--Karanlık Diyar--

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cyan Bloodbane »

Oren benim böyle bir gücü bulamayacağımı zanlediyorsun ama bi etrafına bak..Güçlü insanlar toplanmış neden?Benim çağrıma gelmediler bunu herkes biliyor bende biliyorum karanlıgın çağrısına geldiler...Karanlıgı daha yaymak için..
I cry.when angels deserved to die
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav neyse bence cyan abiyi bırakalım öle tamam ordulaın her yeri fetetti feln da diyelim. O da sevinir yaa bilmiyorum siz ne diyorsunuz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ara bulucu bir gnom ozan hımmm bence tam işinin ehli.ama sözlerindeki ifadeler onunn canını yakar.Umarım böyle olmaz...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Cyan Bloodbane wrote:Oren benim böyle bir gücü bulamayacağımı zanlediyorsun ama bi etrafına bak..Güçlü insanlar toplanmış neden?Benim çağrıma gelmediler bunu herkes biliyor bende biliyorum karanlıgın çağrısına geldiler...Karanlıgı daha yaymak için..
Orenin gözlerinin yeşil parlaması kırmızıya büründü ve ortam inanılmaz derecede soğudu.

Dragonfly ın ve firble ın soğuktan çeneleri titriyordu.

"Ã?Yle bir gücü asla bulamayacaksın Cyan ... Ã?ünkü gideceğin yer geldiğin cehennemden daha beter bir yer olucak...... BENİM CEHENNEMİM...

CYan çırpınmalarının arasında buz kalıbı haline dönüştü ve büyük bir gürültüyle ufak parçalara ayrıldı....buz parçaları eridi ve buharlaştı....

elinin tersiyle buharı dağıtan Oren konuşmaya devam etti...

Bundan sonra kime kafa tuttuğuna dikkat edersin....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ölümün buz gibi nefesi cücenin ensesindeki tüylerin diken diken olmasını sağladı.Oren ölümünü göstermiş ve cyanın canını almıştı.Gorath bunu dehşet içinde izledi.Bir cüce öyle kolay kolay dehşete kapılmazdı.Buz kalıbı hızla buz parçalarına ayrılırken cüce izledi ve dehşetini saklayamadı....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oren koro şeklindeki sesi duydu:

"Çok doğru bir seçim Lord Oren... Cyan diyarlar için kendini beğenmiş boş bir tehditti. Diyarın, "eski" cehenneminin bile ordusuna karşı koyacak "yetenekli" kişiler barındırdığından habersizdi elbette... Asla insan ruhunu küçümsememek gerekir. Bu arada...
Umarım kaos uğruna bile onun diyarı karanlığa boğmakla ilgili deli saçması fikirlerini paylaşmıyorsunuzdur..."

Oren yalnızca kendi gözlerinin algılayabileceği siyah bir damla suyun pencerede durduğunu farketti. Bunun "İsimsiz Olan" olduğundan emindi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"ses sadece isimsiz olana ulaştı"
Düzeni tamamen yoketmek için diyarı karanlığa bürümek inanılmaz aptalca olur İsimsiz olan.
Düzeni tamamen kaldırırsam Kaosun ne anlamı olurki ...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yalnızca Oren'in duyabildiği koro şeklindeki ses tekrar konuştu. Seslerden bazıları kadın bazıları erkek gibiydi fakat içlerinde kalın ve kararlı bir tanesi dikkat çekiyordu:

Kaos'la düzen bile bir armoni içinde olmalıdır. Umarım biz de armoni içinde oluruz Yüce Oren. Ã?ünkü büyük savaşlar ya da insan ölümleri gibi fikirler beni şiddetle rahatsız ediyor. Ã?ocuklarımın hayatları benim için herşeyden daha önemlidir ve onları ölüme karşı bile koruyacağımdan şüpheniz olmasın. Denge bozulmadığı sürece sizinle dost olmak ve bu "armoni"yi yaratmak benim isteğimdir yüce Oren...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Denge diye birşey yoktur isimsiz olan
terazi sürekli sallanır.
dünyayı döndüren şey de budur..

terazi sadece bir taraf tamamen yok olunca hareketsiz kalır...

Ayrıca dost olmanın koşulu yoktur. Ölümün de oldukça büyük bir değeri vardır ve konfeti atar gibi dağıtacağımı sanıyorsan yanılıyorsun..

Hak eden biri olunca da ölüm onu alıcaktır.. kim olduğu kimin çocuğu olduğu farketmez..

Yaşayan ölüler için bile bu geçerli...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

...ve terazi sallanmaya devam etmelidir ve edecektir de Lord Oren... İşte denge'ye hizmet edenler bundan emin olurlar...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

kral kilicindan baska hiçbir seye güvenmemeyi çok önce ögrenmistir.
oren in sözleri krali tedirgin eder zira orenin karanligi karnlik için güçlü bir silahtir bunun kaybolmasi isine gelmez ama kral karanligin kendisine verdigi güç ile kendine güveni azalmaz

kral kuzguna bakar
kuzgun ile beraber olan gücün farkindadir ama hiç aldirmaz enazindan aldirmamis gibi yapar
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Olaylara seyirci kalan Dragonfly bulunduğu yerdeki gücün farkına vardı...
Belli ki burada tartışmak yersiz ve gereksizdi...
Muhatab alınması gereken kişi Kralın ta kendısıyydı onun sözcüleri değil...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnomun gözleri dolmuştur :...( ama ama ama nden öldürdün Ciyan abimi yaaa ccanlandır onu canlandır onu lüffen yaaaaaa. O kötü bi şey yapmadı ki sdece kafası bulanıktı biraz. Bence biri onu büülemişti yoksa niye öle olsun ki di miyaa. Hadi onu canlandır yine lüffen.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gnome u çekiştirir."Sus yoksa senide öldürür kuç beyinli!"der ve Gnomeu bir köşeye çekiştirir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Firble göz yaşları dökülürken ruhunun içinde hafif bir ses duydu. Tatlı ve içten bir ses onu yatıştırdı:
"Özülme çocuğum. Cyan bir iblisti ve onların tek düşündükleri insanlara zarar vermek ve onları kullanmaktır. Sana iyi biri gibi gözükmüş olabilir ama her zaman yalan söylüyordu ve bu yalanlar elbette açığa çıkacaktı."

Firble gözlerini hafifçe yumdu ve karşısında çok güzel beyazlar içinde siyah saçlı bir kadın gördü. Boynunda bir sembol asılıydı. Sürekli renk değiştiren ve şekilden şekile giren bir sembolün tam ortasında Zamanın Lordu'nun amblemine benzeyen bir şekil yalnızca değişmiyordu. Kendi avucunun içine baktığında yine aynı sembolü gördü. İsimsiz Olan'dan almış olduğu dövme rengarenk parlıyordu.

Tekrar önüne baktığında karşısında bir din savaşçısı duruyordu. Parlak zrhları içerisinde dimdik dururken elindeki İsimsiz Olanın şekilsiz sembolü parlamaktaydı. İçten onurlu bir sesle konuşuyordu:

"İblisler insanların kafalarını karıştırmayı çok severler Firble. Oren Dautry'nin senin ve bir çok insanın yaşamını kurtardığını bile söyleyebiliriz. şimdi sil o gözyaşlarını... Seni temin ederim ölmesi, yaşadığı yerde olmasından daha hayırlı oldu. İçin rahat olsun çocuğum..."

Firble bir an bir melek gördüğünü düşündü fakat gözlerini yeniden açtığında hala yanındaki cüce ona kızgınlıkla bakmaktaydı.
Post Reply