Cüce Gnome'un şarkısına baktı ve homurdandı.Bu memnu bir homurdanmaydı.Cüce bir ozan olmamasına rağmen içinden gelerek bir şarkı söylemeye başladı.Bir cüce şarkısıydı bu.
KARA LEKELER
Yine azdı kara lekeler
O kadar çok canını yakıyorlardı ki...
Bir ısırıktan başka bir şey değildi ilk başlarda,
O kadar acı veriyorlardı ki...
Göz görmeden görülmeyeni görürse
Kimse yaşamaz bu acı dolu görülmeyeni,
Göz görmeden görülmeyeni görürse
Kimse yaşamaz bilgi dolu serüveni.
Acının semerini,
Kalbin sancı dolu biraderini,
Bir kurtadam belki verir bu acıyı insana
Bir vampir belki verir bu sancıyı insana.
Ama arttı lekeler sonunda,
Acı veriyorlar ona.
Karanlıkta bulaşan bir vebaydı belki,
Belki acı verici bir çileydi.
Göz görmeden görülmeyeni gözlese,
Fark ederdi acı vereni.
Belki fark ederdi lekelerin nedenini.
Ama belki değildi bir leke,
Belki sadece acı verici bir hayvan ısırığı,
Belki bilirdi göz bu yaranın nedenini.
Cüce şarkısını bitirdi ve Dragonfly'a dönerek "bende hiç bir zaman ozanları anlayamadım!"dedi.Bir ozan olmak duygusallığa kalben bağlanmaksa ben hiç bir zaman bir ozan olamam...
--Karanlık Diyar--
Ha ha ozan olmuşsun bile yahuu sen Pug güzel oldu ama bi lekeden böle hoş bi şarkı yapılacaıını ummazdım... Senin balta flütüne de bi ad verelim mi haa verelim bence verelim bilkmiyom sen ne diyosun???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Her şarkı söyleyen ozan olsaydı Gnome dostum.Bu arada sen bana fülüt verdin ama ben onu iyi kullanamıyorum.Başka bir müzik aletine ne dersin?Ayrıca fülütün baltanın arkası olmasıda çabası.Yani cüce olmayan birisi asla onu dudaklarına götüremez...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ben zamanın da ozanın birisi ile orduların savaşında karşılaşmıştım bin kişilik bir orduyu o kadar iyi moralize ediyorduki tüm ordu sanki ölmek için savaşıyordu hepsinin içinde ölümü sevme hissi uyandırdı ve tabıkı az bır kayıpla o ordu basarılı oldu...
Bu olaydan sonra ben gerçek ozanların ciddiyetini anladım...
Bu olaydan sonra ben gerçek ozanların ciddiyetini anladım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Her flüdün kendi ruhu vardır Pug dostum.. Bence onu tanımaya çalış.. Ayrıca bunun sadece senin kullanabilecein bi çalgı olması da güzel deil mi sence.. Bence biraz daa dene çalmayı şarkıların güzel bir ahenki var devamı da çalarak gelir. Ben herkesin içinde bir ozanın olduuna inanırım önemli olan onu keşfetmektir. Ne mutlu ki bize artık herkes bunu keşfetmeye başlıyo.
HARBE GİDEN
Benim içimde bir ozan var ama aman orada kalsın.Yetiri kadar dışarda zaten...Bu arada herkez ozan olsaydı büyük bir ses karmaşası olurdu.Bırak böylesi daha iyi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...