Tanrıların ölümlülüğü
Tanrıların yok olması bakış açısına göre algoritmik bir düzen teşkil eder.
Bunu açılamak için 100 den fazla formül üretilebilir...
Buyrun buda tanrışların yok edişlmesinin matematiksel yorumu...
Bunu açılamak için 100 den fazla formül üretilebilir...
Buyrun buda tanrışların yok edişlmesinin matematiksel yorumu...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
yaaa ben seni susturmam yaa bak vallaa susturmam... Hem bak bu konuda şiir bile yazarım sana sen bi annatmaya başla lüffen şu algoritmik şeyleri yaa merak ettim vallah.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben sadece ortaya bir yorum sundum.Bunu matematıksel olarak açıklayacak olanlar sanırım mat. proflarıdır...
Benım tarafımdan deney öncesi ortaya sürülen bir hipotez,daha deneyını yapamadım onun içinde açıklayamam...
Benım tarafımdan deney öncesi ortaya sürülen bir hipotez,daha deneyını yapamadım onun içinde açıklayamam...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Vaay bee hadi bi matematik profunu üye yapalım o zamam siteye belki üye vardır da demek matematiksel olarak tanrılar ölümlü haaa. Vaay beee
HARBE GİDEN
ama bu formülleri bi açıklasaa benim matematiğim çok iyi değil çünkü 60 felan alıyom.. Aslında gnomlar fizikte biraz daha iyidir en iyi oldukları şeyse kimya sanırım.
HARBE GİDEN
tanrıların yok olmasının algoritmasıbasit abi.
aha da yazıyom
olmadı ya buraya algoritma da yazılmaz ki ama neyse
öncelikle mutlak denklem
if(tanrı==NULL) o tanrı bitmiştir. inananı falan olsa bile artık yeri boşş olduğundan hiçbir dfeğeri yoktur(NULL boş karekter demektir)
if(tanrı!=NULL){
if(tanrıinananı=NULL) bu tanrı ile ilgili yorum yapmak güçtür. iki durum vardır
a:tanrı inananları önemsemiyor misal lord ao(kargaşalar zamanından önce inananı yoktu) || b: pek çekici bir özelliği yok... ki bu oldukça zor bir ihtimaldir
}
if(tanrı^^=NULL) tanrı kayıp olabilir. nasıl olur diye sormayın ole bişeler olabiliyo. akıl sır ermiyo bu işe.
gelelim matematiksele.
matematikte bu NULL değerini belirlemek te kullanılır.
biz bilgisayarcılar bu verileri program algoritmalarımızda tek tek testeder ve sonuca ulaşırız.
daha sonra felsefecilie ama ya ole değilse deyip konuyu tekrar ver tekrar tartışırlar.. bu felsefecilere de akıl sır ermiyo valla neyse dertleri
aha da yazıyom
olmadı ya buraya algoritma da yazılmaz ki ama neyse
öncelikle mutlak denklem
if(tanrı==NULL) o tanrı bitmiştir. inananı falan olsa bile artık yeri boşş olduğundan hiçbir dfeğeri yoktur(NULL boş karekter demektir)
if(tanrı!=NULL){
if(tanrıinananı=NULL) bu tanrı ile ilgili yorum yapmak güçtür. iki durum vardır
a:tanrı inananları önemsemiyor misal lord ao(kargaşalar zamanından önce inananı yoktu) || b: pek çekici bir özelliği yok... ki bu oldukça zor bir ihtimaldir
}
if(tanrı^^=NULL) tanrı kayıp olabilir. nasıl olur diye sormayın ole bişeler olabiliyo. akıl sır ermiyo bu işe.
gelelim matematiksele.
matematikte bu NULL değerini belirlemek te kullanılır.
biz bilgisayarcılar bu verileri program algoritmalarımızda tek tek testeder ve sonuca ulaşırız.
daha sonra felsefecilie ama ya ole değilse deyip konuyu tekrar ver tekrar tartışırlar.. bu felsefecilere de akıl sır ermiyo valla neyse dertleri
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Vaaay beee çook güzel ben de bilgisayar mühendisi olurum belki. Yav bu arada Dragonfly nasıl her şeyi bilelim yaa. öle matematik algoritma felan pek duymadım ben.
HARBE GİDEN