Cyan Bloodbane wrote:Artık bu diyar kötülerin hakimiyeti altında..Ya bize katılın ya Ölünnn.
Mari
Demran Silverblade: Kötüler karanlığınızda boğulucaksınız belki bugün değil ama yarın olucak... Bu hep böyle oldu yine olucak şimdi bende geri döndüm size asla izin vermicem kanımın son damlasına kadar burdayım... Sanırım arkamda da bir sürü cesur kişi var bu diyarlarda...
Tharivol Amakiir: Kötülüğün ta kendisi benim... Kötü olduğunu idaa eden kendi sonlarını getiren insanlarla yada insanların emrine girebilecek kadar düşmüş Ejder isimli kişilerle asla iş birliği yapmam... Bir son varsa ben getiririm size bırakmam merak etmeyin... Bapha Than
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Merak etme dostum bir şovalyeydi ve her zaman öyle kalıcak... Senin gibi Umarım iyisindir Dostum... Hmm adamlarım bazı sözler duymuş diyarları kötüler ele geçirmiş bu doğrumu doğruysa nasıl göz yumdun...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire wrote:Elbetteki vardır. Ama bunun için dediğin gibi inanç taşıması lazım. Gerçi nefret sözlerini ve güç hırsdını tüm kulakalr işitti ama yinede önemsiz. Zamanın karşısında herşeyin önemsiz olduğu gibi. Fani yada değil önemsiz...
Demran Silverblade: Tanrım sanırım bir yanlışlık oldu beni tanıyan tanır... Eskiden tanrıların savaşındada Sonuna kadar tanrıların yanında yer aldım hayatım pahasına. İnancımdan şüphe eden bir ölümlü varsa karşıma hemen geçsin...
Tharivol Amakiir : Evet Il'hares size saygım sonsuzdu halada öyle ama şunu bilmenizi istedim zaten uzun olan şu hayatım iyicene uzadı ölümsüzlüğün yollarını buldum bununla uğraşıyorum. Planımı söyliyim dedim karşıma çıkartıcağınız zorlukları merak ettimde...
Buarada Zaman artık benim tarafımda sayılır sadece güce giden yolda bana yardım edecek... Size olan saygım büyünüzden kaynaklanır zamandan değil!
Yahu demran sen kimsin yaaa bi de kendini bana tanıt bari.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
O kadar yazı yazdık be Firble daha ne tanıtıyım... Yakında iyicene tanışırız merak etme ama nedense bazı kişiler mesaj atmıyor merak ettim açıkçası nedendir acaba... (Sözüm kötülükten bahseden birine)
Merak etme dostum bir şovalyeydi ve her zaman öyle kalıcak... Senin gibi Umarım iyisindir Dostum... Hmm adamlarım bazı sözler duymuş diyarları kötüler ele geçirmiş bu doğrumu doğruysa nasıl göz yumdun...
Valla öss olmasaydı göz yummayacaktım 22'sinden sora olucak herşey...umarım bu arada sen Ã?İft surat gibi bişeysin galiba
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Bu da ne en kötü kim yarışması mı?
Sayısız "çok iyi" ve "çok kötü" varlık öldürdüm. Açıkça söyleyebilirim ki ikisinin de birbirinden farkı yok. Her ikisi de gururlarının ve hırslarının esiri olmuşlar. İkisi de amaçları için değil egolarını tatmin etmek ve kendi kendilerine bir şeyler kanıtlamak hasretine düşmüşler bunun için benim gözümde kirlenmişler.
Binlerce yıl önce ben de en kötü insanlardan biriydim, binlerce insanı sadece haz için katlettim. Bir ara en iyi insanlardan biri de oldum, kanımı onlar için feda ettim, bir şeyleri kanıtlamak istercesine... Sonunda orta yolu buldum. Denge çocuklarım... İşte sizi gerçeğe erdeme ve bilgeliğe ulaştıracak yol budur... Denge...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Demran Silverblade: Kan kardeşim Corax Tigerheart selamlar... Uzun zaman oldu ve döndüğümde beni daha iyi karşılamanı beklerdim böyle sözlerle değil üzüldüğümü bilmelisin... Ya beni unuttun yada artık takmıyorsun!!! şatoma gel konuşalım eski dostum...
Siyah paçavralara sarılı kambur kara figür kırmızı yakan gözleri ile şovalyeye baktı:
"Hoşgeldin Demran, üzgünüm ama bahsettiğin kişi çok uzun zaman önce öldü. Senin için çok kısa bir zaman geçmiş olabilir ama diğer düzlemlerde zaman daha farklı akıyor."
"Sana beklediğin hoşgeldini sunamamamın nedeni benim de diyara binlerce yıl sonra yeniden ayak basmış olmamdır çocuğum. İyi umutlarla gelmiş olsan da peşinden seninle bir karanlık da sürüklenmiş. "
Kara Figür gözlerini yeniden yere çevirdi ve Demran üzerinden büyük bir yükün kalktığını hissetti.
"Eski anılarımın çoğu kayıp oğlum, bu nedenle seni tam olarak hatırlamıyorum. Fakat şunu bil ki hangi tarafta savaştığın benim için önemli değil... Ã?ünkü ben planelerdeki dengeyim ve tarafım yok..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bence 'çok iyi' ve 'çok kötü' olduğunu söyleyen kişilere rastlamışsın isimsiz olan. İyilik ve kötülük kavramları çok değişkendir ve herkese göre değişir ancak hırslarının ve özellikle gururunun esiri olan birisini iyi olarak nitelendirmekte zorlanıyorum. Gururunun kölesi olmuş birisine de ne kadar kötü denebilir tartışılır.