurtadam gibi üç zorlu rakibi aynı anda bulacaktır.
van helsing rolünü hugh jackman diye biri oynicakmış
bekliorz bakalımm....
In our life, there is if
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
yaaa çok korkunç olur her halde ama buraya gelirse izlerim yaaa... İnşallah ama öle az kan vardır... Hakedeni ısıran vampirler daha hoşuma gidiyo örneğin vampirle görüşmedeki güzeldi gerçi onun da vampirlerin güneşte yokoluş sahnesi çok kötü idi. Vampir filmleri çok kötü yaa yine d izlemek lazım tabee hayatın gerçekleri
))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Açıkça söylemek isterim bu tür filimleri sadece kurgusu yüzünden savmez oldum...
Bir filim şirketi vampirle warewolf karıştırır mükemmel ırk yapar.Başka birisi en iyi olmak için baktiki gündemde vampirler var hımm bende daha iyi olsun diye bir vampir avcısı yapayım der...
Valla sıklıdım artık bu tür şeylerden....
Gidilecek gunu ayarlayın ben gelirim...
Bir filim şirketi vampirle warewolf karıştırır mükemmel ırk yapar.Başka birisi en iyi olmak için baktiki gündemde vampirler var hımm bende daha iyi olsun diye bir vampir avcısı yapayım der...
Valla sıklıdım artık bu tür şeylerden....
Gidilecek gunu ayarlayın ben gelirim...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Van Helsing karakteri daha öncede League of Extraordinary Gentleman filminde vardı... Hatırladığım kadarıyla kendisi ölümsüzdür... Bu filmde bu olay geçmicek ama Hayat hikayesinden bahsetmek gerekirse Draculanın ta kendisini öldürüp Draculanın karısına aşık olmuş biri Van Helsing... onu öldürmenin tek bir yolu var ama ne yazıkki onu sölemicem Filmde görürsünüz... Gerçekten çok güzel bir yöntem
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
[/u]